Mennyibe kerül a bútor összeszerelés szolgáltatás 2023-ban?

//

Mennyibe kerül a bútor összeszerelés? A rövid válasz: 2023-ban az átlagos bútor összeszerelés ára 13.000 Ft, de ezek az árak a minimum 3.000 és maximum 7.000 Ft/óra között változnak.

Napjainkban sokan profikat bérelnek fel a bútorok összeszereléséhez, annak beépítéséhez, és ezek az árak rendkívül széles skálán mozognak, 3.000 és 50.000 Ft között.

Minden bútorfajta esetében eltérőek a költségek – például a konyhabútorszerelés díjai 3.000 és 25.000 Ft között mozoghatnak, míg az irodai bútorok összeszerelésének átlagos költsége hazánkban 3.000 és 35.000 Ft között alakul. A bútorszerelők gyakran biztosítanak házhozszállítást (150 Ft/km) és szétszerelési szolgáltatást is.

Ha értesz a bútorok összeszereléséhez, akkor magad is megpróbálhatod, de ha nincs tapasztalatod, akkor fontos szakembert felkérni, akivel alaposan tárgyald át az árat, mielőtt bármiféle munka megkezdődne. Mindenképpen tanácsos olyan szakembert keresni, akivel tisztázni tudsz néhány olyan dolgot a bútor összeszerelési munkálatokkal kapcsolatban, amelyek nem mindennaposok, hiszen sokszor merülnek fel problémák még a beillesztés előtt.

Szintén érdemes azt is figyelembe venni, hogy a különböző bútor típusok szerelésének költsége különbözni fog. Bizonyos bútorok esetében előre megadott díjat számíthatnak fel, míg másokhoz órabért. Érdemes aktívan keresgélni, hogy megtaláld a legmegfelelőbb szakembert.

Mennyibe kerül egy bútor összeszerelése 2023-ban?

Ebben a cikkben részletesen kitérünk a 2023-as bútor összeszerelés árait illetően. Minden bútor típusra lehetőség van árat kérni, amelyek a minimum 3.000 Ft/órát és akár a maximum 50.000 Ft/órát is elérhetik. A bútorszerelés szolgáltatásokat igénybe vevők számára fontos tudni, hogy azokat előre meghatározott díj ellenében vagy órabér alapon állapítják meg.

A Gyors bútorszerelés, szekrény és egyéb összeszerelési munkákat a bútorok vételárának 10%-ért vállalja, de minimum 13 000 Ft + kiszállási díj. Hogy miért? Mert így nincs időhúzás, ha órabért számolnak fel. Gyors, precíz és az igényeknek megfelelően végzett munkát kapsz, ráadásul még a munka megkezdése előtt tisztában vagy azzal, hogy mennyibe fog kerülni.

Az IKEA Konyhabútorok összeszerelése viszont más kategória, ott kénytelen vagyok egyedi árajánlatot adni, de ha megnézed az ügyfelek visszajelzéseit láthatod, hogy mindig elégedettek az árakkal és a IKEA bútor összeszerelés szolgáltatással is.

Hogyan készülj fel egy bútor összeszerelésre?

A bútor összeszerelés egy összetett folyamat, amelyet bizonyos előkészületekkel kell megelőzni. Fontos, hogy a kiválasztott bútorszerelő szakember jól ismerje a bútorok felépítését. Nekünk pedig tisztában kell lennünk azzal, hogy mennyibe kerül a szolgáltatás.

A bútorszerelésnek szerves része a tervfelvétel, valamint a szétszerelés is. Ezen felül érdemes olyan szakembert keresni, akinek már referenciái is vannak és a korábbi ügyfelei már értékelték a munkáját.

Egy további szempont, amit figyelembe kell venni, a bútorszerelés időzítése. Fontos tudni, hogy kit és mikor választunk a feladatra, különösen azok esetében, ahol fokozott segítségre van szükség.

Végül, de nem utolsósorban, fontos, hogy a bútorszerelő szakemberrel mindig alaposan tisztázzuk a bútor összeszerelés részleteit és módját, mielőtt elkezdődik a munka.

Nos, részletesen bemutattuk a bútor összeszerelés piac árait, előkészületeit és szempontjait. Amennyiben ezeket figyelembe vesszed, megőrizheted a bútorok tisztaságát és tartósságát, valamint megtalálhatod a legjobb és leggazdaságosabb szakembert a bútorszereléshez.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
58 vélemény:
Tamás Kránicz
Tamás Kránicz
2023-05-25
Minden várakozásunkat felül múlta a végeredmény. Sándor egy nagyobb méretű IKEA-s konyhabútor összeszerelését, beépítését vállalta, melyet becsülettel, időben, baráti áron és teljesmértékben korrekt hozzáállással végzett. Nem jelentett számára problémát a távolság és a megérkezésétől a távozásig megállás nélkül végezte a munkáját. Bátran ajánljuk mindenkinek! Köszönjük a segítséget!
Viktoria Petranyi
Viktoria Petranyi
2023-04-16
Szuper, gyors, pontos munka
János Hajas
János Hajas
2023-04-10
A megbeszélt időpontra szinte percnyi pontossággal érkezett. A bútor összeszerelését szakértelemmel, profi módon végezte.Megbízható, nyugodt szakember. Nyugodt szívvel merem ajánlani mindenkinek! HJ.