Mennyibe kerül egy bútor összeszerelés? Mi alapján határozzák meg a bútor összeszerelés árakat?

//

Ahogyan az szinte minden szolgáltatásra jellemző, itt is elmondható, hogy a bútor összeszerelés árak sem térnek el sokban egymástól. Értelemszerűen a lapraszerelt bútor összeszerelés ár is több tényezőn alapul, mint például a darabszám vagy az óradíj, de nincsenek óriási rések a szolgáltatói árak között, így a megfelelő szakember kiválasztása a tapasztalatán, a hozzáértésén és az első benyomáson is múlhat.

Ma már természetes, hogy az emberek profi bútorszerelő szakembereket alkalmaznak az ágyak, íróasztalok, asztalok, székek, könyvespolcok, kerti bútorok vagy a konyha bútorok összeszereléséhez. 

A legtöbb szakember könnyedén el is tudja végezni a munkát, függetlenül a bútor típusától és attól, hogy az összeszerelési utasítások rendelkezésre állnak-e vagy sem.

A bútorok összeszerelése sok gonddal járhat, de mielőtt felkérsz valakit, van néhány dolog, amit tudnod kell.

A bútor összeszerelési szolgáltatás darabszám költsége

Egyes bútorszerelők darabonkénti díjat számolnak fel. Minden egyes elemre átalány díjat számítanak fel. Ez a fajta ár képzés különösen gyakori az IKEA összeszerelési árak esetében, amelyeknél a szakember magabiztosan meg tudja saccolni a ráfordított időt.

A bútor összeszerelési szolgáltatás százalékos költsége

Bizonyos esetekben, ahogyan én is, százalékos árat szabnak meg a szakemberek, így a szolgáltatást igénybe vevők teljes képet kaphatnak a lapraszerelt bútor összeszerelés ár kapcsán. Tulajdonképpen arról van szó, hogy a bútorok vételárának egy bizonyos százalékáért szerelik össze a bútort.

A bútor összeszerelés óradíja

Sok ezermester és bútorszerelő óradíjat számít fel a szolgáltatásaiért, ezért minél több időt vesz igénybe egy összeszerelési projekt, annál magasabb lesz a költség is.

További költségtényezők

Az óradíjon és a darabonkénti ár struktúrán kívül számos tényező befolyásolhatja a bútor összeszerelés szolgáltatások összköltségét. Ezek a tényezők magukban foglalják a minimál díjat és a földrajzi elhelyezkedéstől függő kiszállási díjakat is.

Mi a minimál díj?

A bútor összeszerelő szakemberek minimál díjat számíthatnak fel szolgáltatásaikért. Például egy szakember általában 13 000 Ft-ot kérhet el egy éjjeliszekrény összeszereléséért, ha a bútor százalékos összeszerelési ára nem haladja meg ezt a minimál összeget. 

Kiszállási díjak

A kiszállást a legtöbb bútorösszeszerelő szakember felszámolja. Ez a többletköltség fedezi az összeszerelő idejét és szállítási költségeit a munkaterületre való utazás során.

Hogyan alkalmazz bútor összeszerelő szakembert?

Néhány lépést megtehetsz annak érdekében, hogy olyan bútorösszeszerelő szakembert alkalmazz a feladatra, aki megfelel a munkára. Például:

  • Határozzátok meg közösen a költségvetést. Számold ki, mennyit kell költened egy professzionális bútorösszeszerelési szolgáltatásra. A bútorszerelés árak és a költségvetés ismerete segít meghatározni, hogy merre tovább.
  • Kérj személyre szabott költségbecsléseket. Mindig kérj árajánlatot több szakembertől, mielőtt felveszel valakit. 
  • Olvasd el az értékeléseket. Olvasd el az online vásárlói véleményeiket, hogy megbizonyosodj arról, hogy a megfelelő bútorösszeszerelőt vagy ezermestert választottad ki a munkához. Még ha olcsóbbak is, ne bízd az új bútort egy olyan vállalkozásra, amelyről közismert, hogy silány munkát végez. Hosszú távon hálás leszel magadnak.

