5 érv a lapraszerelt bútorok mellett

//

A házilag összeszerelhető bútorok piacának növekedése szinte megállíthatatlannak tűnik. De miért olyan népszerű ez a bútorfajta? Miért kedvelik jobban a vásárlók a kényelmesebb és készen kapható termékeknél? Íme 5 érv, ami a lapraszerelt bútorok mellett szól.

1; Megfizethetők

Vitán felül áll, hogy egy viktoriánus korabeli bútorral nem vehetik fel a versenyt a mai ágyak, asztalok és szekrények. Ennek ellenére a lapraszerelt termékek stílusosak, rendkívül változatosak, divatosak, illetve ami az egyik legmeggyőzőbb ok: megfizethetők. Noha ezek a fajta bútorok tömeggyártott cikkek, ez nem jelenti azt, hogy az áruházak megspórolnák a gondos és szakszerű tervezőmunkát.

2; Jól eltalált megjelenés és funkcionalitás

Az előző gondolatmenetet kicsit kibontva elmondható, hogy a gondos tervezőmunka következtében az áruházak kínálatában szinte lehetetlen olyan bútordarabot találni, ami ne felelne meg még a legkritikusabb ízlésnek is.

Ez jórészt azért fordulhat elő, mert az olyan hatalmas kereskedések, mint az IKEA, a JYSK és még számos áruház a minőség és az elegancia jegyében neves tervezőket alkalmaznak, akik tisztában vannak az adott trendekkel és értik a szakmájukat.

Mindezek mellett a lapraszerelt bútor összeszerelése rengeteg vásárlónak egyfajta kikapcsolódást nyújt, ami értelemszerűen a kész bútorok vonatkozásában nem volna elérhető.

3; Gyors vásárlás és kiszállítás

Ma már annyira egyszerű megvásárolni egy teljes irodabútor garnitúrát, mint egy kiló kenyeret. Akár személyen az áruházban, akár online a kereskedés weboldalán vásárolsz, az egész folyamat nem tart tovább pár percnél. Az egyszerűséget csupán tovább fokozza, hogy a legtöbb bútoráruház ingyen, vagy nagyon csekély összegért vállalja is a termék kiszállítását akár már másnapra.

További előny, hogy a lapraszerelt bútor az esetek túlnyomó többségében összeállított kiállítási darabbal is rendelkezik, így a vásárlás előtt a kiszemelt terméket a maga valójában megtekintheted vagy akár le is mérheted.

4; Könnyű összeszerelés

Kétségtelen, hogy a csavarhúzó és a kalapács biztonságos kezeléséhez szükség van némi rutinra, ennek ellenére a lapraszerelt bútorok összeállítása során ritkán akad megoldhatatlan probléma. Természetesen bárki életében adódhatnak olyan helyzetek, hogy például a konyhabútor összeszerelés nem fér bele az idejébe, ilyenkor érdemes a munkát profi szakemberekre bízni. Ez a megoldás még mindig sokkal költséghatékonyabb, mint az egyedileg legyártatott bútorok.

A lapraszerelt bútorok folyamatos változásokon mennek át, a tervezők igyekeznek a könnyű szerelhetőségre fókuszálni a munkájuk során. Tekintettel arra, hogy egy közel 70 éves piacról van szó, a szakembereknek van honnan meríteniük a tervezés folyamatakor.

5; Testreszabhatóság

Az egyedi tervezésű bútorok hívei gyakorta hangoztatják, hogy a lapraszerelt elemek nem felelnek meg az elvárt igényeknek. De ez nem teljesen igaz! Számos gyártó kínál variálható termékeket, így a kialakítás megengedi, hogy jobbos vagy balos nyílásúra szereld az ajtót, fent vagy lent helyezd el a fogantyút. Valójában a lapraszerelt bútorok sokkal nagyobb szabadságot adnak, és sokkal könnyebb eltávolítani vagy hozzáadni a bútorokhoz a tartozékokat, hiszen a termékek modul alapon kerültek legyártásra.

Hacsak nincsenek rendkívül pontos elvárásaid és megalkuvást nem tűrő gondolataid a tervezett vásárlást megelőzően, akkor a lapraszerelt termékekre igazi Szent Grálként tekinthetsz a bútorok piacán.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
45 vélemény:
Katalin Kotai
Katalin Kotai
2023-01-09
Minden rendben ment, a megbeszéltek szerint, időben, átláthatóan, és nagyon szép lett a szekrény. Számlát is kaptam, és bármilyen módon fizethető az ár, ami sajnos kevés egyéni szolgáltatónál valósul meg, pedig ez lenne a "normális", ezért ezt külön kiemelném mint pozitívumot.
Márton Nagy
Márton Nagy
2022-12-15
Kíváló, tiszta, pontos - újra founk vele dolgozni!
L. Ákos Pálmai
L. Ákos Pálmai
2022-11-21
Gyorsan válaszoltak, azonnal kaptam árajánlatot, tartották magukat az árhoz, profin, időben dolgoztak, segítőkészek, másoknak is ajánlom őket.
Robert Somay
Robert Somay
2022-11-05
Pontos, megbízható és készpénzmentes, és mindez korrekt áron. Még egyszer nagyon köszönjük a bútorszerelést!
Anikó Kertész
Anikó Kertész
2022-10-03
Nagyon gyorsan sikerült időpontot egyeztetni. Minden úgy ment, ahogyan megbeszéltük. Precíz, pontos volt a szerelő úr és korrekt áron dolgozott. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a galériaágy összeszerelésével. Máskor is őt fogom hívni ilyen helyzetekben.