Ezek a legjobb lapraszerelt bútor lakberendezési trendek 2022-re!

//

Felújítani szeretnéd az otthonod? A lapraszerelt bútor lakberendezési trendek 2022-ben is segíthetnek ebben! A lakberendezés szórakoztató is lehet és nem is olyan nehéz megtalálni a megfelelő stílust az egyes helyiségek átalakításához. 

Sőt, a lapraszerelt bútor összeszerelés szolgáltatásaink segítségével otthonod felújítása vagy korszerűsítése még annál is egyszerűbb lehet. Mindössze annyit kell tudnod, hogy milyen dizájnelemeket szeretnél beépíteni az otthonodba.

Vess egy pillantást a 2022-es év legjelentősebb lakberendezési trendjeire, amelyeket könnyedén megvalósíthatsz az otthonodban egy profi szakember segítségével.

Az északi egyszerűség trendje

A skandináv tervezési elvek egyszerű, funkcionális és minimalista dizájnesztétikájukról ismertek.

A 2020-as Structured Simplicity trendből kibontakozó stílus célja, hogy kényelmes, nyugodt, hűvös teret hozzon létre a kikapcsolódáshoz. A lényeg, hogy az otthon biztonságos, pihentető menedéket nyújtson a pihenéshez és a megújuláshoz.

A semleges trend

A szürke és a bézs kombinációja izgalmas színtrend 2022-ben is. A szürke a közelmúltban a lakberendezés állandó része volt és a belső dekor színpalettáinak alappillére lett.

Ha azonban nincs jól kiegyensúlyozva, a szürke miatt hidegnek és tartózkodónak is érezheted a teret. A bézs túlzott használatát pedig túlzottan melegnek érezheted a térben. Kombináld mindkettőt és egy tökéletesen kiegyensúlyozott, semleges árnyalatot kapsz a helyiségekben.

Az eklektikus Glamour

Ez a trend sok magabiztosságot, pimaszságot és merészséget hoz magával. Arról van szó, hogy minden lehetséges módon luxus elemekkel ruházza fel az otthonod. A plüss szőnyegek, a bársonyok, a márványlapok, valamint a porcelán és az ezüstöt, aranyat idéző ajtófogantyúk, kiegészítők is ide tartoznak.

A matt fémek trendje

Ami a konyhák és fürdőszobák lakberendezési trendjeit illeti, a matt felületek térnyerését láthatjuk egyre inkább megjelenni.

A következő két-három évben a legnépszerűbb kiegészítők kevésbé fényesek és egyre inkább mattabbak lesznek a rozsdamentes acélból, nikkelből és ónból készült darabok kapcsán. Például a gyorsan növekvő népszerűségnek örvendő mozgásvezérlésű vagy érintésmentes csaptelepeknél a matt vagy szálcsiszolt fekete vagy rozsdamentes felületek előnyösek.

Minimalista lapraszerelt bútorok egy kis geometriai csavarral

A felfedés és az elrejtés egy kis drámaiságot ad az otthoni térben is az üveggel, a félig átlátszó anyagokkal, valamint a nyitott rácsokkal és hálókkal, amelyeket a szekrényekbe, bútorokba, sőt térelválasztókba építenek be.

A vesszőmintázatok nagy visszatérést értek el az elmúlt néhány évben, és most azt látjuk, hogy ezek a geometrikusabb ismétlődések és rácsstílusokká fejlődnek. Ezek a matematikai „tökéletességek” és a nyitott minták igazán jól működnek azok számára, akiket a minimalista esztétika vonz, mert légies könnyedséget kölcsönöznek a térnek.

Vedd fel a kapcsolatot a bútor összeszerelési szolgálattal!

2022-ben is óriási érdeklődés mutatkozik a lapraszerelt bútor és a lapraszerelt konyhabútor otthonunkba való beépítése iránt, ezért neked is érdemes szakembert hívnod.

Segítségre van szükséged a lapraszerelt bútorok összeszereléséhez vagy a konyhabútor beszereléshez? Lépj kapcsolatba velem még ma és kérj ingyenes árajánlatot egy professzionális bútorszerelő szakembertől.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
76 vélemény:
Annamária Horváth
Annamária Horváth
2023-10-18
IKEA, Mömax és XXXLutz bútorokat szereltek össze nálam. Gyorsan, szépen dolgoztak, rugalmasak voltak a helyszínen. A kapcsolatfelvétel is könnyü volt. Nagyon ajánlom Öket!
Katalin Nemes
Katalin Nemes
2023-10-16
A cég szolgáltatásait ajánlásra vettem igénybe, és pontosan azt kaptam, amit a vélemény alapján vártam: gyors, pontos és precíz munkát, korrekt árat. A kapcsolatfelvételtől a szerelés végéig folyamatos, udvarias kapcsolattartás, az ígért határidők pontos betartása, szakmai segítségnyújtás. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm a munkájukat, amennyiben hasonló szolgáltatásra lesz szükségem, a jövőben is őket veszem igénybe.
Klaudia Csatlós
Klaudia Csatlós
2023-10-05
Pár napon belül tudták vállalni a munkát és a megbeszélt időpontban el is végezték.
Éva Karika
Éva Karika
2023-09-26
Nagyon rugalmas, gyors, korrekt, segítőkész volt a fiatalember.
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.
Erzsébet Olasz
Erzsébet Olasz
2023-08-20
Gyors és korrekt árajánlat, 1 héten belüli időpont, pontos érkezés és megérkezéstől folyamatos munka végzés. Csak ajánlani tudom őket jó szívvel.
Kiss Ágnes
Kiss Ágnes
2023-08-20
Korrekt áron, gyorsan, precízen dolgoztak. Nálam IKEA bútorokat szereltek össze. Legközelebb is ezt acéget fogom felkérni hasonló munkára.