5 érv a lapraszerelt bútorok mellett

//

A házilag összeszerelhető bútorok piacának növekedése szinte megállíthatatlannak tűnik. De miért olyan népszerű ez a bútorfajta? Miért kedvelik jobban a vásárlók a kényelmesebb és készen kapható termékeknél? Íme 5 érv, ami a lapraszerelt bútorok mellett szól.

1; Megfizethetők

Vitán felül áll, hogy egy viktoriánus korabeli bútorral nem vehetik fel a versenyt a mai ágyak, asztalok és szekrények. Ennek ellenére a lapraszerelt termékek stílusosak, rendkívül változatosak, divatosak, illetve ami az egyik legmeggyőzőbb ok: megfizethetők. Noha ezek a fajta bútorok tömeggyártott cikkek, ez nem jelenti azt, hogy az áruházak megspórolnák a gondos és szakszerű tervezőmunkát.

2; Jól eltalált megjelenés és funkcionalitás

Az előző gondolatmenetet kicsit kibontva elmondható, hogy a gondos tervezőmunka következtében az áruházak kínálatában szinte lehetetlen olyan bútordarabot találni, ami ne felelne meg még a legkritikusabb ízlésnek is.

Ez jórészt azért fordulhat elő, mert az olyan hatalmas kereskedések, mint az IKEA, a JYSK és még számos áruház a minőség és az elegancia jegyében neves tervezőket alkalmaznak, akik tisztában vannak az adott trendekkel és értik a szakmájukat.

Mindezek mellett a lapraszerelt bútor összeszerelése rengeteg vásárlónak egyfajta kikapcsolódást nyújt, ami értelemszerűen a kész bútorok vonatkozásában nem volna elérhető.

3; Gyors vásárlás és kiszállítás

Ma már annyira egyszerű megvásárolni egy teljes irodabútor garnitúrát, mint egy kiló kenyeret. Akár személyen az áruházban, akár online a kereskedés weboldalán vásárolsz, az egész folyamat nem tart tovább pár percnél. Az egyszerűséget csupán tovább fokozza, hogy a legtöbb bútoráruház ingyen, vagy nagyon csekély összegért vállalja is a termék kiszállítását akár már másnapra.

További előny, hogy a lapraszerelt bútor az esetek túlnyomó többségében összeállított kiállítási darabbal is rendelkezik, így a vásárlás előtt a kiszemelt terméket a maga valójában megtekintheted vagy akár le is mérheted.

4; Könnyű összeszerelés

Kétségtelen, hogy a csavarhúzó és a kalapács biztonságos kezeléséhez szükség van némi rutinra, ennek ellenére a lapraszerelt bútorok összeállítása során ritkán akad megoldhatatlan probléma. Természetesen bárki életében adódhatnak olyan helyzetek, hogy például a konyhabútor összeszerelés nem fér bele az idejébe, ilyenkor érdemes a munkát profi szakemberekre bízni. Ez a megoldás még mindig sokkal költséghatékonyabb, mint az egyedileg legyártatott bútorok.

A lapraszerelt bútorok folyamatos változásokon mennek át, a tervezők igyekeznek a könnyű szerelhetőségre fókuszálni a munkájuk során. Tekintettel arra, hogy egy közel 70 éves piacról van szó, a szakembereknek van honnan meríteniük a tervezés folyamatakor.

5; Testreszabhatóság

Az egyedi tervezésű bútorok hívei gyakorta hangoztatják, hogy a lapraszerelt elemek nem felelnek meg az elvárt igényeknek. De ez nem teljesen igaz! Számos gyártó kínál variálható termékeket, így a kialakítás megengedi, hogy jobbos vagy balos nyílásúra szereld az ajtót, fent vagy lent helyezd el a fogantyút. Valójában a lapraszerelt bútorok sokkal nagyobb szabadságot adnak, és sokkal könnyebb eltávolítani vagy hozzáadni a bútorokhoz a tartozékokat, hiszen a termékek modul alapon kerültek legyártásra.

Hacsak nincsenek rendkívül pontos elvárásaid és megalkuvást nem tűrő gondolataid a tervezett vásárlást megelőzően, akkor a lapraszerelt termékekre igazi Szent Grálként tekinthetsz a bútorok piacán.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
71 vélemény:
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.
Erzsébet Olasz
Erzsébet Olasz
2023-08-20
Gyors és korrekt árajánlat, 1 héten belüli időpont, pontos érkezés és megérkezéstől folyamatos munka végzés. Csak ajánlani tudom őket jó szívvel.
Kiss Ágnes
Kiss Ágnes
2023-08-20
Korrekt áron, gyorsan, precízen dolgoztak. Nálam IKEA bútorokat szereltek össze. Legközelebb is ezt acéget fogom felkérni hasonló munkára.
Fekésházi Krisztina
Fekésházi Krisztina
2023-08-01
Sándort hétvégén kerestem email ben, amire készségesen válaszolt. Profi gépekkel érkeztek, a bútorokat gyorsan összeszerelték, jó szívvel ajánlom őket másoknak is!
Clara Bal
Clara Bal
2023-07-31
Rovid idon belul adtak idopontot, pontosan erkeztek. Ketto szemely nagyon precizen 1 ora alatt osszeallitott egy 3 ajtos gardrobszekrenyt. Nagyon ajanlom oket mindekinek.
György Nagy
György Nagy
2023-06-19
Csak ajánlani tudom: szakmailag és emberileg is kiválóak.
Zoltan Gutmann
Zoltan Gutmann
2023-06-16
Gyors profi munka.Szakszerű precíz munkavègzès.Ajánlom.