A lapraszerelt bútorok 5 előnye

//

Az önállóan összeszerelhető bútorok több mint 60 évvel ezelőtt törtek be a köztudatba, és népszerűségük az azóta eltelt évtizedekben folyamatosan csak emelkedett. Manapság már nem csupán az otthonok, de az irodai környezet is jellemzően ilyen darabokkal van berendezve.

Talán te is azoknak a táborába tartozol, akik hatalmas előnyként élik meg, hogy nem kell hatalmas méretű és nehéz bútorokat felcipelniük az emeletre, és hogy a lakás átrendezése is sokkal gördülékenyebben kivitelezhető.

Amennyiben még csak most fedezed fel a lapraszerelt bútorok világát, ismerkedj meg 5 vitathatatlan előnyükkel.

Mit is jelent pontosan a lapraszerelt bútor?

Az összeszerelhető bútorok különböző lapos elemekből állnak össze, az összeállításukhoz a gyártó minden esetben pontos leírást mellékel, az utasításokat pontról pontra követve saját magad építheted fel otthonod legújabb tagját.

Hogy ez könnyű vagy bonyolult feladatnak ígérkezik-e, az elsősorban személyes beállítottság kérdése. Vannak, akik örömüket lelik a barkácsolásban, míg másoknak idegtépő feladat mondjuk egy IKEA bútor összeszerelés.  Szerencsére utóbbi esetben is létezik megoldás, ugyanis kérhetjük profi szakember segítségét az összeállításhoz. Legtöbbször még ez az opció is sokkal kedvezőbb anyagilag, mint egy tömör, nehéz, készre szerelt bútor megvásárlása.

A lapraszerelt bútorok előnyei

Megfizethetőség

Az egyik leggyakoribb ok, amiért az emberek a lapraszerelt bútorokat választják, hogy viszonylag olcsón rendezhetik be az otthonukat úgy, hogy nem kell megalkuvást kössenek a dizájn kapcsán. Manapság már nem feltétlenül tekintünk befektetésként a bútorokra, a minimalista és praktikus megközelítés, az urbánus életmód életre hívta az igényt a gyorsan felállítható, esztétikus darabokra.

Könnyű szállítás

Az önállóan összeszerelhető bútorokat könnyű szétszedni, így a szállításuk is sokkal egyszerűbb, illetve költségkímélőbb. Ezek a darabok kevesebb helyet foglalnak, ami nagyon jól jön például egy lakásfelújítás során. Költözés esetén is feleannyi helyen férnek el a bútorszállító autóban, a bepakolásuk is kevésbé energiaigényes, ráadásul lecsökkenhet a felhasznált üzemanyag költsége is.

Sokoldalúság

A legtöbb modell többféle színben kapható, illetve gyakori jellemző a különböző elemek variálhatósága. A lapraszerelt bútorok világában minden sokkal praktikusabb és egyszerűbb, elegáns és kompakt megoldások teszik élvezhetővé a termékek használatát. A modern dizájn minimalista megközelítésben képviseli magát az otthonunkban, és ez az egyszerűség mégis több lehetőséget hoz magával, mint azok a túlbonyolított jegyek, melyek a régebbi típusú bútorokat jellemezték.

Fenntarthatóság

A lapraszerelt bútorok fenntarthatóbb megoldást jelentenek, mivel környezetbarát az előállításuk, sőt a megsemmisítésük is. Egyre több cég igyekszik fenntartható forrásból származó alapanyagokat használni, illetve magas arányban nő az innovatív, újrahasznosítási technológiák alkalmazása. Ez az üzleti modell egy körkörös gazdasági rendszert hoz létre, mely igyekszik megóvni a környezetet, és mégis képes kiszolgálni a tömeges fogyasztói kultúrát.

Gördülékeny e-kereskedelem

Az elektronikus kereskedelem egyre növekszik. A lapraszerelt bútorok szállítása gazdaságosabb és egyszerűbb, így könnyebben értékesíthetőek az online térben. Az összeszerelt lakberendezési termékek túl terjedelmesek, szállításuk nagyobb járműveket igényel, míg a lapraszerelt csomagolású termékek meglehetősen kompaktak, átlagos méretű és kisebb járművekkel szállíthatók.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
98 vélemény:
Ilona Őszi
Ilona Őszi
2024-05-01
Nevükhöz híven gyorsan és pontosan dolgoznak, azonkívül együttműködőek és készségesen segítőkészek is.
Alexandra Szily
Alexandra Szily
2024-04-18
Gyors és precíz munkavégzés, kiváló kommunikáció. Ajánlom!
Anita Polgar
Anita Polgar
2024-04-04
Ikea bútorokat szereltek nálam Pető Sándor és kollegája! Gyorsan, szakszerűen, precizen dolgoztak! Megbízható szolgáltatás és nagyon korrekt áron , gyorsan válaszolnak a megkeresésre! Szívből ajánlom bárkinek!
Tamás Csuzda
Tamás Csuzda
2024-04-04
Korrekt, pontos volt a szakember. Minőségi munkát kaptam tőle, teljesen elégedett vagyok a munkával, csak ajánlani tudom másnak is.
Vencel Dögei
Vencel Dögei
2024-03-30
Miután voltak nálam Smastad szekrénysort összeállítani és polcot falra rögzíteni csak egy dolgot bántam meg: azt, hogy korábban nem őket hívtam, ikeás összeállításra. Gyorsan, szépen dolgoztak, és úgy gondolom, hogy jó áron.
Oliver Spiriev
Oliver Spiriev
2024-03-27
Sándorék munkájával maximálisan elégett vagyok. Profi, precíz és lelkiismeretes munkát végeztek, korrekt áron és kifogástalan minőségben. Bizalommal fogom őket keresni a jövőben is, ajánlani ismerőseim körében, és most itt is :)
Imre Kaposi
Imre Kaposi
2024-03-27
Korrekt, gyors munkavégzés! Ajánlom!
Klau Vajda
Klau Vajda
2024-03-22
Emailen gyorsan, flottul, kedvesen és részletesen zajlott az egyeztetés, majd a megbeszélt időpontban szuper gyorsaságban történt az összeszerelés. :) Minden bútor (ágy, ágyneműtartó, asztal, forgószékek) tökéletesen, precízen került összeszerelve átadásra. Csak ajánlani tudom Sándort és csapatát!
Márta Fekete
Márta Fekete
2024-02-26
Köszönöm a gyors, szakszerű, precíz szerelést.
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.