4 egyértelmű jele annak, hogy a konyhabútor elavult és cserére vár!

//

Ha évek óta ugyanazon a helyen élünk, az nyomot hagy az otthonunk berendezésén. Sokszor már csak akkor cseréljük le a bútorainkat, amikor valamilyen nagy kár keletkezett bennük. A munka, a gyereknevelés, a mindennapos mókuskerék elvonja a figyelmünket arról, hogy mióta élünk egy elavult térben.

A konyhabútor az egyik legfontosabb elem az otthonunkban. A konyhában gondoskodunk finom ételről, és az egyre népszerűbb nyitott tereknek köszönhetően gyakran a nappaliból is rálátunk a helyiségre, így ha pihenünk, vagy amikor vendégeket fogadunk, a konyhabútor határozottan a figyelem középpontjába kerül. Fontos, hogy jól átgondolt döntéseket hozzunk a bútorvásárlás kapcsán, így sokáig élvezhetjük egy minőségi termék előnyeit.

Az alábbiakban arról olvashatsz, hogy mikor érdemes megfontolni a csere lehetőségét, mikor tekinthető konyhabútorod elavultnak.

1. Stílus és hangulat

A trendek évről évre változnak, de ez nem jelenti azt, hogy ilyen gyakorisággal kellene lecserélni a bútorainkat. Egy jól megválasztott szín és egy kifinomult felületi anyag időtlen eleganciával bírhat.

Ha viszont úgy érzed, hogy az évtizedekkel korábban vásárolt konyhabútorod nem a jó értelemben visz téged vissza az időben, akkor talán javasolt átgondolnod a leváltását. A megfelelő stílus ugyanis pozitív hangulatot teremt, és jó irányba változtatja meg az ember általános közérzetét.

2. Törött fiókok vagy ajtók

Mivel a konyhaszekrény rendszerint napi szintű használatban van, ezért az ajtók és a fiókok nem mindig állják ki az idő próbáját. Ez persze nagyban függ az adott darab minőségétől. Az átmeneti jelleggel orvosolt törések, ragasztások és csavarozások egy ideig elfeledtetik velünk, hogy probléma van a szekrényünkkel. Viszont ha úgy érzed, hogy túl sok a hanyatlásra mutató tényező, kezdj el gondolkodni egy új bútordarab beszerzésén.

A lapraszerelt bútor forradalma csodás lehetőségeket teremtett a számunkra, így neked sem kell aggódnod azon, hogy a nehéz és hatalmas darabokat beállítsd a végső helyükre.

3. Rossz elrendezés

Ez általában azokban az otthonokban okoz gondot, melyeket első lakásvásárlóknak szántak. Ilyenkor mindenki készen kapja meg a berendezést, ami gyakran egyáltalán nincs összhangban az egyéni preferenciákkal és a helyiség méreteivel.

A praktikum, az okos helykihasználás szinte trenddé nőtte ki magát. Amennyiben te is úgy érzed, hogy nincs lehetőséged arra, hogy észszerűen és kényelmesen kihasználhass minden négyzetcentimétert, az egyértelművé teszi, hogy ideje új konyhabútor után nézned.

4. Nem kompatibilis készülékek

Mindannyian találkoztunk már másoknál, vagy éppen mi magunk rendelkezünk olyan konyhai berendezéssel, ahol a hűtő fehér, a tűzhely rozsdamentes acél, a mikró pedig fekete. Egy ilyen kavalkád erősen megbonthatja a harmóniát, és zavaróvá válhat.

Ha te is szívesen elrejtenéd ezeket a cikkeket egy modern és stílusos szekrény-kompozíció mögé, akkor nem kell, hogy eggyel több indokot keress magadnak, ha már egy ideje a cserét fontolgatod magadban.

Összegzés:

A lapraszerelt bútorok jóvoltából már alacsony költségvetéssel is találhatunk magunknak szép és stílusos darabokat. Egy IKEA bútor összeszerelés miatt ijesztőnek tűnhet, de szerencsére profikra is rábízhatjuk a munkafolyamatot. Ez anyagilag még ebben az esetben is sokkal kedvezőbb, mintha előregyártott modellt vásárolnánk magunknak. Ráadásul egy ilyen terméket sokkal könnyebben lecserélhetünk, ha ismét indokoltnak érezzük.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
90 vélemény:
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zoltánnè Folinek
Zoltánnè Folinek
2024-01-12
Megbízható , minőségi munkát végző, cég, elfogadható árakkal. Jó szívvel ajánlom mindenkinek .
Norbert Engel
Norbert Engel
2024-01-10
Telefonon egyeztettünk időpontot, percre pontosan érkeztek a megbeszélt napon. Gyors kipakolás után nekikezdtek a munkának. Precíz, gyors, alapos munkát végeztek, idő közben felmerülő problémákat vagy változtatásokat rugalmasan kezelték, így egy nap alatt össze is rakták a konyhát ! Köszönöm szépen a munkát nekik, másnak is szívből ajánlom Őket !
Erika Nagyváradiné Tordai
Erika Nagyváradiné Tordai
2024-01-09
Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával! Megbízható, precíz, gondos munka.
Szilvia Horváth
Szilvia Horváth
2023-12-31
Pontos, precíz munkát végzett Sándor, 7 órát dolgozott nálam megállás nélkül. Az előre megbeszélt szekrénysoron kívül még egy komódot is összeszerelt. Kedves, megbízható, barátságos, munkájára igényes ember, jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Gábor Sulok
Gábor Sulok
2023-12-31
Nagyszerű élmény ilyen korrekt céggel dolgozni. Ritka, mint a fehér holló.
László Kövess
László Kövess
2023-12-04
A közelmúltban többször is dolgozott családunknál Pető Sándor és kollégája, akikről csak jót tudok mondani. Pontosan érkeztek, udvariasak voltak, nejlont húztak a cipőjükre, úgy jöttek be a lakásba, a munkájuk pedig gyors, szakszerű és megfizethető volt. Másoknak is ajánlani tudom.
Annamária Horváth
Annamária Horváth
2023-10-18
IKEA, Mömax és XXXLutz bútorokat szereltek össze nálam. Gyorsan, szépen dolgoztak, rugalmasak voltak a helyszínen. A kapcsolatfelvétel is könnyü volt. Nagyon ajánlom Öket!
Katalin Nemes
Katalin Nemes
2023-10-16
A cég szolgáltatásait ajánlásra vettem igénybe, és pontosan azt kaptam, amit a vélemény alapján vártam: gyors, pontos és precíz munkát, korrekt árat. A kapcsolatfelvételtől a szerelés végéig folyamatos, udvarias kapcsolattartás, az ígért határidők pontos betartása, szakmai segítségnyújtás. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm a munkájukat, amennyiben hasonló szolgáltatásra lesz szükségem, a jövőben is őket veszem igénybe.
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.