Ruhásszekrény összeszerelés vagy akár egy teljes gardrób összeállítása egyszerűen!

//

A gardrób fontos szerepet játszik a mindennapi életünkben, hiszen az általa biztosított tárhely felbecsülhetetlen értékű is lehet. Segít megóvni azokat a ruhákat, amelyekbe jelentős összeget fektetsz, ráadásul tisztán és rendezetten is tartja azokat. 

A ruhásszekrények vagy gardróbszekrények beszerzése sem olcsó mulatság, főleg, ha egy egész gardróbról beszélünk. Van azonban egy módja annak, hogy tetszetős, funkcionális gardróbot szerezz be vagyonok ráfordítása nélkül. A választásod a lapraszerelt bútorgyártók által gyártott darabokra kell, hogy essen, amely nagyban megkímél az óriási költségektől. 

Lényegesen olcsóbbak, mint egy beépített gardrób, mégis remekül néznek ki és funkcionalitását is tekintve, remekül működik. Az egyedüli komolyabb hátránya, hogy a gardrób szekrények összeszerelését neked kell elvégezned. 

A csináld magad gardrób összeszerelés hátrányai

  • A bútorok összeszerelése sajnos nem a legkönnyebb feladat, bármennyire is annak látszik. A nagy darabok, például a szekrények, még akkor is nehezek, ha nincsenek összeszerelve. 
  • Általában legalább két ember kell a gardróbok, szórakoztató központok, íróasztalok vagy más nagy darabok összeszereléséhez, ha nem vagy profi szakember.
  • A gardrób vagy más nagyméretű bútor összeszerelése nemcsak nehéz feladat, hanem időigényes is, különösen, ha kezdő vagy. A napod nagyobbik részébe is beletelhet, ha összeállítasz egy akkora darabot, mint egy teljes gardrób. 
  • Először az összes alkatrészt szét kell rendezni, majd ki kell találni, hogy hova kerül mindegyik. Az utasítások néha világosak és hasznosak, máskor viszont egyszerűen zavaróak, azok számára, akik még nem szereltek addig össze egyetlen bútort sem. 

Na de mi a megoldás?

Szerencsére, mint általában mindenre, erre is van egy alternatíva. Továbbra is pénzt takaríthatsz meg, ha összeszerelhető gardróbot vásárolsz, de egy profi bútor összeszerelő szakembert alkalmazol a munkára, aki gond nélkül összeállítják neked állmaid gardróbját.

Amikor egy jó hírű és becsületes munkát végző szakembert választasz a lapraszerelt bútor összeszerelésére, úgy döntesz, hogy lemondasz azokról a problémákról, amelyek a munka önálló elvégzésével járnak és amelyeket fentebb is felsoroltunk, de itt van még néhány ok, amiért érdemes szakemberhez fordulni: 

  • A tapasztalattal rendelkező szakértő tudja, hogyan kell gyorsan és megfelelően elvégezni a munkát. 
  • A több éves tapasztalattal rendelkező szakember már mindenféle bútor összeszerelést elvégzett a pályafutása alatt, így nem okozhat gondot, ha neked egyedi igényeid is vannak egyes esetekben. 
  • Ráadásul a bútorszerelő rendelkezik a megfelelő eszközökkel is, hogy a projektet a lehető legrövidebb időn belül megfelelően elvégezze.
  • Garanciát is vállal a munkára, így nyugalmat is biztosít a munka biztonságát és minőségét illetően.

A legjobb az egészben az, hogy meglepően megfizethető, ha a bútor összeszerelését szakemberre bízod. Még ha a bútor összeszerelés árát is figyelembe vesszük, akkor is egy bölcs döntést hozol, ha minőségi lapraszerelt bútorokat vásárolsz és bútor összeszerelés szolgáltatást veszel igénybe.

Nem mindenki szereti vagy ért a bútorok összeszereléséhez, de tisztában vagyunk vele, hogy a legtöbben szívesen spórolnak, ami nem minden esetben jó megoldás. Hagyd, hogy a profik végezzék el helyetted a munka nehéz részét a gardrób összeállítása kapcsán, mert nem csak megfizethető, de biztonságos és megbízható szolgáltatás is egyben. Az új gardróbod csodálatosan fog kinézni és hidd el, hogy az összeszerelési költség is megéri az árát. Hívj vagy írj és vedd fel velem a kapcsolatot itt!

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
49 vélemény:
Barnabás Szőke
Barnabás Szőke
2023-03-04
Precíz, minőségi munka. Maximálisan elégedett vagyok.
Hajnalka Nyeste
Hajnalka Nyeste
2023-02-01
Pontosan, gyorsan, profin 😄
Wagner és Wagner Ügyvédi Iroda
Wagner és Wagner Ügyvédi Iroda
2023-01-29
Első osztályú szolgáltatás. Remek, udvarias, pontos. Biztos, hogy a jövőben máshoz nem fordulunk.
Leila Kalash
Leila Kalash
2023-01-27
Percre pontosan érkezett a szerelő Úr. Kiváló, gyors és tiszta munkát végzett. Korrekt, udvarias. Ezentúl csak őt hívjuk. 10 ⭐️
Katalin Kotai
Katalin Kotai
2023-01-09
Minden rendben ment, a megbeszéltek szerint, időben, átláthatóan, és nagyon szép lett a szekrény. Számlát is kaptam, és bármilyen módon fizethető az ár, ami sajnos kevés egyéni szolgáltatónál valósul meg, pedig ez lenne a "normális", ezért ezt külön kiemelném mint pozitívumot.
Márton Nagy
Márton Nagy
2022-12-15
Kíváló, tiszta, pontos - újra founk vele dolgozni!