A lapraszerelt könyvespolcok és polcegységek legfőbb előnyei

//

Hogyan tárolhatsz sok könyvet egyszerűen és hatékonyan? A lapraszerelt könyvespolcok és polcegységek beszerzése lehet a megoldás a problémádra!

Amennyiben szereted a könyveket böngészni bizonyára óriási könyvgyűjteményed van otthon és ezek tárolása néha komolyabb gondot is okozhat a mindennapokban.

A gondot két lépésben megoldhatod könnyedén: a jól megválasztott lapraszerelt könyvespolcok és polcegységek kiválasztásával és a bútor összeszerelési szolgáltatásunk egyikével.

Természetesen a fenti két lépést követően még a rendezés vagy a rendszerezés is rád vár, de ebben is segítséget nyújtunk néhány hasznos tippel az alábbiakban.

Hogyan profitálhatsz és mik az előnyei a lapraszerelt könyvespolcoknak és polcegységeknek?

A lapraszerelt könyvespolcoknak és polcegységeknek számos meghatározó előnye lehet, legalábbis, ha okosan választod ki a számodra megfelelőt. A piacon található könyvespolcok nagy választéka biztosítja, hogy ki tud választani azt, amelyik különösen megfelel az egyedi igényeidnek és preferenciáidnak. Ebbe a választékba olyan könyvespolcok tartoznak, amelyek önálló könyvespolcként vagy faltól falig könyvtárként is használhatók és amelyek polcai az egyre nagyobb könyvgyűjteményhez is igazíthatók. 

A könyvespolcok színe és stílusa is nagymértékben különbözik, beleértve a klasszikus és a modern stílust is, mint például az IKEA-s Billy könyvespolc.

Azonban a tökéletes könyvespolc vásárlása néha nehéz feladat is lehet, de ha az igényeket és az előnyöket is figyelembe veszed könnyebb dolgod lehet a kiválasztás során. Lássunk hát két óriási előnyét a lapraszerelt könyvespolcoknak és polcegységeknek:

Maximalizálja a teret

A lapraszerelt könyvespolcok és polcegységek megannyi méretben és formában kaphatók, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen helyre elférnek komolyabb átalakítás nélkül is. A lapraszerelt bútorok szabadságot adnak a fantáziádnak a kisebb beugrók és a sarkok kihasználására is, így a lehető legjobban kihasználhatod a helyiség nyújtotta lehetőségeket a könyveid tárolására.

Rugalmasság, könnyed szállítás és mozgatás

Könnyen szétszedhetők és szállíthatók. Ez azt jelenti, hogy a vállalatok csökkenthetik az áruszállításra használt teherautók mennyiségét, a te esetedben pedig szükség esetén könnyen szétszedhetők, ha például költöznél.

Könnyebb bevinni őket a házba, mivel dobozokban és lapos csomagolásban vannak. A kész könyvespolcokkal ellentétben ezek könnyen szállíthatók és mozgathatók is. Egy nagyobb könyvtár esetében több termék is szállítható egyetlen teherautóval, ami csökkenti a költségeket, az utazások számát, a használt teherautók mennyiségét és az üzemanyag-fogyasztást is, ha saját magad oldanád meg a szállítást.

Hasznos tippek a könyvespolcok és polcegységek optimális elrendezésére

Hogy maximálisan ki tud használni a könyvespolcok és polcegységek által nyújtotta lehetőségeket fontos, hogy néhány alapvető lépést figyelembe vegyél a könyvek és egyéb tárgyak elrendezése előtt.

Adj hozzá fonott vagy más anyagból készült kosarakat a két alsó polchoz

Ezek a speciális rekeszek további tárolóhelyként szolgálhatnak. Az polcrendezés íratlan szabálya (persze vannak kivételek is), hogy az alsó polcokra nem teszünk könyveket, de a fonott vagy más anyagból készült kosarak segítségével ezt a részt is tökéletesen kihasználhatod.

Csoportosítsd a könyveket még átgondoltabban

Sok könyved van? Valószínűleg téma a szerinti csoportosítás a legjobb megoldás, de ha a lakberendezést is figyelembe veszed, akkor a színek szerinti rendezést se hagyd figyelmen kívül.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
90 vélemény:
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Zoltánnè Folinek
Zoltánnè Folinek
2024-01-12
Megbízható , minőségi munkát végző, cég, elfogadható árakkal. Jó szívvel ajánlom mindenkinek .
Norbert Engel
Norbert Engel
2024-01-10
Telefonon egyeztettünk időpontot, percre pontosan érkeztek a megbeszélt napon. Gyors kipakolás után nekikezdtek a munkának. Precíz, gyors, alapos munkát végeztek, idő közben felmerülő problémákat vagy változtatásokat rugalmasan kezelték, így egy nap alatt össze is rakták a konyhát ! Köszönöm szépen a munkát nekik, másnak is szívből ajánlom Őket !
Erika Nagyváradiné Tordai
Erika Nagyváradiné Tordai
2024-01-09
Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával! Megbízható, precíz, gondos munka.
Szilvia Horváth
Szilvia Horváth
2023-12-31
Pontos, precíz munkát végzett Sándor, 7 órát dolgozott nálam megállás nélkül. Az előre megbeszélt szekrénysoron kívül még egy komódot is összeszerelt. Kedves, megbízható, barátságos, munkájára igényes ember, jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Gábor Sulok
Gábor Sulok
2023-12-31
Nagyszerű élmény ilyen korrekt céggel dolgozni. Ritka, mint a fehér holló.
László Kövess
László Kövess
2023-12-04
A közelmúltban többször is dolgozott családunknál Pető Sándor és kollégája, akikről csak jót tudok mondani. Pontosan érkeztek, udvariasak voltak, nejlont húztak a cipőjükre, úgy jöttek be a lakásba, a munkájuk pedig gyors, szakszerű és megfizethető volt. Másoknak is ajánlani tudom.
Annamária Horváth
Annamária Horváth
2023-10-18
IKEA, Mömax és XXXLutz bútorokat szereltek össze nálam. Gyorsan, szépen dolgoztak, rugalmasak voltak a helyszínen. A kapcsolatfelvétel is könnyü volt. Nagyon ajánlom Öket!
Katalin Nemes
Katalin Nemes
2023-10-16
A cég szolgáltatásait ajánlásra vettem igénybe, és pontosan azt kaptam, amit a vélemény alapján vártam: gyors, pontos és precíz munkát, korrekt árat. A kapcsolatfelvételtől a szerelés végéig folyamatos, udvarias kapcsolattartás, az ígért határidők pontos betartása, szakmai segítségnyújtás. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm a munkájukat, amennyiben hasonló szolgáltatásra lesz szükségem, a jövőben is őket veszem igénybe.
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.