Ezért van szükséged egy jó lapraszerelt bútor szolgáltatásra!

//

Számos oka lehet annak, hogy fontolóra vedd egy megbízható lapraszerelt bútor szolgáltatás igénybevételét. Ezek az okok azonban leegyszerűsíthetők a következőkre: gyorsabb, olcsóbb, minőségi vagy egyszerűen a legkézenfekvőbb. Vizsgáljuk hát meg ezeket az okokat részletesen is.

A lapraszerelt bútor szolgáltatás gyorsabb

A bútorok összeszerelése egy személynek egy bizonyos meghatározott időt vesz igénybe. Lapraszerelt bútor szakértőként elmondhatom, de gondolom ezt te is tudod már, hogy a profi által elvégzett összeszerelési munkák elvégzése kevesebb időt vesznek igénybe, mint egy laikus által ráfordított idő. Ennek az az oka, hogy a szakember elegendő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy gyorsabban elvégezze a munkát és megvan minden olyan eszköze vagy szerszáma, amely a gyors és könnyed munkavégzéshez szükséges. 

A lapraszerelt bútor szolgáltatás olcsóbb

Ellentmondónak tűnhet, ha azt állítom, hogy egy lapraszerelt bútor szakértőhöz fordulni olcsóbb, mintha saját kezűleg végeznéd el, vagy az alkalmazottjaidat kérnéd fel a bútorok összeszerelésére, de bizonyos esetekben ez lehet a legolcsóbb megoldás a számodra. 

Például, amikor bútorokat költöztetsz ki egy irodából, takarítás vagy felújítás céljából egy hétvége során, az megnövelheti a túlórákat. Ilyen esetben sokkal olcsóbb a lapraszerelt bútor szolgáltatás igénybevétele, mintsem plusz túlórákat fizetnél a meglévő alkalmazottaknak.

A lapraszerelt bútor szolgáltatás minőségi

A lapraszerelt bútor szolgáltatást nyújtó szakember rendelkezik a munkavégzéshez szükséges eszközökkel és felszerelésekkel. Általában a minőségi munka elhanyagolt része az a folyamat, amelynek során összeszerelésre kerül a bútor. Például az irodabútor összeszerelés folyamán előfordulhat, hogy nem tudod, hogyan kell az íróasztalt vízszintbe helyezni, vagy hogy a polcok biztonságosan rögzítve legyenek a falhoz. Ne feledd, hogy a professzionális bútorszerelők minden olyan aprólékos aspektust figyelembe vesznek, amelyek szükségesek a minőségi munkavégzéshez.

Íme az általunk összeállított bútortípusok listája

Hálószoba – Ágyak, gardróbszekrények, fésülködőasztalok, éjjeliszekrények, fiókok.

Nappali – Fotelek és kanapék, tárolóegységek és polcok, kisasztalok, konzolasztalok, TV-állványok és szekrények.

Konyha – Étkezőasztalok és székek, tálalószekrények, zsámolyok és padok, moduláris konyhák, szabadon álló konyhák.

Előszoba – Állványok, cipős szekrények, kampók és akasztók.

Kerti bútorok – Asztalok, székek, padok, tárolók, hintaszékek.

Irodabútorok – Íróasztalok, könyvespolcok és asztalok, polcok és fiókok, székek, tárolószekrények, munkapadok, a konferenciatermek berendezései.

Bútorokat szerelünk össze Budapesten és a környékén is, beleértve: Érd, Dunakeszi, Cegléd, Vác, Gödöllő, Budaörs, Szentendre, Gyál, Nagykőrös, Dunaharaszti, Vecsés, Fót, Göd, Veresegyház, Gyömrő, Monor, Szigethalom, Pomáz, Dabas, Pécel, Abony, Budakeszi, Pilisvörösvár, Törökbálint, Biatorbágy, Kistarcsa, Albertirsa, Maglód, Nagykáta, Üllő, Pilis, Isaszeg, Budakalász, Halásztelek, Ráckeve és Tököl településeket.

Egy bútor összeszerelési szolgáltatás megkönnyítheti az életed!

A bútorokkal berendezett szobának életet és egyéniséget adhatsz, ami jobb hellyé teszi az otthont. Azonban ahhoz, hogy életet adj, össze is kell szerelned a bútorokat, ha lapraszerelt bútorokról van szó.

Egy profi lapraszerelt bútor szakember segítségével több időd lesz a számodra legfontosabb dolgok elvégzésére és nyugodtan rábízhatod a munkát, mert garanciát vállal.

Kérj árajánlatot még ma, hogy megtudd, mennyibe kerül az általad kiválasztott lapraszerelt bútor összeszerelése!

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
49 vélemény:
Barnabás Szőke
Barnabás Szőke
2023-03-04
Precíz, minőségi munka. Maximálisan elégedett vagyok.
Hajnalka Nyeste
Hajnalka Nyeste
2023-02-01
Pontosan, gyorsan, profin 😄
Wagner és Wagner Ügyvédi Iroda
Wagner és Wagner Ügyvédi Iroda
2023-01-29
Első osztályú szolgáltatás. Remek, udvarias, pontos. Biztos, hogy a jövőben máshoz nem fordulunk.
Leila Kalash
Leila Kalash
2023-01-27
Percre pontosan érkezett a szerelő Úr. Kiváló, gyors és tiszta munkát végzett. Korrekt, udvarias. Ezentúl csak őt hívjuk. 10 ⭐️
Katalin Kotai
Katalin Kotai
2023-01-09
Minden rendben ment, a megbeszéltek szerint, időben, átláthatóan, és nagyon szép lett a szekrény. Számlát is kaptam, és bármilyen módon fizethető az ár, ami sajnos kevés egyéni szolgáltatónál valósul meg, pedig ez lenne a "normális", ezért ezt külön kiemelném mint pozitívumot.
Márton Nagy
Márton Nagy
2022-12-15
Kíváló, tiszta, pontos - újra founk vele dolgozni!