Ezek a legjobb lapraszerelt bútor lakberendezési trendek 2022-re!

//

Felújítani szeretnéd az otthonod? A lapraszerelt bútor lakberendezési trendek 2022-ben is segíthetnek ebben! A lakberendezés szórakoztató is lehet és nem is olyan nehéz megtalálni a megfelelő stílust az egyes helyiségek átalakításához. 

Sőt, a lapraszerelt bútor összeszerelés szolgáltatásaink segítségével otthonod felújítása vagy korszerűsítése még annál is egyszerűbb lehet. Mindössze annyit kell tudnod, hogy milyen dizájnelemeket szeretnél beépíteni az otthonodba.

Vess egy pillantást a 2022-es év legjelentősebb lakberendezési trendjeire, amelyeket könnyedén megvalósíthatsz az otthonodban egy profi szakember segítségével.

Az északi egyszerűség trendje

A skandináv tervezési elvek egyszerű, funkcionális és minimalista dizájnesztétikájukról ismertek.

A 2020-as Structured Simplicity trendből kibontakozó stílus célja, hogy kényelmes, nyugodt, hűvös teret hozzon létre a kikapcsolódáshoz. A lényeg, hogy az otthon biztonságos, pihentető menedéket nyújtson a pihenéshez és a megújuláshoz.

A semleges trend

A szürke és a bézs kombinációja izgalmas színtrend 2022-ben is. A szürke a közelmúltban a lakberendezés állandó része volt és a belső dekor színpalettáinak alappillére lett.

Ha azonban nincs jól kiegyensúlyozva, a szürke miatt hidegnek és tartózkodónak is érezheted a teret. A bézs túlzott használatát pedig túlzottan melegnek érezheted a térben. Kombináld mindkettőt és egy tökéletesen kiegyensúlyozott, semleges árnyalatot kapsz a helyiségekben.

Az eklektikus Glamour

Ez a trend sok magabiztosságot, pimaszságot és merészséget hoz magával. Arról van szó, hogy minden lehetséges módon luxus elemekkel ruházza fel az otthonod. A plüss szőnyegek, a bársonyok, a márványlapok, valamint a porcelán és az ezüstöt, aranyat idéző ajtófogantyúk, kiegészítők is ide tartoznak.

A matt fémek trendje

Ami a konyhák és fürdőszobák lakberendezési trendjeit illeti, a matt felületek térnyerését láthatjuk egyre inkább megjelenni.

A következő két-három évben a legnépszerűbb kiegészítők kevésbé fényesek és egyre inkább mattabbak lesznek a rozsdamentes acélból, nikkelből és ónból készült darabok kapcsán. Például a gyorsan növekvő népszerűségnek örvendő mozgásvezérlésű vagy érintésmentes csaptelepeknél a matt vagy szálcsiszolt fekete vagy rozsdamentes felületek előnyösek.

Minimalista lapraszerelt bútorok egy kis geometriai csavarral

A felfedés és az elrejtés egy kis drámaiságot ad az otthoni térben is az üveggel, a félig átlátszó anyagokkal, valamint a nyitott rácsokkal és hálókkal, amelyeket a szekrényekbe, bútorokba, sőt térelválasztókba építenek be.

A vesszőmintázatok nagy visszatérést értek el az elmúlt néhány évben, és most azt látjuk, hogy ezek a geometrikusabb ismétlődések és rácsstílusokká fejlődnek. Ezek a matematikai „tökéletességek” és a nyitott minták igazán jól működnek azok számára, akiket a minimalista esztétika vonz, mert légies könnyedséget kölcsönöznek a térnek.

Vedd fel a kapcsolatot a bútor összeszerelési szolgálattal!

2022-ben is óriási érdeklődés mutatkozik a lapraszerelt bútor és a lapraszerelt konyhabútor otthonunkba való beépítése iránt, ezért neked is érdemes szakembert hívnod.

Segítségre van szükséged a lapraszerelt bútorok összeszereléséhez vagy a konyhabútor beszereléshez? Lépj kapcsolatba velem még ma és kérj ingyenes árajánlatot egy professzionális bútorszerelő szakembertől.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
98 vélemény:
Ilona Őszi
Ilona Őszi
2024-05-01
Nevükhöz híven gyorsan és pontosan dolgoznak, azonkívül együttműködőek és készségesen segítőkészek is.
Alexandra Szily
Alexandra Szily
2024-04-18
Gyors és precíz munkavégzés, kiváló kommunikáció. Ajánlom!
Anita Polgar
Anita Polgar
2024-04-04
Ikea bútorokat szereltek nálam Pető Sándor és kollegája! Gyorsan, szakszerűen, precizen dolgoztak! Megbízható szolgáltatás és nagyon korrekt áron , gyorsan válaszolnak a megkeresésre! Szívből ajánlom bárkinek!
Tamás Csuzda
Tamás Csuzda
2024-04-04
Korrekt, pontos volt a szakember. Minőségi munkát kaptam tőle, teljesen elégedett vagyok a munkával, csak ajánlani tudom másnak is.
Vencel Dögei
Vencel Dögei
2024-03-30
Miután voltak nálam Smastad szekrénysort összeállítani és polcot falra rögzíteni csak egy dolgot bántam meg: azt, hogy korábban nem őket hívtam, ikeás összeállításra. Gyorsan, szépen dolgoztak, és úgy gondolom, hogy jó áron.
Oliver Spiriev
Oliver Spiriev
2024-03-27
Sándorék munkájával maximálisan elégett vagyok. Profi, precíz és lelkiismeretes munkát végeztek, korrekt áron és kifogástalan minőségben. Bizalommal fogom őket keresni a jövőben is, ajánlani ismerőseim körében, és most itt is :)
Imre Kaposi
Imre Kaposi
2024-03-27
Korrekt, gyors munkavégzés! Ajánlom!
Klau Vajda
Klau Vajda
2024-03-22
Emailen gyorsan, flottul, kedvesen és részletesen zajlott az egyeztetés, majd a megbeszélt időpontban szuper gyorsaságban történt az összeszerelés. :) Minden bútor (ágy, ágyneműtartó, asztal, forgószékek) tökéletesen, precízen került összeszerelve átadásra. Csak ajánlani tudom Sándort és csapatát!
Márta Fekete
Márta Fekete
2024-02-26
Köszönöm a gyors, szakszerű, precíz szerelést.
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.