5 praktikus lakberendezési tipp, amelyeket érdemes megfontolnod!

//

Az otthon stílusának és átalakításának folyamata komoly átgondolkodást igényel. Miközben azt elemzed, hogyan adhatsz még több stílust az otthonodnak, gondolj egy kicsit a megszokottól eltérőre is. 

Összpontosíts az otthonod minden aspektusára, például a kiegészítőkre, a bútorokra és az építészetre is. Lássuk milyen lépésekben valósíthatók meg ezeket.

Az otthonod átszervezése

Sajátíts el új megközelítést az otthona átszervezéséhez. Csoportosítsd a személyes tárgyaidat és a kiegészítőket egy szerényebb modellbe, amely arra törekszik, hogy esztétikus megjelenést kölcsönözzön a lakásnak. Az otthoni átszervezés megközelítésének tartalmaznia kell az alábbiakat:

  • Tüntesd el az összes felesleges tárgyat
  • Tárolódobozok beszerzése a nem használt dolgaidnak
  • Még több fiók és polc beépítése
  • A tárgyak használatának gyakorisága szerint legyenek rendezve
  • Biztosítsd, hogy a szép minták észrevehetőek legyenek
  • Felújítások

A felújítás magában foglalja az otthon belső vagy külső részleges vagy teljes átalakítását is. Koncentrálj a ház egyes részeinek átfestésére és átalakítására. 

A belső dekorációja

A belső dekoráció minden otthon elengedhetetlen része. A kiválasztott stílus, színek és elemek meghatározzák a ház általános vonzerejét. Néhány alapvető szempont, amelyet figyelembe kell venned egy dekorálás során:

  • A lámpák – A fénykialakítások optimális vizuális fókuszt hoznak létre az otthonodban. A függőlámpák a legjobbak, hogy vidám hangulatot kölcsönözzenek a belső térnek.
  • A falak – Az egyedi dizájnnal, szerény grafikával és nagyszerű színekkel ellátott falak kiemelik a belső teret is.
  • Egyterű kialakítás – tágasabb és hangulatosabb környezetet teremt az egyterűség.
  • A nagy növények elrendezése a folyosón vagy a nappaliban egy módja annak, hogy élettel töltsd meg az életteret.

Nyomtasd ki kedvenc képeidet és akaszd fel őket a falra igazi műalkotásként

Nyomtasd ki és kereteztesd be a saját fényképeidet. Nagyon sok szolgáltatás lehetővé teszi a szerkesztést/kivágást és a házhoz szállítást. Ha a semleges színeket részesíted előnyben, szűrd a képeket fekete-fehérre. Ne hagyd, hogy a kellemes emlékeid csak úgy egy merevlemezen vagy egy mobiltelefonon lévő mappában heverjenek.

Válts színt!

Meguntad már a nappali színét? Úgy érzed nem eléggé nyugtató a hálószoba falának a színe? Nos, akkor eljött az ideje a színváltásnak.

A kontrasztos színek és árnyalatok nagy hatással vannak a mindennapjainkra. Például egy kiegyensúlyozott nappalihoz gesztenyebarna, szilvakék és olívazöld illik. A gesztenyebarna és a szilva az alapszínek lehetnek a falakon, az olívazöld kiegészítők pedig szép kontrasztot nyújtanak a gesztenyebarna színnel szemben. Rengeteg online színkerék található, amelyek segítenek megtalálni a megfelelő megjelenését és a színek kombinációját!

Új lapraszerelt bútorok beszerzése

A lapraszerelt bútorok egyfajta csináld magad összeszerelhető bútor típusok. Ezek a bútorok tökéletesen alkalmazkodnak a kis terekhez, mivel a méret jellemzőik minimalizálják az elfoglalt helyet. 

A lapraszerelt bútorok stílusa modern és többféle méretben, színben és kivitelben is kaphatók. Például az IKEA-ból többféle stílusban és méretben is beszerezhetsz bútort, de ha nem találsz az IKEA-ban bútort, léteznek más alternatívák is a hazai piacon.

Ha azt szeretnéd, hogy egy hozzáértő szakember szerelje össze a bútorokat, akkor válaszd a Gyors Bútorszerelést. Mindig arra összpontosítok, hogy a legjobb bútor összeszerelés szolgáltatást kínáljam a Budapesti és Pest megyei ügyfeleim számára. Keress bátran az elérhetőségeken keresztül!

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
76 vélemény:
Annamária Horváth
Annamária Horváth
2023-10-18
IKEA, Mömax és XXXLutz bútorokat szereltek össze nálam. Gyorsan, szépen dolgoztak, rugalmasak voltak a helyszínen. A kapcsolatfelvétel is könnyü volt. Nagyon ajánlom Öket!
Katalin Nemes
Katalin Nemes
2023-10-16
A cég szolgáltatásait ajánlásra vettem igénybe, és pontosan azt kaptam, amit a vélemény alapján vártam: gyors, pontos és precíz munkát, korrekt árat. A kapcsolatfelvételtől a szerelés végéig folyamatos, udvarias kapcsolattartás, az ígért határidők pontos betartása, szakmai segítségnyújtás. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm a munkájukat, amennyiben hasonló szolgáltatásra lesz szükségem, a jövőben is őket veszem igénybe.
Klaudia Csatlós
Klaudia Csatlós
2023-10-05
Pár napon belül tudták vállalni a munkát és a megbeszélt időpontban el is végezték.
Éva Karika
Éva Karika
2023-09-26
Nagyon rugalmas, gyors, korrekt, segítőkész volt a fiatalember.
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.
Erzsébet Olasz
Erzsébet Olasz
2023-08-20
Gyors és korrekt árajánlat, 1 héten belüli időpont, pontos érkezés és megérkezéstől folyamatos munka végzés. Csak ajánlani tudom őket jó szívvel.
Kiss Ágnes
Kiss Ágnes
2023-08-20
Korrekt áron, gyorsan, precízen dolgoztak. Nálam IKEA bútorokat szereltek össze. Legközelebb is ezt acéget fogom felkérni hasonló munkára.