Ezért van szükséged egy jó lapraszerelt bútor szolgáltatásra!

//

Számos oka lehet annak, hogy fontolóra vedd egy megbízható lapraszerelt bútor szolgáltatás igénybevételét. Ezek az okok azonban leegyszerűsíthetők a következőkre: gyorsabb, olcsóbb, minőségi vagy egyszerűen a legkézenfekvőbb. Vizsgáljuk hát meg ezeket az okokat részletesen is.

A lapraszerelt bútor szolgáltatás gyorsabb

A bútorok összeszerelése egy személynek egy bizonyos meghatározott időt vesz igénybe. Lapraszerelt bútor szakértőként elmondhatom, de gondolom ezt te is tudod már, hogy a profi által elvégzett összeszerelési munkák elvégzése kevesebb időt vesznek igénybe, mint egy laikus által ráfordított idő. Ennek az az oka, hogy a szakember elegendő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy gyorsabban elvégezze a munkát és megvan minden olyan eszköze vagy szerszáma, amely a gyors és könnyed munkavégzéshez szükséges. 

A lapraszerelt bútor szolgáltatás olcsóbb

Ellentmondónak tűnhet, ha azt állítom, hogy egy lapraszerelt bútor szakértőhöz fordulni olcsóbb, mintha saját kezűleg végeznéd el, vagy az alkalmazottjaidat kérnéd fel a bútorok összeszerelésére, de bizonyos esetekben ez lehet a legolcsóbb megoldás a számodra. 

Például, amikor bútorokat költöztetsz ki egy irodából, takarítás vagy felújítás céljából egy hétvége során, az megnövelheti a túlórákat. Ilyen esetben sokkal olcsóbb a lapraszerelt bútor szolgáltatás igénybevétele, mintsem plusz túlórákat fizetnél a meglévő alkalmazottaknak.

A lapraszerelt bútor szolgáltatás minőségi

A lapraszerelt bútor szolgáltatást nyújtó szakember rendelkezik a munkavégzéshez szükséges eszközökkel és felszerelésekkel. Általában a minőségi munka elhanyagolt része az a folyamat, amelynek során összeszerelésre kerül a bútor. Például az irodabútor összeszerelés folyamán előfordulhat, hogy nem tudod, hogyan kell az íróasztalt vízszintbe helyezni, vagy hogy a polcok biztonságosan rögzítve legyenek a falhoz. Ne feledd, hogy a professzionális bútorszerelők minden olyan aprólékos aspektust figyelembe vesznek, amelyek szükségesek a minőségi munkavégzéshez.

Íme az általunk összeállított bútortípusok listája

Hálószoba – Ágyak, gardróbszekrények, fésülködőasztalok, éjjeliszekrények, fiókok.

Nappali – Fotelek és kanapék, tárolóegységek és polcok, kisasztalok, konzolasztalok, TV-állványok és szekrények.

Konyha – Étkezőasztalok és székek, tálalószekrények, zsámolyok és padok, moduláris konyhák, szabadon álló konyhák.

Előszoba – Állványok, cipős szekrények, kampók és akasztók.

Kerti bútorok – Asztalok, székek, padok, tárolók, hintaszékek.

Irodabútorok – Íróasztalok, könyvespolcok és asztalok, polcok és fiókok, székek, tárolószekrények, munkapadok, a konferenciatermek berendezései.

Bútorokat szerelünk össze Budapesten és a környékén is, beleértve: Érd, Dunakeszi, Cegléd, Vác, Gödöllő, Budaörs, Szentendre, Gyál, Nagykőrös, Dunaharaszti, Vecsés, Fót, Göd, Veresegyház, Gyömrő, Monor, Szigethalom, Pomáz, Dabas, Pécel, Abony, Budakeszi, Pilisvörösvár, Törökbálint, Biatorbágy, Kistarcsa, Albertirsa, Maglód, Nagykáta, Üllő, Pilis, Isaszeg, Budakalász, Halásztelek, Ráckeve és Tököl településeket.

Egy bútor összeszerelési szolgáltatás megkönnyítheti az életed!

A bútorokkal berendezett szobának életet és egyéniséget adhatsz, ami jobb hellyé teszi az otthont. Azonban ahhoz, hogy életet adj, össze is kell szerelned a bútorokat, ha lapraszerelt bútorokról van szó.

Egy profi lapraszerelt bútor szakember segítségével több időd lesz a számodra legfontosabb dolgok elvégzésére és nyugodtan rábízhatod a munkát, mert garanciát vállal.

Kérj árajánlatot még ma, hogy megtudd, mennyibe kerül az általad kiválasztott lapraszerelt bútor összeszerelése!

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
98 vélemény:
Ilona Őszi
Ilona Őszi
2024-05-01
Nevükhöz híven gyorsan és pontosan dolgoznak, azonkívül együttműködőek és készségesen segítőkészek is.
Alexandra Szily
Alexandra Szily
2024-04-18
Gyors és precíz munkavégzés, kiváló kommunikáció. Ajánlom!
Anita Polgar
Anita Polgar
2024-04-04
Ikea bútorokat szereltek nálam Pető Sándor és kollegája! Gyorsan, szakszerűen, precizen dolgoztak! Megbízható szolgáltatás és nagyon korrekt áron , gyorsan válaszolnak a megkeresésre! Szívből ajánlom bárkinek!
Tamás Csuzda
Tamás Csuzda
2024-04-04
Korrekt, pontos volt a szakember. Minőségi munkát kaptam tőle, teljesen elégedett vagyok a munkával, csak ajánlani tudom másnak is.
Vencel Dögei
Vencel Dögei
2024-03-30
Miután voltak nálam Smastad szekrénysort összeállítani és polcot falra rögzíteni csak egy dolgot bántam meg: azt, hogy korábban nem őket hívtam, ikeás összeállításra. Gyorsan, szépen dolgoztak, és úgy gondolom, hogy jó áron.
Oliver Spiriev
Oliver Spiriev
2024-03-27
Sándorék munkájával maximálisan elégett vagyok. Profi, precíz és lelkiismeretes munkát végeztek, korrekt áron és kifogástalan minőségben. Bizalommal fogom őket keresni a jövőben is, ajánlani ismerőseim körében, és most itt is :)
Imre Kaposi
Imre Kaposi
2024-03-27
Korrekt, gyors munkavégzés! Ajánlom!
Klau Vajda
Klau Vajda
2024-03-22
Emailen gyorsan, flottul, kedvesen és részletesen zajlott az egyeztetés, majd a megbeszélt időpontban szuper gyorsaságban történt az összeszerelés. :) Minden bútor (ágy, ágyneműtartó, asztal, forgószékek) tökéletesen, precízen került összeszerelve átadásra. Csak ajánlani tudom Sándort és csapatát!
Márta Fekete
Márta Fekete
2024-02-26
Köszönöm a gyors, szakszerű, precíz szerelést.
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.