4 egyértelmű jele annak, hogy a konyhabútor elavult és cserére vár!

//

Ha évek óta ugyanazon a helyen élünk, az nyomot hagy az otthonunk berendezésén. Sokszor már csak akkor cseréljük le a bútorainkat, amikor valamilyen nagy kár keletkezett bennük. A munka, a gyereknevelés, a mindennapos mókuskerék elvonja a figyelmünket arról, hogy mióta élünk egy elavult térben.

A konyhabútor az egyik legfontosabb elem az otthonunkban. A konyhában gondoskodunk finom ételről, és az egyre népszerűbb nyitott tereknek köszönhetően gyakran a nappaliból is rálátunk a helyiségre, így ha pihenünk, vagy amikor vendégeket fogadunk, a konyhabútor határozottan a figyelem középpontjába kerül. Fontos, hogy jól átgondolt döntéseket hozzunk a bútorvásárlás kapcsán, így sokáig élvezhetjük egy minőségi termék előnyeit.

Az alábbiakban arról olvashatsz, hogy mikor érdemes megfontolni a csere lehetőségét, mikor tekinthető konyhabútorod elavultnak.

1. Stílus és hangulat

A trendek évről évre változnak, de ez nem jelenti azt, hogy ilyen gyakorisággal kellene lecserélni a bútorainkat. Egy jól megválasztott szín és egy kifinomult felületi anyag időtlen eleganciával bírhat.

Ha viszont úgy érzed, hogy az évtizedekkel korábban vásárolt konyhabútorod nem a jó értelemben visz téged vissza az időben, akkor talán javasolt átgondolnod a leváltását. A megfelelő stílus ugyanis pozitív hangulatot teremt, és jó irányba változtatja meg az ember általános közérzetét.

2. Törött fiókok vagy ajtók

Mivel a konyhaszekrény rendszerint napi szintű használatban van, ezért az ajtók és a fiókok nem mindig állják ki az idő próbáját. Ez persze nagyban függ az adott darab minőségétől. Az átmeneti jelleggel orvosolt törések, ragasztások és csavarozások egy ideig elfeledtetik velünk, hogy probléma van a szekrényünkkel. Viszont ha úgy érzed, hogy túl sok a hanyatlásra mutató tényező, kezdj el gondolkodni egy új bútordarab beszerzésén.

A lapraszerelt bútor forradalma csodás lehetőségeket teremtett a számunkra, így neked sem kell aggódnod azon, hogy a nehéz és hatalmas darabokat beállítsd a végső helyükre.

3. Rossz elrendezés

Ez általában azokban az otthonokban okoz gondot, melyeket első lakásvásárlóknak szántak. Ilyenkor mindenki készen kapja meg a berendezést, ami gyakran egyáltalán nincs összhangban az egyéni preferenciákkal és a helyiség méreteivel.

A praktikum, az okos helykihasználás szinte trenddé nőtte ki magát. Amennyiben te is úgy érzed, hogy nincs lehetőséged arra, hogy észszerűen és kényelmesen kihasználhass minden négyzetcentimétert, az egyértelművé teszi, hogy ideje új konyhabútor után nézned.

4. Nem kompatibilis készülékek

Mindannyian találkoztunk már másoknál, vagy éppen mi magunk rendelkezünk olyan konyhai berendezéssel, ahol a hűtő fehér, a tűzhely rozsdamentes acél, a mikró pedig fekete. Egy ilyen kavalkád erősen megbonthatja a harmóniát, és zavaróvá válhat.

Ha te is szívesen elrejtenéd ezeket a cikkeket egy modern és stílusos szekrény-kompozíció mögé, akkor nem kell, hogy eggyel több indokot keress magadnak, ha már egy ideje a cserét fontolgatod magadban.

Összegzés:

A lapraszerelt bútorok jóvoltából már alacsony költségvetéssel is találhatunk magunknak szép és stílusos darabokat. Egy IKEA bútor összeszerelés miatt ijesztőnek tűnhet, de szerencsére profikra is rábízhatjuk a munkafolyamatot. Ez anyagilag még ebben az esetben is sokkal kedvezőbb, mintha előregyártott modellt vásárolnánk magunknak. Ráadásul egy ilyen terméket sokkal könnyebben lecserélhetünk, ha ismét indokoltnak érezzük.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
45 vélemény:
Katalin Kotai
Katalin Kotai
2023-01-09
Minden rendben ment, a megbeszéltek szerint, időben, átláthatóan, és nagyon szép lett a szekrény. Számlát is kaptam, és bármilyen módon fizethető az ár, ami sajnos kevés egyéni szolgáltatónál valósul meg, pedig ez lenne a "normális", ezért ezt külön kiemelném mint pozitívumot.
Márton Nagy
Márton Nagy
2022-12-15
Kíváló, tiszta, pontos - újra founk vele dolgozni!
L. Ákos Pálmai
L. Ákos Pálmai
2022-11-21
Gyorsan válaszoltak, azonnal kaptam árajánlatot, tartották magukat az árhoz, profin, időben dolgoztak, segítőkészek, másoknak is ajánlom őket.
Robert Somay
Robert Somay
2022-11-05
Pontos, megbízható és készpénzmentes, és mindez korrekt áron. Még egyszer nagyon köszönjük a bútorszerelést!
Anikó Kertész
Anikó Kertész
2022-10-03
Nagyon gyorsan sikerült időpontot egyeztetni. Minden úgy ment, ahogyan megbeszéltük. Precíz, pontos volt a szerelő úr és korrekt áron dolgozott. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a galériaágy összeszerelésével. Máskor is őt fogom hívni ilyen helyzetekben.