Szűkös a hely a mosókonyhában vagy a gardróbban? Az IKEA BOAXEL tárolási megoldása segít!

//

Bár a mosókonyha hasznos, gyorsan túlterhelővé válhat, amikor a ruhák és egyéb tárgyak felhalmozódnak a nem megfelelő tárolás miatt. Ugyan így van a gardróbbal is, hiszen az idő múlásával egy több ruhánk és kiegészítőn halmozódik fel, amiktől nehezen vállunk meg.

Szerencsére az IKEA BOAXEL mosókonyhai vagy gardrób egysége teljes mértékben átalakíthatja a terület kihasználtságát. Nem csak a mosókonyha vagy a gardrób rendszerezését könnyíti meg, de bőséges tárolóhelyet is biztosít olyan tárgyak számára, amelyek általában szanaszét maradnának, vagy máshova kellene elpakolni őket. Ennek eredményeképpen sokkal rendezettebb területet kapsz, ami tökéletes megoldás a kisebb helyiségek számára is.

Ez azonban nem az egyetlen előnye. Amellett, hogy képes ellátni az igényeidet, többe között ideális olyan egyének számára is, akik nem szeretnék a nehezen megkeresett pénzüket drágább, beépített megoldásokra költeni, különösen akkor, ha az esztétikával nem törődnek túlságosan. Még jobb, hogy a saját igényeidhez igazítható, így nem kell aggódnod amiatt, hogy túl nagy vagy túl kicsi lesz a helyiség.

A helyiség méretétől függően lehetőséged van arra, hogy úgy állítsd be, hogy az igényeidnek megfeleljen, például csak a konzolokat, a hálós kosarakat és a polcokat használod, csak győződj meg róla, hogy a helyes méréseket elvégezted, nehogy a végén olyasmit kapj, ami csalódást okozna neked.

Ha minden megvan, amire szükséged van, egyszerűen szereld össze a terméket az utasítások segítségével és győződj meg róla, hogy minden biztonságosan áll. Amennyiben nem vagy biztos a dolgodban fordulj olyan szakemberhez, akinek a bútor szerelés nem okoz gondot és gyors határidővel összeszereli álmaid mosókonyháját vagy gardróbját.

Amint az IKEA BOAXEL összeszerelés befejeződött, elkezdheted az összes oda tartozó ruha, kiegészítő vagy más elem elrendezését. Most, hogy minden a helyén van, te is megtapasztalhatod, hogy a kis mosókonyhád vagy a gardróbod sokkal tisztább és könnyebben használható, mint korábban volt.

A tárolás művészete az IKEA BOAXEL-el

Bár az IKEA BOAXEL önmagában is jól működik, rengeteg más módon is testre szabhatod, hogy megfeleljen az igényeidnek és az esztétikádnak. Kezdetnek felcímkézheted a kosarakat, hogy nyomon tudd követni, mi hova kerül, ami tökéletes a rohanó mosás napjain vagy egy sürgős találkozó napján, amikor minden gyorsan kell a gardróbból.

Esztétikai szempontból beépíthetsz néhány kosarat vagy tárolóedényt, amelyek jobban illenek a belső térhez és a stílushoz, például fonott tárolókosarakat.

Az IKEA BOAXEL többek között azért működik olyan jól és sikeres, mert könnyen elfér egy kisebb térben, miközben bőséges helyet biztosít a tároláshoz anélkül, hogy zavaró lenne a terület többi részének a kihasználása.

Képek forrása: IKEA.hu

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
87 vélemény:
Katalin Zana
Katalin Zana
2024-02-15
Gyorsan jött, precíz és szép munkát végzett Sándor, köszönjük!
Annamária Hovanyecz
Annamária Hovanyecz
2024-02-04
Gyors, megbízható, precíz munkavégzés. Ajánlom mindenkinek!
Attila Varga
Attila Varga
2024-02-03
Pontos, remek szakemberek, csak ajnlani tudom.
Gábor Tóth
Gábor Tóth
2024-02-03
Gyors, pontos, precíz, megbízható :)
Zoltánnè Folinek
Zoltánnè Folinek
2024-01-12
Megbízható , minőségi munkát végző, cég, elfogadható árakkal. Jó szívvel ajánlom mindenkinek .
Norbert Engel
Norbert Engel
2024-01-10
Telefonon egyeztettünk időpontot, percre pontosan érkeztek a megbeszélt napon. Gyors kipakolás után nekikezdtek a munkának. Precíz, gyors, alapos munkát végeztek, idő közben felmerülő problémákat vagy változtatásokat rugalmasan kezelték, így egy nap alatt össze is rakták a konyhát ! Köszönöm szépen a munkát nekik, másnak is szívből ajánlom Őket !
Maria Balazsi
Maria Balazsi
2024-01-09
Köszönöm a tökéletes munkát és hogy még a karácsonyelõtti csúcsforgalomban is bepréselték az én spontán rendelésemet.
Erika Nagyváradiné Tordai
Erika Nagyváradiné Tordai
2024-01-09
Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával! Megbízható, precíz, gondos munka.
Szilvia Horváth
Szilvia Horváth
2023-12-31
Pontos, precíz munkát végzett Sándor, 7 órát dolgozott nálam megállás nélkül. Az előre megbeszélt szekrénysoron kívül még egy komódot is összeszerelt. Kedves, megbízható, barátságos, munkájára igényes ember, jó szívvel ajánlom mindenkinek!