A professzionális bútorszerelés szolgáltatás előnyei

A bútorok összeszerelése időigényes, olykor nehéz és összességében teljes fejfájással is járhat. A frusztráló és bonyolult használati utasításoktól a nehéz dobozok emelgetéséig, számos oka lehet, hogy elmegy a kedved tőle. Éppen ezért okos lépés egy professzionális bútorösszeszerelőt vagy ezermestert alkalmazni a feladatra.

Ha szakembert alkalmazol a munkára, nyugodtan pihenhetsz, miközben az új bútoraidat a legnagyobb hozzáértéssel szerelik össze és még az értékes idődet is más dolgokra fordíthatod.

A bútorösszeszerelő szakemberek számára a legbonyolultabb darabok is könnyedén összeszerelhetők. A szakemberek átfogó szerszámkészlettel is rendelkeznek, amelyek segítségével még egyszerűbb lesz számukra a munka.

Keress bútorszerelőt a közeledben!

Az internet segítségével a szakember megtalálása és kiválasztása néhány percet vesz csak igénybe. Fordulj hozzám bizalommal, ha érdekel a bútor összeszerelés Budapesten vagy akár egész Pest megyében! Legyen szó Érd, Dunakeszi, Cegléd, Vác, Gödöllő, Budaörs, Szentendre, Gyál, Nagykőrös, Dunaharaszti, Vecsés, Fót, Göd, Veresegyház, Gyömrő, Monor, Szigethalom, Pomáz, Dabas, Pécel, Abony, Budakeszi, Pilisvörösvár, Törökbálint, Biatorbágy, Kistarcsa, Albertirsa, Maglód, Nagykáta, Üllő, Pilis, Isaszeg, Budakalász, Halásztelek, Ráckeve vagy akár Tököl településekről, készséggel állok a rendelkezésedre, csak vedd fel velem a kapcsolatot itt

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
98 vélemény:
Ilona Őszi
Ilona Őszi
2024-05-01
Nevükhöz híven gyorsan és pontosan dolgoznak, azonkívül együttműködőek és készségesen segítőkészek is.
Alexandra Szily
Alexandra Szily
2024-04-18
Gyors és precíz munkavégzés, kiváló kommunikáció. Ajánlom!
Anita Polgar
Anita Polgar
2024-04-04
Ikea bútorokat szereltek nálam Pető Sándor és kollegája! Gyorsan, szakszerűen, precizen dolgoztak! Megbízható szolgáltatás és nagyon korrekt áron , gyorsan válaszolnak a megkeresésre! Szívből ajánlom bárkinek!
Tamás Csuzda
Tamás Csuzda
2024-04-04
Korrekt, pontos volt a szakember. Minőségi munkát kaptam tőle, teljesen elégedett vagyok a munkával, csak ajánlani tudom másnak is.
Vencel Dögei
Vencel Dögei
2024-03-30
Miután voltak nálam Smastad szekrénysort összeállítani és polcot falra rögzíteni csak egy dolgot bántam meg: azt, hogy korábban nem őket hívtam, ikeás összeállításra. Gyorsan, szépen dolgoztak, és úgy gondolom, hogy jó áron.
Oliver Spiriev
Oliver Spiriev
2024-03-27
Sándorék munkájával maximálisan elégett vagyok. Profi, precíz és lelkiismeretes munkát végeztek, korrekt áron és kifogástalan minőségben. Bizalommal fogom őket keresni a jövőben is, ajánlani ismerőseim körében, és most itt is :)
Imre Kaposi
Imre Kaposi
2024-03-27
Korrekt, gyors munkavégzés! Ajánlom!
Klau Vajda
Klau Vajda
2024-03-22
Emailen gyorsan, flottul, kedvesen és részletesen zajlott az egyeztetés, majd a megbeszélt időpontban szuper gyorsaságban történt az összeszerelés. :) Minden bútor (ágy, ágyneműtartó, asztal, forgószékek) tökéletesen, precízen került összeszerelve átadásra. Csak ajánlani tudom Sándort és csapatát!
Márta Fekete
Márta Fekete
2024-02-26
Köszönöm a gyors, szakszerű, precíz szerelést.
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.