Egyéb munkákat is elvégzünk szükség esetén!

A bútor összeszerelés gyakran egyéb munkálatokat is kíván maga után. A leggyakoribb ilyen munka a polcok vagy egyéb bútordarabok felfúrása vagy megfelelő rögzítése, de a gyakori munkák közé tartozik a mosdók és a csaptelepek beüzemelése, illetve a konyhai mosogatók, főzőlapok munkalapba szabása is. Természetesen, akkor is bátran fordulhatsz hozzánk, ha nem csak a bútorszereléssel kapcsolatos egyéb munkákról van szó, hiszen készséggel állunk a rendelkezésedre például a függönytartó karnisok felhelyezése kapcsán is.

Kisebb, lakáson belüli munkákban is számíthatsz ránk:

polcok felfúrása, rögzítése

függönytartó karnisok felhelyezése

mosdók és csaptelepek beüzemelése

konyhai mosogatók, főzőlapok munkalapba szabása

és még sok minden más…

A kisebb munkákat 4 000 Ft/óra díjért vállalom általában.

Budapest határán belül 8 000 Ft,  Budapest határán kívűl 10 000 Ft a kiszállási díj.

Hívj és kérj személyre szabott ajánlatot!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
58 vélemény:
Tamás Kránicz
Tamás Kránicz
2023-05-25
Minden várakozásunkat felül múlta a végeredmény. Sándor egy nagyobb méretű IKEA-s konyhabútor összeszerelését, beépítését vállalta, melyet becsülettel, időben, baráti áron és teljesmértékben korrekt hozzáállással végzett. Nem jelentett számára problémát a távolság és a megérkezésétől a távozásig megállás nélkül végezte a munkáját. Bátran ajánljuk mindenkinek! Köszönjük a segítséget!
Viktoria Petranyi
Viktoria Petranyi
2023-04-16
Szuper, gyors, pontos munka
János Hajas
János Hajas
2023-04-10
A megbeszélt időpontra szinte percnyi pontossággal érkezett. A bútor összeszerelését szakértelemmel, profi módon végezte.Megbízható, nyugodt szakember. Nyugodt szívvel merem ajánlani mindenkinek! HJ.