A lapraszerelt könyvespolcok és polcegységek legfőbb előnyei

//

Hogyan tárolhatsz sok könyvet egyszerűen és hatékonyan? A lapraszerelt könyvespolcok és polcegységek beszerzése lehet a megoldás a problémádra!

Amennyiben szereted a könyveket böngészni bizonyára óriási könyvgyűjteményed van otthon és ezek tárolása néha komolyabb gondot is okozhat a mindennapokban.

A gondot két lépésben megoldhatod könnyedén: a jól megválasztott lapraszerelt könyvespolcok és polcegységek kiválasztásával és a bútor összeszerelési szolgáltatásunk egyikével.

Természetesen a fenti két lépést követően még a rendezés vagy a rendszerezés is rád vár, de ebben is segítséget nyújtunk néhány hasznos tippel az alábbiakban.

Hogyan profitálhatsz és mik az előnyei a lapraszerelt könyvespolcoknak és polcegységeknek?

A lapraszerelt könyvespolcoknak és polcegységeknek számos meghatározó előnye lehet, legalábbis, ha okosan választod ki a számodra megfelelőt. A piacon található könyvespolcok nagy választéka biztosítja, hogy ki tud választani azt, amelyik különösen megfelel az egyedi igényeidnek és preferenciáidnak. Ebbe a választékba olyan könyvespolcok tartoznak, amelyek önálló könyvespolcként vagy faltól falig könyvtárként is használhatók és amelyek polcai az egyre nagyobb könyvgyűjteményhez is igazíthatók. 

A könyvespolcok színe és stílusa is nagymértékben különbözik, beleértve a klasszikus és a modern stílust is, mint például az IKEA-s Billy könyvespolc.

Azonban a tökéletes könyvespolc vásárlása néha nehéz feladat is lehet, de ha az igényeket és az előnyöket is figyelembe veszed könnyebb dolgod lehet a kiválasztás során. Lássunk hát két óriási előnyét a lapraszerelt könyvespolcoknak és polcegységeknek:

Maximalizálja a teret

A lapraszerelt könyvespolcok és polcegységek megannyi méretben és formában kaphatók, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen helyre elférnek komolyabb átalakítás nélkül is. A lapraszerelt bútorok szabadságot adnak a fantáziádnak a kisebb beugrók és a sarkok kihasználására is, így a lehető legjobban kihasználhatod a helyiség nyújtotta lehetőségeket a könyveid tárolására.

Rugalmasság, könnyed szállítás és mozgatás

Könnyen szétszedhetők és szállíthatók. Ez azt jelenti, hogy a vállalatok csökkenthetik az áruszállításra használt teherautók mennyiségét, a te esetedben pedig szükség esetén könnyen szétszedhetők, ha például költöznél.

Könnyebb bevinni őket a házba, mivel dobozokban és lapos csomagolásban vannak. A kész könyvespolcokkal ellentétben ezek könnyen szállíthatók és mozgathatók is. Egy nagyobb könyvtár esetében több termék is szállítható egyetlen teherautóval, ami csökkenti a költségeket, az utazások számát, a használt teherautók mennyiségét és az üzemanyag-fogyasztást is, ha saját magad oldanád meg a szállítást.

Hasznos tippek a könyvespolcok és polcegységek optimális elrendezésére

Hogy maximálisan ki tud használni a könyvespolcok és polcegységek által nyújtotta lehetőségeket fontos, hogy néhány alapvető lépést figyelembe vegyél a könyvek és egyéb tárgyak elrendezése előtt.

Adj hozzá fonott vagy más anyagból készült kosarakat a két alsó polchoz

Ezek a speciális rekeszek további tárolóhelyként szolgálhatnak. Az polcrendezés íratlan szabálya (persze vannak kivételek is), hogy az alsó polcokra nem teszünk könyveket, de a fonott vagy más anyagból készült kosarak segítségével ezt a részt is tökéletesen kihasználhatod.

Csoportosítsd a könyveket még átgondoltabban

Sok könyved van? Valószínűleg téma a szerinti csoportosítás a legjobb megoldás, de ha a lakberendezést is figyelembe veszed, akkor a színek szerinti rendezést se hagyd figyelmen kívül.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
32 vélemény
Robert Somay
Robert Somay
2022-11-05
Pontos, megbízható és készpénzmentes, és mindez korrekt áron. Még egyszer nagyon köszönjük a bútorszerelést!
Olvass tovább
Anikó Kertész
Anikó Kertész
2022-10-03
Nagyon gyorsan sikerült időpontot egyeztetni. Minden úgy ment, ahogyan megbeszéltük. Precíz, pontos volt a szerelő úr és korrekt áron dolgozott. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a galériaágy összeszerelésével. Máskor is őt fogom hívni ilyen helyzetekben.
Olvass tovább
Zsófia Horváth
Zsófia Horváth
2022-09-01
Vègtelenül precíz,pontos.A megkeresèsre szinte azonnal vàlaszolt,hamar tudta vàllalni.Pontosan,precizen,tisztàn ès gyorsan dolgozott.El sem hittem,hogy ilyen könnyen sikerült a szerelèst (emeletesàgy) elintèzni.Ha bùtorszerelès,akkor csak Ôt!
Olvass tovább
Marcell Tátrai
Marcell Tátrai
2022-09-01
Gyors, profi munka, meglepetések nélkül!
Olvass tovább
Adam Kosik
Adam Kosik
2022-08-22
Nagyon jó a tapasztalatunk velük, szét-, és összeszerelésnél is időben jöttek, gyorsan végeztek, a munka pedig hibátlan volt. Az ár is nagyon rendben van, abszolút ajánlom!
Olvass tovább
Kata Mészáros
Kata Mészáros
2022-08-22
Korrekt, gyors, precíz munkavégzés és kapcsolattartás. Csak Ajánlani tudom!
Olvass tovább
Evelin Séra
Evelin Séra
2022-08-19
Minden úgy ment, ahogyan megbeszéltük. Precíz, pontos és normalis fiatalember volt a szerelő úr. Teljes mértéoben meg vagyunk elégedve vele. Máskor is őt fogom hívni ilyen helyzetekben.
Olvass tovább