Az összeszerelhető elemes konyhabútorok 6 előnye

//

Új konyhabútort tervezel az otthonodba? Az összeszerelhető bútor révén jelentős összegeket takaríthatsz meg és nem kell kompromisszumot kötnöd a minőség és a dizájn tekintetében sem.

Íme hat érv a lapraszerelt bútorok mellett, ha a következő projekt a konyhád felújítása!

1. Költségmegtakarítás

Az előre összeszerelt szekrényekkel szemben a lapraszerelt bútorok vitathatatlanul olcsóbbak. Kiváló minőségű modelleket találhatsz a termékek sorában és a fennmaradó összeget sok egyéb hasznos dologra fordíthatod. Nem kell aggódnod az ár-érték tényező miatt, mivel a lapraszerelt bútorok is azonos minőséget képviselnek, mint előre konfigurált társaik, csupán az összeszerelés és a szállítás díja levonódik a költségekből.

2. Változatosság

A lapraszerelt bútorok sokkal inkább testreszabhatók, hiszen a készre szerelt bútorok esetében már minden munkát elvégeztek helyetted. Számos cég biztosít lehetőséget rá, hogy tetszés szerint alakíthasd, valamint újabb modulokkal bővíthesd már meglévő szekrényeidet, ha úgy tartja kedved. A készre gyártott modell ezzel szemben fix, nem cserélgetheted az elemeket.

3. Gyors szállítás

Az egyedi, készre gyártott bútorok sokszor igazán szép kézműves értékeket képviselnek, de tény, hogy tetemes időt vesz igénybe, mire kézhez kapod a terméket. Várnod kell a szekrények megtervezésére, az elkészítésre és összeállításra is. Ez hosszabb átfutási időt jelent, mint az összeszerelésre kész konyhabútor esetében. Amikor te is szinte alig várod, hogy belefogj a konyha-projektbe, ez a hosszú várakozási idő kényelmetlen lehet a számodra.

4. Jobb minőség és dizájn

Az előre elkészített szekrények nagy része, amiket az üzletláncokban vásárolhatsz meg, gyenge minőségű anyagokból készülnek. A költséghatékony opciók közé tartozik a keményfa, a keret és a rétegelt lemezből álló belső rész. Ezek egyaránt tartós anyagok, nem pedig újrahasznosított fahulladékból épülnek fel. Az áruházak sokszor neves tervezőket alkalmaznak, hogy megálmodjanak egy kollekciót, így nagy gondot fordítanak a dizájnra és az innovációra is.

5. Sikerélmény

A lapraszerelt bútorok egyik legjobb vonása pontosan az, hogy te is összeállíthatod őket. A barkácsolás élvezetes program tud lenni és minden alkalommal, amikor rápillantasz az újonnan beszerelt szekrényedre, sikerélményt érzel majd, hogy te magad raktad össze. Nem kell különleges érzék ahhoz, hogy a lapraszerelt bútorokat gond nélkül felépítsd, mellékletben teljes körű utasításokat kapsz a lapraszerelt bútorok összeszerelésére vonatkozóan.

6. Kevesebb sérülés a szállítás során

A készre szerelt szekrényeket nehéz, terjedelmes dobozokban szállítják, ez sajnos a sérülések kockázatát is megnövelheti. Mivel a lapraszerelt bútorok csomagolásban érkeznek hozzád, azokat sokkal könnyebb kezelni, és akár nagyobb távolságra szállítani. Ilyenkor pedig a fuvarköltségek is alacsonyabbak. A dobozokat úgy helyezik be a teherautókba, hogy maximalizálják a helyet, és lehetővé teszik a gyors és egyszerű be- és kirakodásukat.

Számos előnnyel jár, ha lapraszerelt bútorra esik a választásod.  

Az áruházakban gyakran megtekinthetőek a lapraszerelt bútorok kiállítási darabjai, így a vásárlás előtt te is felmérheted a kiszemelt terméket. Egy költözés során sem kell azon tépelődnöd, hogy miként oldod meg a konyhabútor elszállítását, valamint bármikor átrendezheted az elemeket, ha meguntad az addigi elrendezést.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
76 vélemény:
Annamária Horváth
Annamária Horváth
2023-10-18
IKEA, Mömax és XXXLutz bútorokat szereltek össze nálam. Gyorsan, szépen dolgoztak, rugalmasak voltak a helyszínen. A kapcsolatfelvétel is könnyü volt. Nagyon ajánlom Öket!
Katalin Nemes
Katalin Nemes
2023-10-16
A cég szolgáltatásait ajánlásra vettem igénybe, és pontosan azt kaptam, amit a vélemény alapján vártam: gyors, pontos és precíz munkát, korrekt árat. A kapcsolatfelvételtől a szerelés végéig folyamatos, udvarias kapcsolattartás, az ígért határidők pontos betartása, szakmai segítségnyújtás. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm a munkájukat, amennyiben hasonló szolgáltatásra lesz szükségem, a jövőben is őket veszem igénybe.
Klaudia Csatlós
Klaudia Csatlós
2023-10-05
Pár napon belül tudták vállalni a munkát és a megbeszélt időpontban el is végezték.
Éva Karika
Éva Karika
2023-09-26
Nagyon rugalmas, gyors, korrekt, segítőkész volt a fiatalember.
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.
Erzsébet Olasz
Erzsébet Olasz
2023-08-20
Gyors és korrekt árajánlat, 1 héten belüli időpont, pontos érkezés és megérkezéstől folyamatos munka végzés. Csak ajánlani tudom őket jó szívvel.
Kiss Ágnes
Kiss Ágnes
2023-08-20
Korrekt áron, gyorsan, precízen dolgoztak. Nálam IKEA bútorokat szereltek össze. Legközelebb is ezt acéget fogom felkérni hasonló munkára.