4 egyértelmű jele annak, hogy a konyhabútor elavult és cserére vár!

//

Ha évek óta ugyanazon a helyen élünk, az nyomot hagy az otthonunk berendezésén. Sokszor már csak akkor cseréljük le a bútorainkat, amikor valamilyen nagy kár keletkezett bennük. A munka, a gyereknevelés, a mindennapos mókuskerék elvonja a figyelmünket arról, hogy mióta élünk egy elavult térben.

A konyhabútor az egyik legfontosabb elem az otthonunkban. A konyhában gondoskodunk finom ételről, és az egyre népszerűbb nyitott tereknek köszönhetően gyakran a nappaliból is rálátunk a helyiségre, így ha pihenünk, vagy amikor vendégeket fogadunk, a konyhabútor határozottan a figyelem középpontjába kerül. Fontos, hogy jól átgondolt döntéseket hozzunk a bútorvásárlás kapcsán, így sokáig élvezhetjük egy minőségi termék előnyeit.

Az alábbiakban arról olvashatsz, hogy mikor érdemes megfontolni a csere lehetőségét, mikor tekinthető konyhabútorod elavultnak.

1. Stílus és hangulat

A trendek évről évre változnak, de ez nem jelenti azt, hogy ilyen gyakorisággal kellene lecserélni a bútorainkat. Egy jól megválasztott szín és egy kifinomult felületi anyag időtlen eleganciával bírhat.

Ha viszont úgy érzed, hogy az évtizedekkel korábban vásárolt konyhabútorod nem a jó értelemben visz téged vissza az időben, akkor talán javasolt átgondolnod a leváltását. A megfelelő stílus ugyanis pozitív hangulatot teremt, és jó irányba változtatja meg az ember általános közérzetét.

2. Törött fiókok vagy ajtók

Mivel a konyhaszekrény rendszerint napi szintű használatban van, ezért az ajtók és a fiókok nem mindig állják ki az idő próbáját. Ez persze nagyban függ az adott darab minőségétől. Az átmeneti jelleggel orvosolt törések, ragasztások és csavarozások egy ideig elfeledtetik velünk, hogy probléma van a szekrényünkkel. Viszont ha úgy érzed, hogy túl sok a hanyatlásra mutató tényező, kezdj el gondolkodni egy új bútordarab beszerzésén.

A lapraszerelt bútor forradalma csodás lehetőségeket teremtett a számunkra, így neked sem kell aggódnod azon, hogy a nehéz és hatalmas darabokat beállítsd a végső helyükre.

3. Rossz elrendezés

Ez általában azokban az otthonokban okoz gondot, melyeket első lakásvásárlóknak szántak. Ilyenkor mindenki készen kapja meg a berendezést, ami gyakran egyáltalán nincs összhangban az egyéni preferenciákkal és a helyiség méreteivel.

A praktikum, az okos helykihasználás szinte trenddé nőtte ki magát. Amennyiben te is úgy érzed, hogy nincs lehetőséged arra, hogy észszerűen és kényelmesen kihasználhass minden négyzetcentimétert, az egyértelművé teszi, hogy ideje új konyhabútor után nézned.

4. Nem kompatibilis készülékek

Mindannyian találkoztunk már másoknál, vagy éppen mi magunk rendelkezünk olyan konyhai berendezéssel, ahol a hűtő fehér, a tűzhely rozsdamentes acél, a mikró pedig fekete. Egy ilyen kavalkád erősen megbonthatja a harmóniát, és zavaróvá válhat.

Ha te is szívesen elrejtenéd ezeket a cikkeket egy modern és stílusos szekrény-kompozíció mögé, akkor nem kell, hogy eggyel több indokot keress magadnak, ha már egy ideje a cserét fontolgatod magadban.

Összegzés:

A lapraszerelt bútorok jóvoltából már alacsony költségvetéssel is találhatunk magunknak szép és stílusos darabokat. Egy IKEA bútor összeszerelés miatt ijesztőnek tűnhet, de szerencsére profikra is rábízhatjuk a munkafolyamatot. Ez anyagilag még ebben az esetben is sokkal kedvezőbb, mintha előregyártott modellt vásárolnánk magunknak. Ráadásul egy ilyen terméket sokkal könnyebben lecserélhetünk, ha ismét indokoltnak érezzük.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
71 vélemény:
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.
Erzsébet Olasz
Erzsébet Olasz
2023-08-20
Gyors és korrekt árajánlat, 1 héten belüli időpont, pontos érkezés és megérkezéstől folyamatos munka végzés. Csak ajánlani tudom őket jó szívvel.
Kiss Ágnes
Kiss Ágnes
2023-08-20
Korrekt áron, gyorsan, precízen dolgoztak. Nálam IKEA bútorokat szereltek össze. Legközelebb is ezt acéget fogom felkérni hasonló munkára.
Fekésházi Krisztina
Fekésházi Krisztina
2023-08-01
Sándort hétvégén kerestem email ben, amire készségesen válaszolt. Profi gépekkel érkeztek, a bútorokat gyorsan összeszerelték, jó szívvel ajánlom őket másoknak is!
Clara Bal
Clara Bal
2023-07-31
Rovid idon belul adtak idopontot, pontosan erkeztek. Ketto szemely nagyon precizen 1 ora alatt osszeallitott egy 3 ajtos gardrobszekrenyt. Nagyon ajanlom oket mindekinek.
György Nagy
György Nagy
2023-06-19
Csak ajánlani tudom: szakmailag és emberileg is kiválóak.
Zoltan Gutmann
Zoltan Gutmann
2023-06-16
Gyors profi munka.Szakszerű precíz munkavègzès.Ajánlom.