Mennyibe kerül egy bútor összeszerelés? Mi alapján határozzák meg a bútor összeszerelés árakat?

//

Ahogyan az szinte minden szolgáltatásra jellemző, itt is elmondható, hogy a bútor összeszerelés árak sem térnek el sokban egymástól. Értelemszerűen a lapraszerelt bútor összeszerelés ár is több tényezőn alapul, mint például a darabszám vagy az óradíj, de nincsenek óriási rések a szolgáltatói árak között, így a megfelelő szakember kiválasztása a tapasztalatán, a hozzáértésén és az első benyomáson is múlhat.

Ma már természetes, hogy az emberek profi bútorszerelő szakembereket alkalmaznak az ágyak, íróasztalok, asztalok, székek, könyvespolcok, kerti bútorok vagy a konyha bútorok összeszereléséhez. 

A legtöbb szakember könnyedén el is tudja végezni a munkát, függetlenül a bútor típusától és attól, hogy az összeszerelési utasítások rendelkezésre állnak-e vagy sem.

A bútorok összeszerelése sok gonddal járhat, de mielőtt felkérsz valakit, van néhány dolog, amit tudnod kell.

A bútor összeszerelési szolgáltatás darabszám költsége

Egyes bútorszerelők darabonkénti díjat számolnak fel. Minden egyes elemre átalány díjat számítanak fel. Ez a fajta ár képzés különösen gyakori az IKEA összeszerelési árak esetében, amelyeknél a szakember magabiztosan meg tudja saccolni a ráfordított időt.

A bútor összeszerelési szolgáltatás százalékos költsége

Bizonyos esetekben, ahogyan én is, százalékos árat szabnak meg a szakemberek, így a szolgáltatást igénybe vevők teljes képet kaphatnak a lapraszerelt bútor összeszerelés ár kapcsán. Tulajdonképpen arról van szó, hogy a bútorok vételárának egy bizonyos százalékáért szerelik össze a bútort.

A bútor összeszerelés óradíja

Sok ezermester és bútorszerelő óradíjat számít fel a szolgáltatásaiért, ezért minél több időt vesz igénybe egy összeszerelési projekt, annál magasabb lesz a költség is.

További költségtényezők

Az óradíjon és a darabonkénti ár struktúrán kívül számos tényező befolyásolhatja a bútor összeszerelés szolgáltatások összköltségét. Ezek a tényezők magukban foglalják a minimál díjat és a földrajzi elhelyezkedéstől függő kiszállási díjakat is.

Mi a minimál díj?

A bútor összeszerelő szakemberek minimál díjat számíthatnak fel szolgáltatásaikért. Például egy szakember általában 13 000 Ft-ot kérhet el egy éjjeliszekrény összeszereléséért, ha a bútor százalékos összeszerelési ára nem haladja meg ezt a minimál összeget. 

Kiszállási díjak

A kiszállást a legtöbb bútorösszeszerelő szakember felszámolja. Ez a többletköltség fedezi az összeszerelő idejét és szállítási költségeit a munkaterületre való utazás során.

Hogyan alkalmazz bútor összeszerelő szakembert?

Néhány lépést megtehetsz annak érdekében, hogy olyan bútorösszeszerelő szakembert alkalmazz a feladatra, aki megfelel a munkára. Például:

  • Határozzátok meg közösen a költségvetést. Számold ki, mennyit kell költened egy professzionális bútorösszeszerelési szolgáltatásra. A bútorszerelés árak és a költségvetés ismerete segít meghatározni, hogy merre tovább.
  • Kérj személyre szabott költségbecsléseket. Mindig kérj árajánlatot több szakembertől, mielőtt felveszel valakit. 
  • Olvasd el az értékeléseket. Olvasd el az online vásárlói véleményeiket, hogy megbizonyosodj arról, hogy a megfelelő bútorösszeszerelőt vagy ezermestert választottad ki a munkához. Még ha olcsóbbak is, ne bízd az új bútort egy olyan vállalkozásra, amelyről közismert, hogy silány munkát végez. Hosszú távon hálás leszel magadnak.

A professzionális bútorszerelés szolgáltatás előnyei

A bútorok összeszerelése időigényes, olykor nehéz és összességében teljes fejfájással is járhat. A frusztráló és bonyolult használati utasításoktól a nehéz dobozok emelgetéséig, számos oka lehet, hogy elmegy a kedved tőle. Éppen ezért okos lépés egy professzionális bútorösszeszerelőt vagy ezermestert alkalmazni a feladatra.

Ha szakembert alkalmazol a munkára, nyugodtan pihenhetsz, miközben az új bútoraidat a legnagyobb hozzáértéssel szerelik össze és még az értékes idődet is más dolgokra fordíthatod.

A bútorösszeszerelő szakemberek számára a legbonyolultabb darabok is könnyedén összeszerelhetők. A szakemberek átfogó szerszámkészlettel is rendelkeznek, amelyek segítségével még egyszerűbb lesz számukra a munka.

Keress bútorszerelőt a közeledben!

Az internet segítségével a szakember megtalálása és kiválasztása néhány percet vesz csak igénybe. Fordulj hozzám bizalommal, ha érdekel a bútor összeszerelés Budapesten vagy akár egész Pest megyében! Legyen szó Érd, Dunakeszi, Cegléd, Vác, Gödöllő, Budaörs, Szentendre, Gyál, Nagykőrös, Dunaharaszti, Vecsés, Fót, Göd, Veresegyház, Gyömrő, Monor, Szigethalom, Pomáz, Dabas, Pécel, Abony, Budakeszi, Pilisvörösvár, Törökbálint, Biatorbágy, Kistarcsa, Albertirsa, Maglód, Nagykáta, Üllő, Pilis, Isaszeg, Budakalász, Halásztelek, Ráckeve vagy akár Tököl településekről, készséggel állok a rendelkezésedre, csak vedd fel velem a kapcsolatot itt

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
76 vélemény:
Annamária Horváth
Annamária Horváth
2023-10-18
IKEA, Mömax és XXXLutz bútorokat szereltek össze nálam. Gyorsan, szépen dolgoztak, rugalmasak voltak a helyszínen. A kapcsolatfelvétel is könnyü volt. Nagyon ajánlom Öket!
Katalin Nemes
Katalin Nemes
2023-10-16
A cég szolgáltatásait ajánlásra vettem igénybe, és pontosan azt kaptam, amit a vélemény alapján vártam: gyors, pontos és precíz munkát, korrekt árat. A kapcsolatfelvételtől a szerelés végéig folyamatos, udvarias kapcsolattartás, az ígért határidők pontos betartása, szakmai segítségnyújtás. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm a munkájukat, amennyiben hasonló szolgáltatásra lesz szükségem, a jövőben is őket veszem igénybe.
Klaudia Csatlós
Klaudia Csatlós
2023-10-05
Pár napon belül tudták vállalni a munkát és a megbeszélt időpontban el is végezték.
Éva Karika
Éva Karika
2023-09-26
Nagyon rugalmas, gyors, korrekt, segítőkész volt a fiatalember.
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.
Erzsébet Olasz
Erzsébet Olasz
2023-08-20
Gyors és korrekt árajánlat, 1 héten belüli időpont, pontos érkezés és megérkezéstől folyamatos munka végzés. Csak ajánlani tudom őket jó szívvel.
Kiss Ágnes
Kiss Ágnes
2023-08-20
Korrekt áron, gyorsan, precízen dolgoztak. Nálam IKEA bútorokat szereltek össze. Legközelebb is ezt acéget fogom felkérni hasonló munkára.