5 irodabútor trend, amelyre 2023-ban érdemes odafigyelni

//

Az irodai trendek nagyobb figyelmet kaptak az elmúlt években, mint valaha. Ez részben a startup vállalkozások térnyerésének köszönhető, mivel esetükben központi tényező a dolgozóbarát környezet kialakítása.

A jövő az irodai belsőépítészet terén innovatív és egyedi megoldásokat, letisztultságot hoz magával, valamint otthonosabbá teszi a munkavégzés helyszínét. A dizájn kiemelt figyelmet kap, rengeteg praktikus és vizuálisan izgalmas elem jelenik meg a belső terekben.

A lapraszerelt bútor forradalma is segít a lehetőségek megteremtésében, az alacsony áraknak köszönhetően a kezdő vállalkozások is magas dizájnra törekedhetnek az irodai berendezés kialakításakor. Ráadásul egy IKEA irodabútor összeszerelés kiváló közösségi program, feltéve, ha nem fog ki rajtunk a sok piktogram és útmutatási pont.

Következzen 5 irodabútor trend, melyek előrevetítik, hogy 2023 különleges évnek ígérkezik.

1. Továbbra is előtérben a zöld szempontok

A fenntarthatóság szinte már egybeforrt a modern gondolkodással, így kulcsfontosságúnak tekintik azok a vállalkozások is, akik a fejlődésre és a természet megóvására helyezik a hangsúlyt. Egyre meghatározóbb lesz, hogy honnan szerezzük be az anyagokat, hogy kitől vásárolunk irodabútort. A szállítás során keletkező szénlábnyom mérete, illetve az újrahasznosítás egyaránt a fenntartható irodatervezés fontos alappilléreivé válnak.

2. Alexa, mikor lesz a következő találkozóm?

Az elavult technológiák és szoftverek helyét fokozatosan átveszik a friss és izgalmas tech termékek, kezdve a virtuális asszisztenciától a vezérelt kávéfőzőgépekig, vagy a legmenőbb irodai játékokig. A Microsoft Teams már most is az otthoni, hibrid és irodai munkavégzés alapeszközének tekinthető. A cégek egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra is, hogy a dolgozók a saját eszközeiket hogyan integrálják az irodai környezetbe.

3. Újragondolt terek és perspektívaváltás

A vállalkozások felismerték, hogy az inspiráló környezet növeli a termelékenységet. Ezért egyre több kezdeményezéssel találkozhatunk, mely azt célozza meg, hogy a dolgozók a lehető legkényelmesebben érezzék magukat. A nyitott terű íróasztalok, a kényelmes, kanapés munkaterületek már szabadabb terepet kínálnak a közös ötletelésekhez és a fejlődést hozó kommunikációhoz. Miért korlátozná bármelyik cég az alkalmazottait az íróasztalnál történő munkavégzésre?

4. A növények forradalma

Tisztítják a levegőt, megidézik a természetet, csodálatosak, vidámságot és jó közérzetet teremtenek bármelyik helyiségben. A növények beköltöztek az irodákba, és úgy tűnik egyre nagyobb figyelmet kapnak. Az élő biofil falak és a különböző izgalmas növény kompozíciók egészen új látószögbe helyezik zöld társainkat, ez pedig minket is inspirál. A vissza a természetbe jelmondat új értelmet nyert, és jelentős hatást gyakorol az irodai belsőépítészetre, illetve a munkahelyek berendezésére.

5. Minél merészebb, annál jobb

Élénk színek és művészeti alkotások, retró-őrület és sci-fibe illő vizuális kaland. Mindez az irodák falain, illetve a legváratlanabb munkahelyi környezetben köszön vissza ránk. A tágas terek egyébként is nagyszerű vászonként funkcionálnak, a cégek pedig egyre kreatívabb módon igyekeznek inspirálni a dolgozóikat. A művészet felfrissíti az agyműködést, és segít otthonosabbá varázsolni az adott helyiség hangulatát. Egyre inkább eltűnik az a nézőpont, hogy a munkahely egyfajta steril és szabványos megjelenést kell képviseljen. A lazaság és a kreativitás kéz a kézben járnak a produktivitással.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
98 vélemény:
Ilona Őszi
Ilona Őszi
2024-05-01
Nevükhöz híven gyorsan és pontosan dolgoznak, azonkívül együttműködőek és készségesen segítőkészek is.
Alexandra Szily
Alexandra Szily
2024-04-18
Gyors és precíz munkavégzés, kiváló kommunikáció. Ajánlom!
Anita Polgar
Anita Polgar
2024-04-04
Ikea bútorokat szereltek nálam Pető Sándor és kollegája! Gyorsan, szakszerűen, precizen dolgoztak! Megbízható szolgáltatás és nagyon korrekt áron , gyorsan válaszolnak a megkeresésre! Szívből ajánlom bárkinek!
Tamás Csuzda
Tamás Csuzda
2024-04-04
Korrekt, pontos volt a szakember. Minőségi munkát kaptam tőle, teljesen elégedett vagyok a munkával, csak ajánlani tudom másnak is.
Vencel Dögei
Vencel Dögei
2024-03-30
Miután voltak nálam Smastad szekrénysort összeállítani és polcot falra rögzíteni csak egy dolgot bántam meg: azt, hogy korábban nem őket hívtam, ikeás összeállításra. Gyorsan, szépen dolgoztak, és úgy gondolom, hogy jó áron.
Oliver Spiriev
Oliver Spiriev
2024-03-27
Sándorék munkájával maximálisan elégett vagyok. Profi, precíz és lelkiismeretes munkát végeztek, korrekt áron és kifogástalan minőségben. Bizalommal fogom őket keresni a jövőben is, ajánlani ismerőseim körében, és most itt is :)
Imre Kaposi
Imre Kaposi
2024-03-27
Korrekt, gyors munkavégzés! Ajánlom!
Klau Vajda
Klau Vajda
2024-03-22
Emailen gyorsan, flottul, kedvesen és részletesen zajlott az egyeztetés, majd a megbeszélt időpontban szuper gyorsaságban történt az összeszerelés. :) Minden bútor (ágy, ágyneműtartó, asztal, forgószékek) tökéletesen, precízen került összeszerelve átadásra. Csak ajánlani tudom Sándort és csapatát!
Márta Fekete
Márta Fekete
2024-02-26
Köszönöm a gyors, szakszerű, precíz szerelést.
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.