Ruhásszekrény összeszerelés vagy akár egy teljes gardrób összeállítása egyszerűen!

//

A gardrób fontos szerepet játszik a mindennapi életünkben, hiszen az általa biztosított tárhely felbecsülhetetlen értékű is lehet. Segít megóvni azokat a ruhákat, amelyekbe jelentős összeget fektetsz, ráadásul tisztán és rendezetten is tartja azokat. 

A ruhásszekrények vagy gardróbszekrények beszerzése sem olcsó mulatság, főleg, ha egy egész gardróbról beszélünk. Van azonban egy módja annak, hogy tetszetős, funkcionális gardróbot szerezz be vagyonok ráfordítása nélkül. A választásod a lapraszerelt bútorgyártók által gyártott darabokra kell, hogy essen, amely nagyban megkímél az óriási költségektől. 

Lényegesen olcsóbbak, mint egy beépített gardrób, mégis remekül néznek ki és funkcionalitását is tekintve, remekül működik. Az egyedüli komolyabb hátránya, hogy a gardrób szekrények összeszerelését neked kell elvégezned. 

A csináld magad gardrób összeszerelés hátrányai

  • A bútorok összeszerelése sajnos nem a legkönnyebb feladat, bármennyire is annak látszik. A nagy darabok, például a szekrények, még akkor is nehezek, ha nincsenek összeszerelve. 
  • Általában legalább két ember kell a gardróbok, szórakoztató központok, íróasztalok vagy más nagy darabok összeszereléséhez, ha nem vagy profi szakember.
  • A gardrób vagy más nagyméretű bútor összeszerelése nemcsak nehéz feladat, hanem időigényes is, különösen, ha kezdő vagy. A napod nagyobbik részébe is beletelhet, ha összeállítasz egy akkora darabot, mint egy teljes gardrób. 
  • Először az összes alkatrészt szét kell rendezni, majd ki kell találni, hogy hova kerül mindegyik. Az utasítások néha világosak és hasznosak, máskor viszont egyszerűen zavaróak, azok számára, akik még nem szereltek addig össze egyetlen bútort sem. 

Na de mi a megoldás?

Szerencsére, mint általában mindenre, erre is van egy alternatíva. Továbbra is pénzt takaríthatsz meg, ha összeszerelhető gardróbot vásárolsz, de egy profi bútor összeszerelő szakembert alkalmazol a munkára, aki gond nélkül összeállítják neked állmaid gardróbját.

Amikor egy jó hírű és becsületes munkát végző szakembert választasz a lapraszerelt bútor összeszerelésére, úgy döntesz, hogy lemondasz azokról a problémákról, amelyek a munka önálló elvégzésével járnak és amelyeket fentebb is felsoroltunk, de itt van még néhány ok, amiért érdemes szakemberhez fordulni: 

  • A tapasztalattal rendelkező szakértő tudja, hogyan kell gyorsan és megfelelően elvégezni a munkát. 
  • A több éves tapasztalattal rendelkező szakember már mindenféle bútor összeszerelést elvégzett a pályafutása alatt, így nem okozhat gondot, ha neked egyedi igényeid is vannak egyes esetekben. 
  • Ráadásul a bútorszerelő rendelkezik a megfelelő eszközökkel is, hogy a projektet a lehető legrövidebb időn belül megfelelően elvégezze.
  • Garanciát is vállal a munkára, így nyugalmat is biztosít a munka biztonságát és minőségét illetően.

A legjobb az egészben az, hogy meglepően megfizethető, ha a bútor összeszerelését szakemberre bízod. Még ha a bútor összeszerelés árát is figyelembe vesszük, akkor is egy bölcs döntést hozol, ha minőségi lapraszerelt bútorokat vásárolsz és bútor összeszerelés szolgáltatást veszel igénybe.

Nem mindenki szereti vagy ért a bútorok összeszereléséhez, de tisztában vagyunk vele, hogy a legtöbben szívesen spórolnak, ami nem minden esetben jó megoldás. Hagyd, hogy a profik végezzék el helyetted a munka nehéz részét a gardrób összeállítása kapcsán, mert nem csak megfizethető, de biztonságos és megbízható szolgáltatás is egyben. Az új gardróbod csodálatosan fog kinézni és hidd el, hogy az összeszerelési költség is megéri az árát. Hívj vagy írj és vedd fel velem a kapcsolatot itt!

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
87 vélemény:
Katalin Zana
Katalin Zana
2024-02-15
Gyorsan jött, precíz és szép munkát végzett Sándor, köszönjük!
Annamária Hovanyecz
Annamária Hovanyecz
2024-02-04
Gyors, megbízható, precíz munkavégzés. Ajánlom mindenkinek!
Attila Varga
Attila Varga
2024-02-03
Pontos, remek szakemberek, csak ajnlani tudom.
Gábor Tóth
Gábor Tóth
2024-02-03
Gyors, pontos, precíz, megbízható :)
Zoltánnè Folinek
Zoltánnè Folinek
2024-01-12
Megbízható , minőségi munkát végző, cég, elfogadható árakkal. Jó szívvel ajánlom mindenkinek .
Norbert Engel
Norbert Engel
2024-01-10
Telefonon egyeztettünk időpontot, percre pontosan érkeztek a megbeszélt napon. Gyors kipakolás után nekikezdtek a munkának. Precíz, gyors, alapos munkát végeztek, idő közben felmerülő problémákat vagy változtatásokat rugalmasan kezelték, így egy nap alatt össze is rakták a konyhát ! Köszönöm szépen a munkát nekik, másnak is szívből ajánlom Őket !
Maria Balazsi
Maria Balazsi
2024-01-09
Köszönöm a tökéletes munkát és hogy még a karácsonyelõtti csúcsforgalomban is bepréselték az én spontán rendelésemet.
Erika Nagyváradiné Tordai
Erika Nagyváradiné Tordai
2024-01-09
Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával! Megbízható, precíz, gondos munka.
Szilvia Horváth
Szilvia Horváth
2023-12-31
Pontos, precíz munkát végzett Sándor, 7 órát dolgozott nálam megállás nélkül. Az előre megbeszélt szekrénysoron kívül még egy komódot is összeszerelt. Kedves, megbízható, barátságos, munkájára igényes ember, jó szívvel ajánlom mindenkinek!