Az összeszerelhető elemes konyhabútorok 6 előnye

//

Új konyhabútort tervezel az otthonodba? Az összeszerelhető bútor révén jelentős összegeket takaríthatsz meg és nem kell kompromisszumot kötnöd a minőség és a dizájn tekintetében sem.

Íme hat érv a lapraszerelt bútorok mellett, ha a következő projekt a konyhád felújítása!

1. Költségmegtakarítás

Az előre összeszerelt szekrényekkel szemben a lapraszerelt bútorok vitathatatlanul olcsóbbak. Kiváló minőségű modelleket találhatsz a termékek sorában és a fennmaradó összeget sok egyéb hasznos dologra fordíthatod. Nem kell aggódnod az ár-érték tényező miatt, mivel a lapraszerelt bútorok is azonos minőséget képviselnek, mint előre konfigurált társaik, csupán az összeszerelés és a szállítás díja levonódik a költségekből.

2. Változatosság

A lapraszerelt bútorok sokkal inkább testreszabhatók, hiszen a készre szerelt bútorok esetében már minden munkát elvégeztek helyetted. Számos cég biztosít lehetőséget rá, hogy tetszés szerint alakíthasd, valamint újabb modulokkal bővíthesd már meglévő szekrényeidet, ha úgy tartja kedved. A készre gyártott modell ezzel szemben fix, nem cserélgetheted az elemeket.

3. Gyors szállítás

Az egyedi, készre gyártott bútorok sokszor igazán szép kézműves értékeket képviselnek, de tény, hogy tetemes időt vesz igénybe, mire kézhez kapod a terméket. Várnod kell a szekrények megtervezésére, az elkészítésre és összeállításra is. Ez hosszabb átfutási időt jelent, mint az összeszerelésre kész konyhabútor esetében. Amikor te is szinte alig várod, hogy belefogj a konyha-projektbe, ez a hosszú várakozási idő kényelmetlen lehet a számodra.

4. Jobb minőség és dizájn

Az előre elkészített szekrények nagy része, amiket az üzletláncokban vásárolhatsz meg, gyenge minőségű anyagokból készülnek. A költséghatékony opciók közé tartozik a keményfa, a keret és a rétegelt lemezből álló belső rész. Ezek egyaránt tartós anyagok, nem pedig újrahasznosított fahulladékból épülnek fel. Az áruházak sokszor neves tervezőket alkalmaznak, hogy megálmodjanak egy kollekciót, így nagy gondot fordítanak a dizájnra és az innovációra is.

5. Sikerélmény

A lapraszerelt bútorok egyik legjobb vonása pontosan az, hogy te is összeállíthatod őket. A barkácsolás élvezetes program tud lenni és minden alkalommal, amikor rápillantasz az újonnan beszerelt szekrényedre, sikerélményt érzel majd, hogy te magad raktad össze. Nem kell különleges érzék ahhoz, hogy a lapraszerelt bútorokat gond nélkül felépítsd, mellékletben teljes körű utasításokat kapsz a lapraszerelt bútorok összeszerelésére vonatkozóan.

6. Kevesebb sérülés a szállítás során

A készre szerelt szekrényeket nehéz, terjedelmes dobozokban szállítják, ez sajnos a sérülések kockázatát is megnövelheti. Mivel a lapraszerelt bútorok csomagolásban érkeznek hozzád, azokat sokkal könnyebb kezelni, és akár nagyobb távolságra szállítani. Ilyenkor pedig a fuvarköltségek is alacsonyabbak. A dobozokat úgy helyezik be a teherautókba, hogy maximalizálják a helyet, és lehetővé teszik a gyors és egyszerű be- és kirakodásukat.

Számos előnnyel jár, ha lapraszerelt bútorra esik a választásod.  

Az áruházakban gyakran megtekinthetőek a lapraszerelt bútorok kiállítási darabjai, így a vásárlás előtt te is felmérheted a kiszemelt terméket. Egy költözés során sem kell azon tépelődnöd, hogy miként oldod meg a konyhabútor elszállítását, valamint bármikor átrendezheted az elemeket, ha meguntad az addigi elrendezést.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
98 vélemény:
Ilona Őszi
Ilona Őszi
2024-05-01
Nevükhöz híven gyorsan és pontosan dolgoznak, azonkívül együttműködőek és készségesen segítőkészek is.
Alexandra Szily
Alexandra Szily
2024-04-18
Gyors és precíz munkavégzés, kiváló kommunikáció. Ajánlom!
Anita Polgar
Anita Polgar
2024-04-04
Ikea bútorokat szereltek nálam Pető Sándor és kollegája! Gyorsan, szakszerűen, precizen dolgoztak! Megbízható szolgáltatás és nagyon korrekt áron , gyorsan válaszolnak a megkeresésre! Szívből ajánlom bárkinek!
Tamás Csuzda
Tamás Csuzda
2024-04-04
Korrekt, pontos volt a szakember. Minőségi munkát kaptam tőle, teljesen elégedett vagyok a munkával, csak ajánlani tudom másnak is.
Vencel Dögei
Vencel Dögei
2024-03-30
Miután voltak nálam Smastad szekrénysort összeállítani és polcot falra rögzíteni csak egy dolgot bántam meg: azt, hogy korábban nem őket hívtam, ikeás összeállításra. Gyorsan, szépen dolgoztak, és úgy gondolom, hogy jó áron.
Oliver Spiriev
Oliver Spiriev
2024-03-27
Sándorék munkájával maximálisan elégett vagyok. Profi, precíz és lelkiismeretes munkát végeztek, korrekt áron és kifogástalan minőségben. Bizalommal fogom őket keresni a jövőben is, ajánlani ismerőseim körében, és most itt is :)
Imre Kaposi
Imre Kaposi
2024-03-27
Korrekt, gyors munkavégzés! Ajánlom!
Klau Vajda
Klau Vajda
2024-03-22
Emailen gyorsan, flottul, kedvesen és részletesen zajlott az egyeztetés, majd a megbeszélt időpontban szuper gyorsaságban történt az összeszerelés. :) Minden bútor (ágy, ágyneműtartó, asztal, forgószékek) tökéletesen, precízen került összeszerelve átadásra. Csak ajánlani tudom Sándort és csapatát!
Márta Fekete
Márta Fekete
2024-02-26
Köszönöm a gyors, szakszerű, precíz szerelést.
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.