Mennyibe kerül a bútor összeszerelés szolgáltatás 2023-ban?

//

Mennyibe kerül a bútor összeszerelés? A rövid válasz: 2023-ban az átlagos bútor összeszerelés ára 13.000 Ft, de ezek az árak a minimum 3.000 és maximum 7.000 Ft/óra között változnak.

Napjainkban sokan profikat bérelnek fel a bútorok összeszereléséhez, annak beépítéséhez, és ezek az árak rendkívül széles skálán mozognak, 3.000 és 50.000 Ft között.

Minden bútorfajta esetében eltérőek a költségek – például a konyhabútorszerelés díjai 3.000 és 25.000 Ft között mozoghatnak, míg az irodai bútorok összeszerelésének átlagos költsége hazánkban 3.000 és 35.000 Ft között alakul. A bútorszerelők gyakran biztosítanak házhozszállítást (150 Ft/km) és szétszerelési szolgáltatást is.

Ha értesz a bútorok összeszereléséhez, akkor magad is megpróbálhatod, de ha nincs tapasztalatod, akkor fontos szakembert felkérni, akivel alaposan tárgyald át az árat, mielőtt bármiféle munka megkezdődne. Mindenképpen tanácsos olyan szakembert keresni, akivel tisztázni tudsz néhány olyan dolgot a bútor összeszerelési munkálatokkal kapcsolatban, amelyek nem mindennaposok, hiszen sokszor merülnek fel problémák még a beillesztés előtt.

Szintén érdemes azt is figyelembe venni, hogy a különböző bútor típusok szerelésének költsége különbözni fog. Bizonyos bútorok esetében előre megadott díjat számíthatnak fel, míg másokhoz órabért. Érdemes aktívan keresgélni, hogy megtaláld a legmegfelelőbb szakembert.

Mennyibe kerül egy bútor összeszerelése 2023-ban?

Ebben a cikkben részletesen kitérünk a 2023-as bútor összeszerelés árait illetően. Minden bútor típusra lehetőség van árat kérni, amelyek a minimum 3.000 Ft/órát és akár a maximum 50.000 Ft/órát is elérhetik. A bútorszerelés szolgáltatásokat igénybe vevők számára fontos tudni, hogy azokat előre meghatározott díj ellenében vagy órabér alapon állapítják meg.

A Gyors bútorszerelés, szekrény és egyéb összeszerelési munkákat a bútorok vételárának 10%-ért vállalja, de minimum 13 000 Ft + kiszállási díj. Hogy miért? Mert így nincs időhúzás, ha órabért számolnak fel. Gyors, precíz és az igényeknek megfelelően végzett munkát kapsz, ráadásul még a munka megkezdése előtt tisztában vagy azzal, hogy mennyibe fog kerülni.

Az IKEA Konyhabútorok összeszerelése viszont más kategória, ott kénytelen vagyok egyedi árajánlatot adni, de ha megnézed az ügyfelek visszajelzéseit láthatod, hogy mindig elégedettek az árakkal és a IKEA bútor összeszerelés szolgáltatással is.

Hogyan készülj fel egy bútor összeszerelésre?

A bútor összeszerelés egy összetett folyamat, amelyet bizonyos előkészületekkel kell megelőzni. Fontos, hogy a kiválasztott bútorszerelő szakember jól ismerje a bútorok felépítését. Nekünk pedig tisztában kell lennünk azzal, hogy mennyibe kerül a szolgáltatás.

A bútorszerelésnek szerves része a tervfelvétel, valamint a szétszerelés is. Ezen felül érdemes olyan szakembert keresni, akinek már referenciái is vannak és a korábbi ügyfelei már értékelték a munkáját.

Egy további szempont, amit figyelembe kell venni, a bútorszerelés időzítése. Fontos tudni, hogy kit és mikor választunk a feladatra, különösen azok esetében, ahol fokozott segítségre van szükség.

Végül, de nem utolsósorban, fontos, hogy a bútorszerelő szakemberrel mindig alaposan tisztázzuk a bútor összeszerelés részleteit és módját, mielőtt elkezdődik a munka.

Nos, részletesen bemutattuk a bútor összeszerelés piac árait, előkészületeit és szempontjait. Amennyiben ezeket figyelembe vesszed, megőrizheted a bútorok tisztaságát és tartósságát, valamint megtalálhatod a legjobb és leggazdaságosabb szakembert a bútorszereléshez.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
98 vélemény:
Ilona Őszi
Ilona Őszi
2024-05-01
Nevükhöz híven gyorsan és pontosan dolgoznak, azonkívül együttműködőek és készségesen segítőkészek is.
Alexandra Szily
Alexandra Szily
2024-04-18
Gyors és precíz munkavégzés, kiváló kommunikáció. Ajánlom!
Anita Polgar
Anita Polgar
2024-04-04
Ikea bútorokat szereltek nálam Pető Sándor és kollegája! Gyorsan, szakszerűen, precizen dolgoztak! Megbízható szolgáltatás és nagyon korrekt áron , gyorsan válaszolnak a megkeresésre! Szívből ajánlom bárkinek!
Tamás Csuzda
Tamás Csuzda
2024-04-04
Korrekt, pontos volt a szakember. Minőségi munkát kaptam tőle, teljesen elégedett vagyok a munkával, csak ajánlani tudom másnak is.
Vencel Dögei
Vencel Dögei
2024-03-30
Miután voltak nálam Smastad szekrénysort összeállítani és polcot falra rögzíteni csak egy dolgot bántam meg: azt, hogy korábban nem őket hívtam, ikeás összeállításra. Gyorsan, szépen dolgoztak, és úgy gondolom, hogy jó áron.
Oliver Spiriev
Oliver Spiriev
2024-03-27
Sándorék munkájával maximálisan elégett vagyok. Profi, precíz és lelkiismeretes munkát végeztek, korrekt áron és kifogástalan minőségben. Bizalommal fogom őket keresni a jövőben is, ajánlani ismerőseim körében, és most itt is :)
Imre Kaposi
Imre Kaposi
2024-03-27
Korrekt, gyors munkavégzés! Ajánlom!
Klau Vajda
Klau Vajda
2024-03-22
Emailen gyorsan, flottul, kedvesen és részletesen zajlott az egyeztetés, majd a megbeszélt időpontban szuper gyorsaságban történt az összeszerelés. :) Minden bútor (ágy, ágyneműtartó, asztal, forgószékek) tökéletesen, precízen került összeszerelve átadásra. Csak ajánlani tudom Sándort és csapatát!
Márta Fekete
Márta Fekete
2024-02-26
Köszönöm a gyors, szakszerű, precíz szerelést.
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.