Egyéb munkákat is elvégzünk szükség esetén!

A bútor összeszerelés gyakran egyéb munkálatokat is kíván maga után. A leggyakoribb ilyen munka a polcok vagy egyéb bútordarabok felfúrása vagy megfelelő rögzítése, de a gyakori munkák közé tartozik a mosdók és a csaptelepek beüzemelése, illetve a konyhai mosogatók, főzőlapok munkalapba szabása is. Természetesen, akkor is bátran fordulhatsz hozzánk, ha nem csak a bútorszereléssel kapcsolatos egyéb munkákról van szó, hiszen készséggel állunk a rendelkezésedre például a függönytartó karnisok felhelyezése kapcsán is.

Kisebb, lakáson belüli munkákban is számíthatsz ránk:

polcok felfúrása, rögzítése

függönytartó karnisok felhelyezése

mosdók és csaptelepek beüzemelése

konyhai mosogatók, főzőlapok munkalapba szabása

és még sok minden más…

A kisebb munkákat 9 000 Ft/óra/2 fő díjért vállalom általában.

Budapest határán belül 10 000 Ft,  Budapest határán kívűl 12 000 Ft a kiszállási díj.

Hívj és kérj személyre szabott ajánlatot!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
76 vélemény:
Annamária Horváth
Annamária Horváth
2023-10-18
IKEA, Mömax és XXXLutz bútorokat szereltek össze nálam. Gyorsan, szépen dolgoztak, rugalmasak voltak a helyszínen. A kapcsolatfelvétel is könnyü volt. Nagyon ajánlom Öket!
Katalin Nemes
Katalin Nemes
2023-10-16
A cég szolgáltatásait ajánlásra vettem igénybe, és pontosan azt kaptam, amit a vélemény alapján vártam: gyors, pontos és precíz munkát, korrekt árat. A kapcsolatfelvételtől a szerelés végéig folyamatos, udvarias kapcsolattartás, az ígért határidők pontos betartása, szakmai segítségnyújtás. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm a munkájukat, amennyiben hasonló szolgáltatásra lesz szükségem, a jövőben is őket veszem igénybe.
Klaudia Csatlós
Klaudia Csatlós
2023-10-05
Pár napon belül tudták vállalni a munkát és a megbeszélt időpontban el is végezték.
Éva Karika
Éva Karika
2023-09-26
Nagyon rugalmas, gyors, korrekt, segítőkész volt a fiatalember.
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.
Erzsébet Olasz
Erzsébet Olasz
2023-08-20
Gyors és korrekt árajánlat, 1 héten belüli időpont, pontos érkezés és megérkezéstől folyamatos munka végzés. Csak ajánlani tudom őket jó szívvel.
Kiss Ágnes
Kiss Ágnes
2023-08-20
Korrekt áron, gyorsan, precízen dolgoztak. Nálam IKEA bútorokat szereltek össze. Legközelebb is ezt acéget fogom felkérni hasonló munkára.