5 praktikus lakberendezési tipp, amelyeket érdemes megfontolnod!

//

Az otthon stílusának és átalakításának folyamata komoly átgondolkodást igényel. Miközben azt elemzed, hogyan adhatsz még több stílust az otthonodnak, gondolj egy kicsit a megszokottól eltérőre is. 

Összpontosíts az otthonod minden aspektusára, például a kiegészítőkre, a bútorokra és az építészetre is. Lássuk milyen lépésekben valósíthatók meg ezeket.

Az otthonod átszervezése

Sajátíts el új megközelítést az otthona átszervezéséhez. Csoportosítsd a személyes tárgyaidat és a kiegészítőket egy szerényebb modellbe, amely arra törekszik, hogy esztétikus megjelenést kölcsönözzön a lakásnak. Az otthoni átszervezés megközelítésének tartalmaznia kell az alábbiakat:

  • Tüntesd el az összes felesleges tárgyat
  • Tárolódobozok beszerzése a nem használt dolgaidnak
  • Még több fiók és polc beépítése
  • A tárgyak használatának gyakorisága szerint legyenek rendezve
  • Biztosítsd, hogy a szép minták észrevehetőek legyenek
  • Felújítások

A felújítás magában foglalja az otthon belső vagy külső részleges vagy teljes átalakítását is. Koncentrálj a ház egyes részeinek átfestésére és átalakítására. 

A belső dekorációja

A belső dekoráció minden otthon elengedhetetlen része. A kiválasztott stílus, színek és elemek meghatározzák a ház általános vonzerejét. Néhány alapvető szempont, amelyet figyelembe kell venned egy dekorálás során:

  • A lámpák – A fénykialakítások optimális vizuális fókuszt hoznak létre az otthonodban. A függőlámpák a legjobbak, hogy vidám hangulatot kölcsönözzenek a belső térnek.
  • A falak – Az egyedi dizájnnal, szerény grafikával és nagyszerű színekkel ellátott falak kiemelik a belső teret is.
  • Egyterű kialakítás – tágasabb és hangulatosabb környezetet teremt az egyterűség.
  • A nagy növények elrendezése a folyosón vagy a nappaliban egy módja annak, hogy élettel töltsd meg az életteret.

Nyomtasd ki kedvenc képeidet és akaszd fel őket a falra igazi műalkotásként

Nyomtasd ki és kereteztesd be a saját fényképeidet. Nagyon sok szolgáltatás lehetővé teszi a szerkesztést/kivágást és a házhoz szállítást. Ha a semleges színeket részesíted előnyben, szűrd a képeket fekete-fehérre. Ne hagyd, hogy a kellemes emlékeid csak úgy egy merevlemezen vagy egy mobiltelefonon lévő mappában heverjenek.

Válts színt!

Meguntad már a nappali színét? Úgy érzed nem eléggé nyugtató a hálószoba falának a színe? Nos, akkor eljött az ideje a színváltásnak.

A kontrasztos színek és árnyalatok nagy hatással vannak a mindennapjainkra. Például egy kiegyensúlyozott nappalihoz gesztenyebarna, szilvakék és olívazöld illik. A gesztenyebarna és a szilva az alapszínek lehetnek a falakon, az olívazöld kiegészítők pedig szép kontrasztot nyújtanak a gesztenyebarna színnel szemben. Rengeteg online színkerék található, amelyek segítenek megtalálni a megfelelő megjelenését és a színek kombinációját!

Új lapraszerelt bútorok beszerzése

A lapraszerelt bútorok egyfajta csináld magad összeszerelhető bútor típusok. Ezek a bútorok tökéletesen alkalmazkodnak a kis terekhez, mivel a méret jellemzőik minimalizálják az elfoglalt helyet. 

A lapraszerelt bútorok stílusa modern és többféle méretben, színben és kivitelben is kaphatók. Például az IKEA-ból többféle stílusban és méretben is beszerezhetsz bútort, de ha nem találsz az IKEA-ban bútort, léteznek más alternatívák is a hazai piacon.

Ha azt szeretnéd, hogy egy hozzáértő szakember szerelje össze a bútorokat, akkor válaszd a Gyors Bútorszerelést. Mindig arra összpontosítok, hogy a legjobb bútor összeszerelés szolgáltatást kínáljam a Budapesti és Pest megyei ügyfeleim számára. Keress bátran az elérhetőségeken keresztül!

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
58 vélemény:
Tamás Kránicz
Tamás Kránicz
2023-05-25
Minden várakozásunkat felül múlta a végeredmény. Sándor egy nagyobb méretű IKEA-s konyhabútor összeszerelését, beépítését vállalta, melyet becsülettel, időben, baráti áron és teljesmértékben korrekt hozzáállással végzett. Nem jelentett számára problémát a távolság és a megérkezésétől a távozásig megállás nélkül végezte a munkáját. Bátran ajánljuk mindenkinek! Köszönjük a segítséget!
Viktoria Petranyi
Viktoria Petranyi
2023-04-16
Szuper, gyors, pontos munka
János Hajas
János Hajas
2023-04-10
A megbeszélt időpontra szinte percnyi pontossággal érkezett. A bútor összeszerelését szakértelemmel, profi módon végezte.Megbízható, nyugodt szakember. Nyugodt szívvel merem ajánlani mindenkinek! HJ.