5 irodabútor trend, amelyre 2023-ban érdemes odafigyelni

//

Az irodai trendek nagyobb figyelmet kaptak az elmúlt években, mint valaha. Ez részben a startup vállalkozások térnyerésének köszönhető, mivel esetükben központi tényező a dolgozóbarát környezet kialakítása.

A jövő az irodai belsőépítészet terén innovatív és egyedi megoldásokat, letisztultságot hoz magával, valamint otthonosabbá teszi a munkavégzés helyszínét. A dizájn kiemelt figyelmet kap, rengeteg praktikus és vizuálisan izgalmas elem jelenik meg a belső terekben.

A lapraszerelt bútor forradalma is segít a lehetőségek megteremtésében, az alacsony áraknak köszönhetően a kezdő vállalkozások is magas dizájnra törekedhetnek az irodai berendezés kialakításakor. Ráadásul egy IKEA irodabútor összeszerelés kiváló közösségi program, feltéve, ha nem fog ki rajtunk a sok piktogram és útmutatási pont.

Következzen 5 irodabútor trend, melyek előrevetítik, hogy 2023 különleges évnek ígérkezik.

1. Továbbra is előtérben a zöld szempontok

A fenntarthatóság szinte már egybeforrt a modern gondolkodással, így kulcsfontosságúnak tekintik azok a vállalkozások is, akik a fejlődésre és a természet megóvására helyezik a hangsúlyt. Egyre meghatározóbb lesz, hogy honnan szerezzük be az anyagokat, hogy kitől vásárolunk irodabútort. A szállítás során keletkező szénlábnyom mérete, illetve az újrahasznosítás egyaránt a fenntartható irodatervezés fontos alappilléreivé válnak.

2. Alexa, mikor lesz a következő találkozóm?

Az elavult technológiák és szoftverek helyét fokozatosan átveszik a friss és izgalmas tech termékek, kezdve a virtuális asszisztenciától a vezérelt kávéfőzőgépekig, vagy a legmenőbb irodai játékokig. A Microsoft Teams már most is az otthoni, hibrid és irodai munkavégzés alapeszközének tekinthető. A cégek egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra is, hogy a dolgozók a saját eszközeiket hogyan integrálják az irodai környezetbe.

3. Újragondolt terek és perspektívaváltás

A vállalkozások felismerték, hogy az inspiráló környezet növeli a termelékenységet. Ezért egyre több kezdeményezéssel találkozhatunk, mely azt célozza meg, hogy a dolgozók a lehető legkényelmesebben érezzék magukat. A nyitott terű íróasztalok, a kényelmes, kanapés munkaterületek már szabadabb terepet kínálnak a közös ötletelésekhez és a fejlődést hozó kommunikációhoz. Miért korlátozná bármelyik cég az alkalmazottait az íróasztalnál történő munkavégzésre?

4. A növények forradalma

Tisztítják a levegőt, megidézik a természetet, csodálatosak, vidámságot és jó közérzetet teremtenek bármelyik helyiségben. A növények beköltöztek az irodákba, és úgy tűnik egyre nagyobb figyelmet kapnak. Az élő biofil falak és a különböző izgalmas növény kompozíciók egészen új látószögbe helyezik zöld társainkat, ez pedig minket is inspirál. A vissza a természetbe jelmondat új értelmet nyert, és jelentős hatást gyakorol az irodai belsőépítészetre, illetve a munkahelyek berendezésére.

5. Minél merészebb, annál jobb

Élénk színek és művészeti alkotások, retró-őrület és sci-fibe illő vizuális kaland. Mindez az irodák falain, illetve a legváratlanabb munkahelyi környezetben köszön vissza ránk. A tágas terek egyébként is nagyszerű vászonként funkcionálnak, a cégek pedig egyre kreatívabb módon igyekeznek inspirálni a dolgozóikat. A művészet felfrissíti az agyműködést, és segít otthonosabbá varázsolni az adott helyiség hangulatát. Egyre inkább eltűnik az a nézőpont, hogy a munkahely egyfajta steril és szabványos megjelenést kell képviseljen. A lazaság és a kreativitás kéz a kézben járnak a produktivitással.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
45 vélemény:
Katalin Kotai
Katalin Kotai
2023-01-09
Minden rendben ment, a megbeszéltek szerint, időben, átláthatóan, és nagyon szép lett a szekrény. Számlát is kaptam, és bármilyen módon fizethető az ár, ami sajnos kevés egyéni szolgáltatónál valósul meg, pedig ez lenne a "normális", ezért ezt külön kiemelném mint pozitívumot.
Márton Nagy
Márton Nagy
2022-12-15
Kíváló, tiszta, pontos - újra founk vele dolgozni!
L. Ákos Pálmai
L. Ákos Pálmai
2022-11-21
Gyorsan válaszoltak, azonnal kaptam árajánlatot, tartották magukat az árhoz, profin, időben dolgoztak, segítőkészek, másoknak is ajánlom őket.
Robert Somay
Robert Somay
2022-11-05
Pontos, megbízható és készpénzmentes, és mindez korrekt áron. Még egyszer nagyon köszönjük a bútorszerelést!
Anikó Kertész
Anikó Kertész
2022-10-03
Nagyon gyorsan sikerült időpontot egyeztetni. Minden úgy ment, ahogyan megbeszéltük. Precíz, pontos volt a szerelő úr és korrekt áron dolgozott. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a galériaágy összeszerelésével. Máskor is őt fogom hívni ilyen helyzetekben.