5 irodabútor trend, amelyre 2023-ban érdemes odafigyelni

//

Az irodai trendek nagyobb figyelmet kaptak az elmúlt években, mint valaha. Ez részben a startup vállalkozások térnyerésének köszönhető, mivel esetükben központi tényező a dolgozóbarát környezet kialakítása.

A jövő az irodai belsőépítészet terén innovatív és egyedi megoldásokat, letisztultságot hoz magával, valamint otthonosabbá teszi a munkavégzés helyszínét. A dizájn kiemelt figyelmet kap, rengeteg praktikus és vizuálisan izgalmas elem jelenik meg a belső terekben.

A lapraszerelt bútor forradalma is segít a lehetőségek megteremtésében, az alacsony áraknak köszönhetően a kezdő vállalkozások is magas dizájnra törekedhetnek az irodai berendezés kialakításakor. Ráadásul egy IKEA irodabútor összeszerelés kiváló közösségi program, feltéve, ha nem fog ki rajtunk a sok piktogram és útmutatási pont.

Következzen 5 irodabútor trend, melyek előrevetítik, hogy 2023 különleges évnek ígérkezik.

1. Továbbra is előtérben a zöld szempontok

A fenntarthatóság szinte már egybeforrt a modern gondolkodással, így kulcsfontosságúnak tekintik azok a vállalkozások is, akik a fejlődésre és a természet megóvására helyezik a hangsúlyt. Egyre meghatározóbb lesz, hogy honnan szerezzük be az anyagokat, hogy kitől vásárolunk irodabútort. A szállítás során keletkező szénlábnyom mérete, illetve az újrahasznosítás egyaránt a fenntartható irodatervezés fontos alappilléreivé válnak.

2. Alexa, mikor lesz a következő találkozóm?

Az elavult technológiák és szoftverek helyét fokozatosan átveszik a friss és izgalmas tech termékek, kezdve a virtuális asszisztenciától a vezérelt kávéfőzőgépekig, vagy a legmenőbb irodai játékokig. A Microsoft Teams már most is az otthoni, hibrid és irodai munkavégzés alapeszközének tekinthető. A cégek egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra is, hogy a dolgozók a saját eszközeiket hogyan integrálják az irodai környezetbe.

3. Újragondolt terek és perspektívaváltás

A vállalkozások felismerték, hogy az inspiráló környezet növeli a termelékenységet. Ezért egyre több kezdeményezéssel találkozhatunk, mely azt célozza meg, hogy a dolgozók a lehető legkényelmesebben érezzék magukat. A nyitott terű íróasztalok, a kényelmes, kanapés munkaterületek már szabadabb terepet kínálnak a közös ötletelésekhez és a fejlődést hozó kommunikációhoz. Miért korlátozná bármelyik cég az alkalmazottait az íróasztalnál történő munkavégzésre?

4. A növények forradalma

Tisztítják a levegőt, megidézik a természetet, csodálatosak, vidámságot és jó közérzetet teremtenek bármelyik helyiségben. A növények beköltöztek az irodákba, és úgy tűnik egyre nagyobb figyelmet kapnak. Az élő biofil falak és a különböző izgalmas növény kompozíciók egészen új látószögbe helyezik zöld társainkat, ez pedig minket is inspirál. A vissza a természetbe jelmondat új értelmet nyert, és jelentős hatást gyakorol az irodai belsőépítészetre, illetve a munkahelyek berendezésére.

5. Minél merészebb, annál jobb

Élénk színek és művészeti alkotások, retró-őrület és sci-fibe illő vizuális kaland. Mindez az irodák falain, illetve a legváratlanabb munkahelyi környezetben köszön vissza ránk. A tágas terek egyébként is nagyszerű vászonként funkcionálnak, a cégek pedig egyre kreatívabb módon igyekeznek inspirálni a dolgozóikat. A művészet felfrissíti az agyműködést, és segít otthonosabbá varázsolni az adott helyiség hangulatát. Egyre inkább eltűnik az a nézőpont, hogy a munkahely egyfajta steril és szabványos megjelenést kell képviseljen. A lazaság és a kreativitás kéz a kézben járnak a produktivitással.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
71 vélemény:
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.
Erzsébet Olasz
Erzsébet Olasz
2023-08-20
Gyors és korrekt árajánlat, 1 héten belüli időpont, pontos érkezés és megérkezéstől folyamatos munka végzés. Csak ajánlani tudom őket jó szívvel.
Kiss Ágnes
Kiss Ágnes
2023-08-20
Korrekt áron, gyorsan, precízen dolgoztak. Nálam IKEA bútorokat szereltek össze. Legközelebb is ezt acéget fogom felkérni hasonló munkára.
Fekésházi Krisztina
Fekésházi Krisztina
2023-08-01
Sándort hétvégén kerestem email ben, amire készségesen válaszolt. Profi gépekkel érkeztek, a bútorokat gyorsan összeszerelték, jó szívvel ajánlom őket másoknak is!
Clara Bal
Clara Bal
2023-07-31
Rovid idon belul adtak idopontot, pontosan erkeztek. Ketto szemely nagyon precizen 1 ora alatt osszeallitott egy 3 ajtos gardrobszekrenyt. Nagyon ajanlom oket mindekinek.
György Nagy
György Nagy
2023-06-19
Csak ajánlani tudom: szakmailag és emberileg is kiválóak.
Zoltan Gutmann
Zoltan Gutmann
2023-06-16
Gyors profi munka.Szakszerű precíz munkavègzès.Ajánlom.