Profi és gyors bútor összeszerelés Budapest területén és egész Pest megyében!

//

Budapesten és vonzáskörzetében is számos bútor összeszerelés vállalkozás kínálja szolgáltatásait a lapraszerelt bútorok kapcsán. Amikor bútor összeszerelésről van szó érdemes minden szempontot figyelembe venni, ezért gondoltuk úgy, hogy ebben a cikkben a bútor összeszerelés szolgáltatásunk minden részletét megosztjuk.

Ezek a legkézenfekvőbb okok, amiért Budapest lakosai és a Pest megyében élő emberek a Gyors Bútorszereléshez fordulnak, ha lapraszerelt bútorok összeszerelésére van szükségük.

Garantált munkavégzés profi bútorszerelő szakembertől

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a piacon kapható összes gyártmányú és típusú bútorok összeszerelésében.  Annyira bízunk a munkánkban, hogy minden munkánkra minőségi és elégedettségi garanciát is vállalunk.

Időpontok, amelyek simán illeszkednek az időbeosztásodba

Nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő időpontot arra, hogy otthonodban vagy az irodádban találkozz a bútorösszeszerelő szakemberrel.  Éppen ezért a hét 7 minden napján, sőt, akár esténként is elérhetőek vagyunk.  Csak tudasd velünk, hogy a hét melyik napja és időpontja felel meg és mi időben, a megfelelő szerszámokkal ott termünk a megadott címen és készen állunk arra, hogy gyorsan és hatékonyan elvégezzük a munkát. Meg fogsz lepődni, hogy milyen kevés időbe telik a projekt tényleges befejezése, amikor a szakértők irányítanak.

Nem számít, hol élsz Pest megyében – Érd, Dunakeszi, Cegléd, Vác, Gödöllő, Budaörs, Szentendre, Gyál, Nagykőrös, Dunaharaszti, Vecsés, Fót, Göd, Veresegyház, Gyömrő, Monor, Szigethalom, Pomáz, Dabas, Pécel, Abony, Budakeszi, Pilisvörösvár, Törökbálint, Biatorbágy, Kistarcsa, Albertirsa, Maglód, Nagykáta, Üllő, Pilis, Isaszeg, Budakalász, Halásztelek, Ráckeve vagy akár Tököl településeken -, próbáld ki a Gyors Bútorszerelés szolgáltatásait és győződj meg róla, hogy miért mi vagyunk Magyarország legrugalmasabb és legmegbízhatóbb lapraszerelt bútor-összeszerelői.

Az idő pénz

A mondás szerint is sokat spórolhatsz, ha olyan dolgokra marad időd, ami igazán fontos a számodra. Nem kell bajlódnod, nem kell órákat töltened azzal, hogy magad csinálod meg a munkát, ami ha nem úgy sikerül, ahogy szeretted volna, akkor még a bosszúság is vele jár. 

Jól elvégzett munka a lehető legalacsonyabb áron

Tapasztalataink alapján egy fix ár és a pontos kiszállási díj tudata boldoggá teszik az ügyfeleket. A lapraszerelt bútor összeszerelési szolgáltatásunk igénybe vehető a bútorok vételárának 10%-ért (de minimum 13 000 Ft) plusz a kiszállási díjért, ami Budapest határán belül 6000 Ft, Budapest határán kívűl+120 Ft/km. Ennek tudatában ügyfeleinknek nem kell magasabb árat fizetnie, mint amire számítottak.  Mivel óradíj helyett fix díjat számítunk fel, soha nem merülnek fel váratlan költségek. 

Amikor előzetesen egyeztetünk, hogy milyen bútorokat szeretnél összeszereltetni, pontosan megmondjuk, hogy mennyi lesz az összeszerelési díj bármilyen rejtett díjak nélkül.  A Gyors Bútorszerelés előzetes árképzést és a legjobb összeszerelési ajánlatokat kínálja minden ügyfelének!

Alapos és rendes munkavégzés

Időben érkezünk a megfelelő szerszámokkal és mindig ugyanolyan tisztán és rendben hagyjuk a területet, mint ahogyan azt találtuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy minden munkát jól végzünk.  Tudjuk, hogy nincs vesztegetni való időd arra, hogy a hibák kijavítására várj, ezért gondoskodunk arról, hogy a munkát már első alkalommal is megfelelően végezzük el.

Ha lapraszerelt bútorok összeszerelésére van szükséged Budapesten, hívd a legjobbat és bízd a munkát a szakértőre!

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
49 vélemény:
Barnabás Szőke
Barnabás Szőke
2023-03-04
Precíz, minőségi munka. Maximálisan elégedett vagyok.
Hajnalka Nyeste
Hajnalka Nyeste
2023-02-01
Pontosan, gyorsan, profin 😄
Wagner és Wagner Ügyvédi Iroda
Wagner és Wagner Ügyvédi Iroda
2023-01-29
Első osztályú szolgáltatás. Remek, udvarias, pontos. Biztos, hogy a jövőben máshoz nem fordulunk.
Leila Kalash
Leila Kalash
2023-01-27
Percre pontosan érkezett a szerelő Úr. Kiváló, gyors és tiszta munkát végzett. Korrekt, udvarias. Ezentúl csak őt hívjuk. 10 ⭐️
Katalin Kotai
Katalin Kotai
2023-01-09
Minden rendben ment, a megbeszéltek szerint, időben, átláthatóan, és nagyon szép lett a szekrény. Számlát is kaptam, és bármilyen módon fizethető az ár, ami sajnos kevés egyéni szolgáltatónál valósul meg, pedig ez lenne a "normális", ezért ezt külön kiemelném mint pozitívumot.
Márton Nagy
Márton Nagy
2022-12-15
Kíváló, tiszta, pontos - újra founk vele dolgozni!