5 érv a lapraszerelt bútorok mellett

//

A házilag összeszerelhető bútorok piacának növekedése szinte megállíthatatlannak tűnik. De miért olyan népszerű ez a bútorfajta? Miért kedvelik jobban a vásárlók a kényelmesebb és készen kapható termékeknél? Íme 5 érv, ami a lapraszerelt bútorok mellett szól.

1; Megfizethetők

Vitán felül áll, hogy egy viktoriánus korabeli bútorral nem vehetik fel a versenyt a mai ágyak, asztalok és szekrények. Ennek ellenére a lapraszerelt termékek stílusosak, rendkívül változatosak, divatosak, illetve ami az egyik legmeggyőzőbb ok: megfizethetők. Noha ezek a fajta bútorok tömeggyártott cikkek, ez nem jelenti azt, hogy az áruházak megspórolnák a gondos és szakszerű tervezőmunkát.

2; Jól eltalált megjelenés és funkcionalitás

Az előző gondolatmenetet kicsit kibontva elmondható, hogy a gondos tervezőmunka következtében az áruházak kínálatában szinte lehetetlen olyan bútordarabot találni, ami ne felelne meg még a legkritikusabb ízlésnek is.

Ez jórészt azért fordulhat elő, mert az olyan hatalmas kereskedések, mint az IKEA, a JYSK és még számos áruház a minőség és az elegancia jegyében neves tervezőket alkalmaznak, akik tisztában vannak az adott trendekkel és értik a szakmájukat.

Mindezek mellett a lapraszerelt bútor összeszerelése rengeteg vásárlónak egyfajta kikapcsolódást nyújt, ami értelemszerűen a kész bútorok vonatkozásában nem volna elérhető.

3; Gyors vásárlás és kiszállítás

Ma már annyira egyszerű megvásárolni egy teljes irodabútor garnitúrát, mint egy kiló kenyeret. Akár személyen az áruházban, akár online a kereskedés weboldalán vásárolsz, az egész folyamat nem tart tovább pár percnél. Az egyszerűséget csupán tovább fokozza, hogy a legtöbb bútoráruház ingyen, vagy nagyon csekély összegért vállalja is a termék kiszállítását akár már másnapra.

További előny, hogy a lapraszerelt bútor az esetek túlnyomó többségében összeállított kiállítási darabbal is rendelkezik, így a vásárlás előtt a kiszemelt terméket a maga valójában megtekintheted vagy akár le is mérheted.

4; Könnyű összeszerelés

Kétségtelen, hogy a csavarhúzó és a kalapács biztonságos kezeléséhez szükség van némi rutinra, ennek ellenére a lapraszerelt bútorok összeállítása során ritkán akad megoldhatatlan probléma. Természetesen bárki életében adódhatnak olyan helyzetek, hogy például a konyhabútor összeszerelés nem fér bele az idejébe, ilyenkor érdemes a munkát profi szakemberekre bízni. Ez a megoldás még mindig sokkal költséghatékonyabb, mint az egyedileg legyártatott bútorok.

A lapraszerelt bútorok folyamatos változásokon mennek át, a tervezők igyekeznek a könnyű szerelhetőségre fókuszálni a munkájuk során. Tekintettel arra, hogy egy közel 70 éves piacról van szó, a szakembereknek van honnan meríteniük a tervezés folyamatakor.

5; Testreszabhatóság

Az egyedi tervezésű bútorok hívei gyakorta hangoztatják, hogy a lapraszerelt elemek nem felelnek meg az elvárt igényeknek. De ez nem teljesen igaz! Számos gyártó kínál variálható termékeket, így a kialakítás megengedi, hogy jobbos vagy balos nyílásúra szereld az ajtót, fent vagy lent helyezd el a fogantyút. Valójában a lapraszerelt bútorok sokkal nagyobb szabadságot adnak, és sokkal könnyebb eltávolítani vagy hozzáadni a bútorokhoz a tartozékokat, hiszen a termékek modul alapon kerültek legyártásra.

Hacsak nincsenek rendkívül pontos elvárásaid és megalkuvást nem tűrő gondolataid a tervezett vásárlást megelőzően, akkor a lapraszerelt termékekre igazi Szent Grálként tekinthetsz a bútorok piacán.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
98 vélemény:
Ilona Őszi
Ilona Őszi
2024-05-01
Nevükhöz híven gyorsan és pontosan dolgoznak, azonkívül együttműködőek és készségesen segítőkészek is.
Alexandra Szily
Alexandra Szily
2024-04-18
Gyors és precíz munkavégzés, kiváló kommunikáció. Ajánlom!
Anita Polgar
Anita Polgar
2024-04-04
Ikea bútorokat szereltek nálam Pető Sándor és kollegája! Gyorsan, szakszerűen, precizen dolgoztak! Megbízható szolgáltatás és nagyon korrekt áron , gyorsan válaszolnak a megkeresésre! Szívből ajánlom bárkinek!
Tamás Csuzda
Tamás Csuzda
2024-04-04
Korrekt, pontos volt a szakember. Minőségi munkát kaptam tőle, teljesen elégedett vagyok a munkával, csak ajánlani tudom másnak is.
Vencel Dögei
Vencel Dögei
2024-03-30
Miután voltak nálam Smastad szekrénysort összeállítani és polcot falra rögzíteni csak egy dolgot bántam meg: azt, hogy korábban nem őket hívtam, ikeás összeállításra. Gyorsan, szépen dolgoztak, és úgy gondolom, hogy jó áron.
Oliver Spiriev
Oliver Spiriev
2024-03-27
Sándorék munkájával maximálisan elégett vagyok. Profi, precíz és lelkiismeretes munkát végeztek, korrekt áron és kifogástalan minőségben. Bizalommal fogom őket keresni a jövőben is, ajánlani ismerőseim körében, és most itt is :)
Imre Kaposi
Imre Kaposi
2024-03-27
Korrekt, gyors munkavégzés! Ajánlom!
Klau Vajda
Klau Vajda
2024-03-22
Emailen gyorsan, flottul, kedvesen és részletesen zajlott az egyeztetés, majd a megbeszélt időpontban szuper gyorsaságban történt az összeszerelés. :) Minden bútor (ágy, ágyneműtartó, asztal, forgószékek) tökéletesen, precízen került összeszerelve átadásra. Csak ajánlani tudom Sándort és csapatát!
Márta Fekete
Márta Fekete
2024-02-26
Köszönöm a gyors, szakszerű, precíz szerelést.
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.