Ruhásszekrény összeszerelés vagy akár egy teljes gardrób összeállítása egyszerűen!

//

A gardrób fontos szerepet játszik a mindennapi életünkben, hiszen az általa biztosított tárhely felbecsülhetetlen értékű is lehet. Segít megóvni azokat a ruhákat, amelyekbe jelentős összeget fektetsz, ráadásul tisztán és rendezetten is tartja azokat. 

A ruhásszekrények vagy gardróbszekrények beszerzése sem olcsó mulatság, főleg, ha egy egész gardróbról beszélünk. Van azonban egy módja annak, hogy tetszetős, funkcionális gardróbot szerezz be vagyonok ráfordítása nélkül. A választásod a lapraszerelt bútorgyártók által gyártott darabokra kell, hogy essen, amely nagyban megkímél az óriási költségektől. 

Lényegesen olcsóbbak, mint egy beépített gardrób, mégis remekül néznek ki és funkcionalitását is tekintve, remekül működik. Az egyedüli komolyabb hátránya, hogy a gardrób szekrények összeszerelését neked kell elvégezned. 

A csináld magad gardrób összeszerelés hátrányai

  • A bútorok összeszerelése sajnos nem a legkönnyebb feladat, bármennyire is annak látszik. A nagy darabok, például a szekrények, még akkor is nehezek, ha nincsenek összeszerelve. 
  • Általában legalább két ember kell a gardróbok, szórakoztató központok, íróasztalok vagy más nagy darabok összeszereléséhez, ha nem vagy profi szakember.
  • A gardrób vagy más nagyméretű bútor összeszerelése nemcsak nehéz feladat, hanem időigényes is, különösen, ha kezdő vagy. A napod nagyobbik részébe is beletelhet, ha összeállítasz egy akkora darabot, mint egy teljes gardrób. 
  • Először az összes alkatrészt szét kell rendezni, majd ki kell találni, hogy hova kerül mindegyik. Az utasítások néha világosak és hasznosak, máskor viszont egyszerűen zavaróak, azok számára, akik még nem szereltek addig össze egyetlen bútort sem. 

Na de mi a megoldás?

Szerencsére, mint általában mindenre, erre is van egy alternatíva. Továbbra is pénzt takaríthatsz meg, ha összeszerelhető gardróbot vásárolsz, de egy profi bútor összeszerelő szakembert alkalmazol a munkára, aki gond nélkül összeállítják neked állmaid gardróbját.

Amikor egy jó hírű és becsületes munkát végző szakembert választasz a lapraszerelt bútor összeszerelésére, úgy döntesz, hogy lemondasz azokról a problémákról, amelyek a munka önálló elvégzésével járnak és amelyeket fentebb is felsoroltunk, de itt van még néhány ok, amiért érdemes szakemberhez fordulni: 

  • A tapasztalattal rendelkező szakértő tudja, hogyan kell gyorsan és megfelelően elvégezni a munkát. 
  • A több éves tapasztalattal rendelkező szakember már mindenféle bútor összeszerelést elvégzett a pályafutása alatt, így nem okozhat gondot, ha neked egyedi igényeid is vannak egyes esetekben. 
  • Ráadásul a bútorszerelő rendelkezik a megfelelő eszközökkel is, hogy a projektet a lehető legrövidebb időn belül megfelelően elvégezze.
  • Garanciát is vállal a munkára, így nyugalmat is biztosít a munka biztonságát és minőségét illetően.

A legjobb az egészben az, hogy meglepően megfizethető, ha a bútor összeszerelését szakemberre bízod. Még ha a bútor összeszerelés árát is figyelembe vesszük, akkor is egy bölcs döntést hozol, ha minőségi lapraszerelt bútorokat vásárolsz és bútor összeszerelés szolgáltatást veszel igénybe.

Nem mindenki szereti vagy ért a bútorok összeszereléséhez, de tisztában vagyunk vele, hogy a legtöbben szívesen spórolnak, ami nem minden esetben jó megoldás. Hagyd, hogy a profik végezzék el helyetted a munka nehéz részét a gardrób összeállítása kapcsán, mert nem csak megfizethető, de biztonságos és megbízható szolgáltatás is egyben. Az új gardróbod csodálatosan fog kinézni és hidd el, hogy az összeszerelési költség is megéri az árát. Hívj vagy írj és vedd fel velem a kapcsolatot itt!

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
32 vélemény
Robert Somay
Robert Somay
2022-11-05
Pontos, megbízható és készpénzmentes, és mindez korrekt áron. Még egyszer nagyon köszönjük a bútorszerelést!
Olvass tovább
Anikó Kertész
Anikó Kertész
2022-10-03
Nagyon gyorsan sikerült időpontot egyeztetni. Minden úgy ment, ahogyan megbeszéltük. Precíz, pontos volt a szerelő úr és korrekt áron dolgozott. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a galériaágy összeszerelésével. Máskor is őt fogom hívni ilyen helyzetekben.
Olvass tovább
Zsófia Horváth
Zsófia Horváth
2022-09-01
Vègtelenül precíz,pontos.A megkeresèsre szinte azonnal vàlaszolt,hamar tudta vàllalni.Pontosan,precizen,tisztàn ès gyorsan dolgozott.El sem hittem,hogy ilyen könnyen sikerült a szerelèst (emeletesàgy) elintèzni.Ha bùtorszerelès,akkor csak Ôt!
Olvass tovább
Marcell Tátrai
Marcell Tátrai
2022-09-01
Gyors, profi munka, meglepetések nélkül!
Olvass tovább
Adam Kosik
Adam Kosik
2022-08-22
Nagyon jó a tapasztalatunk velük, szét-, és összeszerelésnél is időben jöttek, gyorsan végeztek, a munka pedig hibátlan volt. Az ár is nagyon rendben van, abszolút ajánlom!
Olvass tovább
Kata Mészáros
Kata Mészáros
2022-08-22
Korrekt, gyors, precíz munkavégzés és kapcsolattartás. Csak Ajánlani tudom!
Olvass tovább
Evelin Séra
Evelin Séra
2022-08-19
Minden úgy ment, ahogyan megbeszéltük. Precíz, pontos és normalis fiatalember volt a szerelő úr. Teljes mértéoben meg vagyunk elégedve vele. Máskor is őt fogom hívni ilyen helyzetekben.
Olvass tovább