Szűkös a hely a mosókonyhában vagy a gardróbban? Az IKEA BOAXEL tárolási megoldása segít!

//

Bár a mosókonyha hasznos, gyorsan túlterhelővé válhat, amikor a ruhák és egyéb tárgyak felhalmozódnak a nem megfelelő tárolás miatt. Ugyan így van a gardróbbal is, hiszen az idő múlásával egy több ruhánk és kiegészítőn halmozódik fel, amiktől nehezen vállunk meg.

Szerencsére az IKEA BOAXEL mosókonyhai vagy gardrób egysége teljes mértékben átalakíthatja a terület kihasználtságát. Nem csak a mosókonyha vagy a gardrób rendszerezését könnyíti meg, de bőséges tárolóhelyet is biztosít olyan tárgyak számára, amelyek általában szanaszét maradnának, vagy máshova kellene elpakolni őket. Ennek eredményeképpen sokkal rendezettebb területet kapsz, ami tökéletes megoldás a kisebb helyiségek számára is.

Ez azonban nem az egyetlen előnye. Amellett, hogy képes ellátni az igényeidet, többe között ideális olyan egyének számára is, akik nem szeretnék a nehezen megkeresett pénzüket drágább, beépített megoldásokra költeni, különösen akkor, ha az esztétikával nem törődnek túlságosan. Még jobb, hogy a saját igényeidhez igazítható, így nem kell aggódnod amiatt, hogy túl nagy vagy túl kicsi lesz a helyiség.

A helyiség méretétől függően lehetőséged van arra, hogy úgy állítsd be, hogy az igényeidnek megfeleljen, például csak a konzolokat, a hálós kosarakat és a polcokat használod, csak győződj meg róla, hogy a helyes méréseket elvégezted, nehogy a végén olyasmit kapj, ami csalódást okozna neked.

Ha minden megvan, amire szükséged van, egyszerűen szereld össze a terméket az utasítások segítségével és győződj meg róla, hogy minden biztonságosan áll. Amennyiben nem vagy biztos a dolgodban fordulj olyan szakemberhez, akinek a bútor szerelés nem okoz gondot és gyors határidővel összeszereli álmaid mosókonyháját vagy gardróbját.

Amint az IKEA BOAXEL összeszerelés befejeződött, elkezdheted az összes oda tartozó ruha, kiegészítő vagy más elem elrendezését. Most, hogy minden a helyén van, te is megtapasztalhatod, hogy a kis mosókonyhád vagy a gardróbod sokkal tisztább és könnyebben használható, mint korábban volt.

A tárolás művészete az IKEA BOAXEL-el

Bár az IKEA BOAXEL önmagában is jól működik, rengeteg más módon is testre szabhatod, hogy megfeleljen az igényeidnek és az esztétikádnak. Kezdetnek felcímkézheted a kosarakat, hogy nyomon tudd követni, mi hova kerül, ami tökéletes a rohanó mosás napjain vagy egy sürgős találkozó napján, amikor minden gyorsan kell a gardróbból.

Esztétikai szempontból beépíthetsz néhány kosarat vagy tárolóedényt, amelyek jobban illenek a belső térhez és a stílushoz, például fonott tárolókosarakat.

Az IKEA BOAXEL többek között azért működik olyan jól és sikeres, mert könnyen elfér egy kisebb térben, miközben bőséges helyet biztosít a tároláshoz anélkül, hogy zavaró lenne a terület többi részének a kihasználása.

Képek forrása: IKEA.hu

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
98 vélemény:
Ilona Őszi
Ilona Őszi
2024-05-01
Nevükhöz híven gyorsan és pontosan dolgoznak, azonkívül együttműködőek és készségesen segítőkészek is.
Alexandra Szily
Alexandra Szily
2024-04-18
Gyors és precíz munkavégzés, kiváló kommunikáció. Ajánlom!
Anita Polgar
Anita Polgar
2024-04-04
Ikea bútorokat szereltek nálam Pető Sándor és kollegája! Gyorsan, szakszerűen, precizen dolgoztak! Megbízható szolgáltatás és nagyon korrekt áron , gyorsan válaszolnak a megkeresésre! Szívből ajánlom bárkinek!
Tamás Csuzda
Tamás Csuzda
2024-04-04
Korrekt, pontos volt a szakember. Minőségi munkát kaptam tőle, teljesen elégedett vagyok a munkával, csak ajánlani tudom másnak is.
Vencel Dögei
Vencel Dögei
2024-03-30
Miután voltak nálam Smastad szekrénysort összeállítani és polcot falra rögzíteni csak egy dolgot bántam meg: azt, hogy korábban nem őket hívtam, ikeás összeállításra. Gyorsan, szépen dolgoztak, és úgy gondolom, hogy jó áron.
Oliver Spiriev
Oliver Spiriev
2024-03-27
Sándorék munkájával maximálisan elégett vagyok. Profi, precíz és lelkiismeretes munkát végeztek, korrekt áron és kifogástalan minőségben. Bizalommal fogom őket keresni a jövőben is, ajánlani ismerőseim körében, és most itt is :)
Imre Kaposi
Imre Kaposi
2024-03-27
Korrekt, gyors munkavégzés! Ajánlom!
Klau Vajda
Klau Vajda
2024-03-22
Emailen gyorsan, flottul, kedvesen és részletesen zajlott az egyeztetés, majd a megbeszélt időpontban szuper gyorsaságban történt az összeszerelés. :) Minden bútor (ágy, ágyneműtartó, asztal, forgószékek) tökéletesen, precízen került összeszerelve átadásra. Csak ajánlani tudom Sándort és csapatát!
Márta Fekete
Márta Fekete
2024-02-26
Köszönöm a gyors, szakszerű, precíz szerelést.
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.