A lapraszerelt bútorok 5 előnye

//

Az önállóan összeszerelhető bútorok több mint 60 évvel ezelőtt törtek be a köztudatba, és népszerűségük az azóta eltelt évtizedekben folyamatosan csak emelkedett. Manapság már nem csupán az otthonok, de az irodai környezet is jellemzően ilyen darabokkal van berendezve.

Talán te is azoknak a táborába tartozol, akik hatalmas előnyként élik meg, hogy nem kell hatalmas méretű és nehéz bútorokat felcipelniük az emeletre, és hogy a lakás átrendezése is sokkal gördülékenyebben kivitelezhető.

Amennyiben még csak most fedezed fel a lapraszerelt bútorok világát, ismerkedj meg 5 vitathatatlan előnyükkel.

Mit is jelent pontosan a lapraszerelt bútor?

Az összeszerelhető bútorok különböző lapos elemekből állnak össze, az összeállításukhoz a gyártó minden esetben pontos leírást mellékel, az utasításokat pontról pontra követve saját magad építheted fel otthonod legújabb tagját.

Hogy ez könnyű vagy bonyolult feladatnak ígérkezik-e, az elsősorban személyes beállítottság kérdése. Vannak, akik örömüket lelik a barkácsolásban, míg másoknak idegtépő feladat mondjuk egy IKEA bútor összeszerelés.  Szerencsére utóbbi esetben is létezik megoldás, ugyanis kérhetjük profi szakember segítségét az összeállításhoz. Legtöbbször még ez az opció is sokkal kedvezőbb anyagilag, mint egy tömör, nehéz, készre szerelt bútor megvásárlása.

A lapraszerelt bútorok előnyei

Megfizethetőség

Az egyik leggyakoribb ok, amiért az emberek a lapraszerelt bútorokat választják, hogy viszonylag olcsón rendezhetik be az otthonukat úgy, hogy nem kell megalkuvást kössenek a dizájn kapcsán. Manapság már nem feltétlenül tekintünk befektetésként a bútorokra, a minimalista és praktikus megközelítés, az urbánus életmód életre hívta az igényt a gyorsan felállítható, esztétikus darabokra.

Könnyű szállítás

Az önállóan összeszerelhető bútorokat könnyű szétszedni, így a szállításuk is sokkal egyszerűbb, illetve költségkímélőbb. Ezek a darabok kevesebb helyet foglalnak, ami nagyon jól jön például egy lakásfelújítás során. Költözés esetén is feleannyi helyen férnek el a bútorszállító autóban, a bepakolásuk is kevésbé energiaigényes, ráadásul lecsökkenhet a felhasznált üzemanyag költsége is.

Sokoldalúság

A legtöbb modell többféle színben kapható, illetve gyakori jellemző a különböző elemek variálhatósága. A lapraszerelt bútorok világában minden sokkal praktikusabb és egyszerűbb, elegáns és kompakt megoldások teszik élvezhetővé a termékek használatát. A modern dizájn minimalista megközelítésben képviseli magát az otthonunkban, és ez az egyszerűség mégis több lehetőséget hoz magával, mint azok a túlbonyolított jegyek, melyek a régebbi típusú bútorokat jellemezték.

Fenntarthatóság

A lapraszerelt bútorok fenntarthatóbb megoldást jelentenek, mivel környezetbarát az előállításuk, sőt a megsemmisítésük is. Egyre több cég igyekszik fenntartható forrásból származó alapanyagokat használni, illetve magas arányban nő az innovatív, újrahasznosítási technológiák alkalmazása. Ez az üzleti modell egy körkörös gazdasági rendszert hoz létre, mely igyekszik megóvni a környezetet, és mégis képes kiszolgálni a tömeges fogyasztói kultúrát.

Gördülékeny e-kereskedelem

Az elektronikus kereskedelem egyre növekszik. A lapraszerelt bútorok szállítása gazdaságosabb és egyszerűbb, így könnyebben értékesíthetőek az online térben. Az összeszerelt lakberendezési termékek túl terjedelmesek, szállításuk nagyobb járműveket igényel, míg a lapraszerelt csomagolású termékek meglehetősen kompaktak, átlagos méretű és kisebb járművekkel szállíthatók.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
45 vélemény:
Katalin Kotai
Katalin Kotai
2023-01-09
Minden rendben ment, a megbeszéltek szerint, időben, átláthatóan, és nagyon szép lett a szekrény. Számlát is kaptam, és bármilyen módon fizethető az ár, ami sajnos kevés egyéni szolgáltatónál valósul meg, pedig ez lenne a "normális", ezért ezt külön kiemelném mint pozitívumot.
Márton Nagy
Márton Nagy
2022-12-15
Kíváló, tiszta, pontos - újra founk vele dolgozni!
L. Ákos Pálmai
L. Ákos Pálmai
2022-11-21
Gyorsan válaszoltak, azonnal kaptam árajánlatot, tartották magukat az árhoz, profin, időben dolgoztak, segítőkészek, másoknak is ajánlom őket.
Robert Somay
Robert Somay
2022-11-05
Pontos, megbízható és készpénzmentes, és mindez korrekt áron. Még egyszer nagyon köszönjük a bútorszerelést!
Anikó Kertész
Anikó Kertész
2022-10-03
Nagyon gyorsan sikerült időpontot egyeztetni. Minden úgy ment, ahogyan megbeszéltük. Precíz, pontos volt a szerelő úr és korrekt áron dolgozott. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a galériaágy összeszerelésével. Máskor is őt fogom hívni ilyen helyzetekben.