Ruhásszekrény összeszerelés vagy akár egy teljes gardrób összeállítása egyszerűen!

//

A gardrób fontos szerepet játszik a mindennapi életünkben, hiszen az általa biztosított tárhely felbecsülhetetlen értékű is lehet. Segít megóvni azokat a ruhákat, amelyekbe jelentős összeget fektetsz, ráadásul tisztán és rendezetten is tartja azokat. 

A ruhásszekrények vagy gardróbszekrények beszerzése sem olcsó mulatság, főleg, ha egy egész gardróbról beszélünk. Van azonban egy módja annak, hogy tetszetős, funkcionális gardróbot szerezz be vagyonok ráfordítása nélkül. A választásod a lapraszerelt bútorgyártók által gyártott darabokra kell, hogy essen, amely nagyban megkímél az óriási költségektől. 

Lényegesen olcsóbbak, mint egy beépített gardrób, mégis remekül néznek ki és funkcionalitását is tekintve, remekül működik. Az egyedüli komolyabb hátránya, hogy a gardrób szekrények összeszerelését neked kell elvégezned. 

A csináld magad gardrób összeszerelés hátrányai

  • A bútorok összeszerelése sajnos nem a legkönnyebb feladat, bármennyire is annak látszik. A nagy darabok, például a szekrények, még akkor is nehezek, ha nincsenek összeszerelve. 
  • Általában legalább két ember kell a gardróbok, szórakoztató központok, íróasztalok vagy más nagy darabok összeszereléséhez, ha nem vagy profi szakember.
  • A gardrób vagy más nagyméretű bútor összeszerelése nemcsak nehéz feladat, hanem időigényes is, különösen, ha kezdő vagy. A napod nagyobbik részébe is beletelhet, ha összeállítasz egy akkora darabot, mint egy teljes gardrób. 
  • Először az összes alkatrészt szét kell rendezni, majd ki kell találni, hogy hova kerül mindegyik. Az utasítások néha világosak és hasznosak, máskor viszont egyszerűen zavaróak, azok számára, akik még nem szereltek addig össze egyetlen bútort sem. 

Na de mi a megoldás?

Szerencsére, mint általában mindenre, erre is van egy alternatíva. Továbbra is pénzt takaríthatsz meg, ha összeszerelhető gardróbot vásárolsz, de egy profi bútor összeszerelő szakembert alkalmazol a munkára, aki gond nélkül összeállítják neked állmaid gardróbját.

Amikor egy jó hírű és becsületes munkát végző szakembert választasz a lapraszerelt bútor összeszerelésére, úgy döntesz, hogy lemondasz azokról a problémákról, amelyek a munka önálló elvégzésével járnak és amelyeket fentebb is felsoroltunk, de itt van még néhány ok, amiért érdemes szakemberhez fordulni: 

  • A tapasztalattal rendelkező szakértő tudja, hogyan kell gyorsan és megfelelően elvégezni a munkát. 
  • A több éves tapasztalattal rendelkező szakember már mindenféle bútor összeszerelést elvégzett a pályafutása alatt, így nem okozhat gondot, ha neked egyedi igényeid is vannak egyes esetekben. 
  • Ráadásul a bútorszerelő rendelkezik a megfelelő eszközökkel is, hogy a projektet a lehető legrövidebb időn belül megfelelően elvégezze.
  • Garanciát is vállal a munkára, így nyugalmat is biztosít a munka biztonságát és minőségét illetően.

A legjobb az egészben az, hogy meglepően megfizethető, ha a bútor összeszerelését szakemberre bízod. Még ha a bútor összeszerelés árát is figyelembe vesszük, akkor is egy bölcs döntést hozol, ha minőségi lapraszerelt bútorokat vásárolsz és bútor összeszerelés szolgáltatást veszel igénybe.

Nem mindenki szereti vagy ért a bútorok összeszereléséhez, de tisztában vagyunk vele, hogy a legtöbben szívesen spórolnak, ami nem minden esetben jó megoldás. Hagyd, hogy a profik végezzék el helyetted a munka nehéz részét a gardrób összeállítása kapcsán, mert nem csak megfizethető, de biztonságos és megbízható szolgáltatás is egyben. Az új gardróbod csodálatosan fog kinézni és hidd el, hogy az összeszerelési költség is megéri az árát. Hívj vagy írj és vedd fel velem a kapcsolatot itt!

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
98 vélemény:
Ilona Őszi
Ilona Őszi
2024-05-01
Nevükhöz híven gyorsan és pontosan dolgoznak, azonkívül együttműködőek és készségesen segítőkészek is.
Alexandra Szily
Alexandra Szily
2024-04-18
Gyors és precíz munkavégzés, kiváló kommunikáció. Ajánlom!
Anita Polgar
Anita Polgar
2024-04-04
Ikea bútorokat szereltek nálam Pető Sándor és kollegája! Gyorsan, szakszerűen, precizen dolgoztak! Megbízható szolgáltatás és nagyon korrekt áron , gyorsan válaszolnak a megkeresésre! Szívből ajánlom bárkinek!
Tamás Csuzda
Tamás Csuzda
2024-04-04
Korrekt, pontos volt a szakember. Minőségi munkát kaptam tőle, teljesen elégedett vagyok a munkával, csak ajánlani tudom másnak is.
Vencel Dögei
Vencel Dögei
2024-03-30
Miután voltak nálam Smastad szekrénysort összeállítani és polcot falra rögzíteni csak egy dolgot bántam meg: azt, hogy korábban nem őket hívtam, ikeás összeállításra. Gyorsan, szépen dolgoztak, és úgy gondolom, hogy jó áron.
Oliver Spiriev
Oliver Spiriev
2024-03-27
Sándorék munkájával maximálisan elégett vagyok. Profi, precíz és lelkiismeretes munkát végeztek, korrekt áron és kifogástalan minőségben. Bizalommal fogom őket keresni a jövőben is, ajánlani ismerőseim körében, és most itt is :)
Imre Kaposi
Imre Kaposi
2024-03-27
Korrekt, gyors munkavégzés! Ajánlom!
Klau Vajda
Klau Vajda
2024-03-22
Emailen gyorsan, flottul, kedvesen és részletesen zajlott az egyeztetés, majd a megbeszélt időpontban szuper gyorsaságban történt az összeszerelés. :) Minden bútor (ágy, ágyneműtartó, asztal, forgószékek) tökéletesen, precízen került összeszerelve átadásra. Csak ajánlani tudom Sándort és csapatát!
Márta Fekete
Márta Fekete
2024-02-26
Köszönöm a gyors, szakszerű, precíz szerelést.
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.