Ezért van szükséged egy jó lapraszerelt bútor szolgáltatásra!

//

Számos oka lehet annak, hogy fontolóra vedd egy megbízható lapraszerelt bútor szolgáltatás igénybevételét. Ezek az okok azonban leegyszerűsíthetők a következőkre: gyorsabb, olcsóbb, minőségi vagy egyszerűen a legkézenfekvőbb. Vizsgáljuk hát meg ezeket az okokat részletesen is.

A lapraszerelt bútor szolgáltatás gyorsabb

A bútorok összeszerelése egy személynek egy bizonyos meghatározott időt vesz igénybe. Lapraszerelt bútor szakértőként elmondhatom, de gondolom ezt te is tudod már, hogy a profi által elvégzett összeszerelési munkák elvégzése kevesebb időt vesznek igénybe, mint egy laikus által ráfordított idő. Ennek az az oka, hogy a szakember elegendő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy gyorsabban elvégezze a munkát és megvan minden olyan eszköze vagy szerszáma, amely a gyors és könnyed munkavégzéshez szükséges. 

A lapraszerelt bútor szolgáltatás olcsóbb

Ellentmondónak tűnhet, ha azt állítom, hogy egy lapraszerelt bútor szakértőhöz fordulni olcsóbb, mintha saját kezűleg végeznéd el, vagy az alkalmazottjaidat kérnéd fel a bútorok összeszerelésére, de bizonyos esetekben ez lehet a legolcsóbb megoldás a számodra. 

Például, amikor bútorokat költöztetsz ki egy irodából, takarítás vagy felújítás céljából egy hétvége során, az megnövelheti a túlórákat. Ilyen esetben sokkal olcsóbb a lapraszerelt bútor szolgáltatás igénybevétele, mintsem plusz túlórákat fizetnél a meglévő alkalmazottaknak.

A lapraszerelt bútor szolgáltatás minőségi

A lapraszerelt bútor szolgáltatást nyújtó szakember rendelkezik a munkavégzéshez szükséges eszközökkel és felszerelésekkel. Általában a minőségi munka elhanyagolt része az a folyamat, amelynek során összeszerelésre kerül a bútor. Például az irodabútor összeszerelés folyamán előfordulhat, hogy nem tudod, hogyan kell az íróasztalt vízszintbe helyezni, vagy hogy a polcok biztonságosan rögzítve legyenek a falhoz. Ne feledd, hogy a professzionális bútorszerelők minden olyan aprólékos aspektust figyelembe vesznek, amelyek szükségesek a minőségi munkavégzéshez.

Íme az általunk összeállított bútortípusok listája

Hálószoba – Ágyak, gardróbszekrények, fésülködőasztalok, éjjeliszekrények, fiókok.

Nappali – Fotelek és kanapék, tárolóegységek és polcok, kisasztalok, konzolasztalok, TV-állványok és szekrények.

Konyha – Étkezőasztalok és székek, tálalószekrények, zsámolyok és padok, moduláris konyhák, szabadon álló konyhák.

Előszoba – Állványok, cipős szekrények, kampók és akasztók.

Kerti bútorok – Asztalok, székek, padok, tárolók, hintaszékek.

Irodabútorok – Íróasztalok, könyvespolcok és asztalok, polcok és fiókok, székek, tárolószekrények, munkapadok, a konferenciatermek berendezései.

Bútorokat szerelünk össze Budapesten és a környékén is, beleértve: Érd, Dunakeszi, Cegléd, Vác, Gödöllő, Budaörs, Szentendre, Gyál, Nagykőrös, Dunaharaszti, Vecsés, Fót, Göd, Veresegyház, Gyömrő, Monor, Szigethalom, Pomáz, Dabas, Pécel, Abony, Budakeszi, Pilisvörösvár, Törökbálint, Biatorbágy, Kistarcsa, Albertirsa, Maglód, Nagykáta, Üllő, Pilis, Isaszeg, Budakalász, Halásztelek, Ráckeve és Tököl településeket.

Egy bútor összeszerelési szolgáltatás megkönnyítheti az életed!

A bútorokkal berendezett szobának életet és egyéniséget adhatsz, ami jobb hellyé teszi az otthont. Azonban ahhoz, hogy életet adj, össze is kell szerelned a bútorokat, ha lapraszerelt bútorokról van szó.

Egy profi lapraszerelt bútor szakember segítségével több időd lesz a számodra legfontosabb dolgok elvégzésére és nyugodtan rábízhatod a munkát, mert garanciát vállal.

Kérj árajánlatot még ma, hogy megtudd, mennyibe kerül az általad kiválasztott lapraszerelt bútor összeszerelése!

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
71 vélemény:
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.
Erzsébet Olasz
Erzsébet Olasz
2023-08-20
Gyors és korrekt árajánlat, 1 héten belüli időpont, pontos érkezés és megérkezéstől folyamatos munka végzés. Csak ajánlani tudom őket jó szívvel.
Kiss Ágnes
Kiss Ágnes
2023-08-20
Korrekt áron, gyorsan, precízen dolgoztak. Nálam IKEA bútorokat szereltek össze. Legközelebb is ezt acéget fogom felkérni hasonló munkára.
Fekésházi Krisztina
Fekésházi Krisztina
2023-08-01
Sándort hétvégén kerestem email ben, amire készségesen válaszolt. Profi gépekkel érkeztek, a bútorokat gyorsan összeszerelték, jó szívvel ajánlom őket másoknak is!
Clara Bal
Clara Bal
2023-07-31
Rovid idon belul adtak idopontot, pontosan erkeztek. Ketto szemely nagyon precizen 1 ora alatt osszeallitott egy 3 ajtos gardrobszekrenyt. Nagyon ajanlom oket mindekinek.
György Nagy
György Nagy
2023-06-19
Csak ajánlani tudom: szakmailag és emberileg is kiválóak.
Zoltan Gutmann
Zoltan Gutmann
2023-06-16
Gyors profi munka.Szakszerű precíz munkavègzès.Ajánlom.