Ezért van szükséged egy jó lapraszerelt bútor szolgáltatásra!

//

Számos oka lehet annak, hogy fontolóra vedd egy megbízható lapraszerelt bútor szolgáltatás igénybevételét. Ezek az okok azonban leegyszerűsíthetők a következőkre: gyorsabb, olcsóbb, minőségi vagy egyszerűen a legkézenfekvőbb. Vizsgáljuk hát meg ezeket az okokat részletesen is.

A lapraszerelt bútor szolgáltatás gyorsabb

A bútorok összeszerelése egy személynek egy bizonyos meghatározott időt vesz igénybe. Lapraszerelt bútor szakértőként elmondhatom, de gondolom ezt te is tudod már, hogy a profi által elvégzett összeszerelési munkák elvégzése kevesebb időt vesznek igénybe, mint egy laikus által ráfordított idő. Ennek az az oka, hogy a szakember elegendő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy gyorsabban elvégezze a munkát és megvan minden olyan eszköze vagy szerszáma, amely a gyors és könnyed munkavégzéshez szükséges. 

A lapraszerelt bútor szolgáltatás olcsóbb

Ellentmondónak tűnhet, ha azt állítom, hogy egy lapraszerelt bútor szakértőhöz fordulni olcsóbb, mintha saját kezűleg végeznéd el, vagy az alkalmazottjaidat kérnéd fel a bútorok összeszerelésére, de bizonyos esetekben ez lehet a legolcsóbb megoldás a számodra. 

Például, amikor bútorokat költöztetsz ki egy irodából, takarítás vagy felújítás céljából egy hétvége során, az megnövelheti a túlórákat. Ilyen esetben sokkal olcsóbb a lapraszerelt bútor szolgáltatás igénybevétele, mintsem plusz túlórákat fizetnél a meglévő alkalmazottaknak.

A lapraszerelt bútor szolgáltatás minőségi

A lapraszerelt bútor szolgáltatást nyújtó szakember rendelkezik a munkavégzéshez szükséges eszközökkel és felszerelésekkel. Általában a minőségi munka elhanyagolt része az a folyamat, amelynek során összeszerelésre kerül a bútor. Például az irodabútor összeszerelés folyamán előfordulhat, hogy nem tudod, hogyan kell az íróasztalt vízszintbe helyezni, vagy hogy a polcok biztonságosan rögzítve legyenek a falhoz. Ne feledd, hogy a professzionális bútorszerelők minden olyan aprólékos aspektust figyelembe vesznek, amelyek szükségesek a minőségi munkavégzéshez.

Íme az általunk összeállított bútortípusok listája

Hálószoba – Ágyak, gardróbszekrények, fésülködőasztalok, éjjeliszekrények, fiókok.

Nappali – Fotelek és kanapék, tárolóegységek és polcok, kisasztalok, konzolasztalok, TV-állványok és szekrények.

Konyha – Étkezőasztalok és székek, tálalószekrények, zsámolyok és padok, moduláris konyhák, szabadon álló konyhák.

Előszoba – Állványok, cipős szekrények, kampók és akasztók.

Kerti bútorok – Asztalok, székek, padok, tárolók, hintaszékek.

Irodabútorok – Íróasztalok, könyvespolcok és asztalok, polcok és fiókok, székek, tárolószekrények, munkapadok, a konferenciatermek berendezései.

Bútorokat szerelünk össze Budapesten és a környékén is, beleértve: Érd, Dunakeszi, Cegléd, Vác, Gödöllő, Budaörs, Szentendre, Gyál, Nagykőrös, Dunaharaszti, Vecsés, Fót, Göd, Veresegyház, Gyömrő, Monor, Szigethalom, Pomáz, Dabas, Pécel, Abony, Budakeszi, Pilisvörösvár, Törökbálint, Biatorbágy, Kistarcsa, Albertirsa, Maglód, Nagykáta, Üllő, Pilis, Isaszeg, Budakalász, Halásztelek, Ráckeve és Tököl településeket.

Egy bútor összeszerelési szolgáltatás megkönnyítheti az életed!

A bútorokkal berendezett szobának életet és egyéniséget adhatsz, ami jobb hellyé teszi az otthont. Azonban ahhoz, hogy életet adj, össze is kell szerelned a bútorokat, ha lapraszerelt bútorokról van szó.

Egy profi lapraszerelt bútor szakember segítségével több időd lesz a számodra legfontosabb dolgok elvégzésére és nyugodtan rábízhatod a munkát, mert garanciát vállal.

Kérj árajánlatot még ma, hogy megtudd, mennyibe kerül az általad kiválasztott lapraszerelt bútor összeszerelése!

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
32 vélemény
Robert Somay
Robert Somay
2022-11-05
Pontos, megbízható és készpénzmentes, és mindez korrekt áron. Még egyszer nagyon köszönjük a bútorszerelést!
Olvass tovább
Anikó Kertész
Anikó Kertész
2022-10-03
Nagyon gyorsan sikerült időpontot egyeztetni. Minden úgy ment, ahogyan megbeszéltük. Precíz, pontos volt a szerelő úr és korrekt áron dolgozott. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a galériaágy összeszerelésével. Máskor is őt fogom hívni ilyen helyzetekben.
Olvass tovább
Zsófia Horváth
Zsófia Horváth
2022-09-01
Vègtelenül precíz,pontos.A megkeresèsre szinte azonnal vàlaszolt,hamar tudta vàllalni.Pontosan,precizen,tisztàn ès gyorsan dolgozott.El sem hittem,hogy ilyen könnyen sikerült a szerelèst (emeletesàgy) elintèzni.Ha bùtorszerelès,akkor csak Ôt!
Olvass tovább
Marcell Tátrai
Marcell Tátrai
2022-09-01
Gyors, profi munka, meglepetések nélkül!
Olvass tovább
Adam Kosik
Adam Kosik
2022-08-22
Nagyon jó a tapasztalatunk velük, szét-, és összeszerelésnél is időben jöttek, gyorsan végeztek, a munka pedig hibátlan volt. Az ár is nagyon rendben van, abszolút ajánlom!
Olvass tovább
Kata Mészáros
Kata Mészáros
2022-08-22
Korrekt, gyors, precíz munkavégzés és kapcsolattartás. Csak Ajánlani tudom!
Olvass tovább
Evelin Séra
Evelin Séra
2022-08-19
Minden úgy ment, ahogyan megbeszéltük. Precíz, pontos és normalis fiatalember volt a szerelő úr. Teljes mértéoben meg vagyunk elégedve vele. Máskor is őt fogom hívni ilyen helyzetekben.
Olvass tovább