Ez a 3 legkelendőbb könyvespolc az Ikeában!

//

A szervezett és stílusos könyvespolc manapság egyre népszerűbb trend. A modern könyvespolcok, könyvszekrények és magasszekrények ma már segíthetnek abban, hogy úgy rendezd el könyvespolcodat, mint egy kurátori művészeti kiállítást.

Nem feltétlenül kell egy szakemberhez fordulnod ahhoz, hogy saját könyveidből egy gyönyörű kiállítást hozz létre, de találnod kell egy vagy több vonzó könyvespolcot, amelyen elhelyezheted azokat.

Egy jó könyvespolc szinte a ház bármelyik helyiségét tökéletesen kiegészíti és tárolási lehetőségek végtelen sorát kínálja.

Az Ikea számos jól megépített könyvespolcot kínál, amelyek kedvező árúak és gyakran egy gyűjtemény részét képezik. Ez lehetőséget ad arra, hogy csak egyetlen darabot vásárolj meg, vagy a hozzáillő elemekkel kiegészítve nagyobb tárolási megoldást hozz létre. Bárhogyan is döntesz a könyvespolcok stílusáról, az Ikea számos olyan lehetőséget kínál, amelyek nagyszerűen illik majd az otthonodba. Íme három a legkelendőbb IKEA könyvespolcból.

BILLY könyvespolc

Fotó: IKEA

Hihetetlen, de az Ikea BILLY könyvespolc-kollekcióját már 1979-ben piacra dobták és azóta is az egyik legkelendőbb termékük. Ez a nyitott, testre szabható polcokkal rendelkező BILLY könyvespolc önmagában is használható, vagy egy nagyobb, egymással összehangolt darabokból álló kollekció alapja is lehet.

Az ügyfelek ezeket a könyvespolcokat könyvtár elhelyezésére használják a dolgozószobában, de akár cipők tárolására is, vagy helyet teremtenek az ágyba szánt könyvek és játékkosarak rendszerezésére a gyerekszobában. Sőt a könyvespolc akár beépített éléskamraként is használható a konyhában.

BILLY könyvespolc üvegajtókkal

Fotó: IKEA

A BILLY könyvespolc üvegajtókkal egy kis színt visz a legkelendőbb BILLY kollekcióba. Jól működik önmagában vagy a többi kiegészítő darabbal is és ismét az állítható polcoknak köszönhetően könnyen testre szabható a könyvgyűjtemény vagy a dekoráció és a gyönyörű üvegajtók mögött mutathatod be azokat

HAUGA könyvespolc (könyvszekrény)

Fotó: IKEA

Ez a HAUGA könyvespolc a szekrénnyel két világ legjobbját kínálja. Nyitott polcokkal rendelkezik, amelyeken olyan tárgyak, mint a könyvek, kerámiák vagy műalkotások mutathatók be és egy alsó szekrényt is tartalmaz, amelyben asztalterítőket, főzőedényeket vagy irodai és elektronikai kiegészítőket tárolhatsz.

Egyszerű vonalvezetése és klasszikus stílusa jól illeszkedik a modern lakberendezési esztétikához.  Az ügyfelek számos felhasználási lehetőséget találtak ennek a kettős feladatot ellátó bútordarabnak, például társasjátékok tárolására a játszószobában vagy extra rendszerezésre a szekrényen belül.

Bármelyikre is essen a választásod garantáltan elégedett leszel, hiszen nem csak praktikusak, de esztétikailag is jól mutatnak az IKEA könyvespolcok. Ne feledd, hogy a megfelelő könyvespolc kiválasztásával még nem ért véget a feladat. A lapraszerelt bútorok összeszerelése nem könnyű és sokszor csak bosszúsággal jár, ezért érdemes olyan szakemberhez fordulnod, aki profin és gyorsan elvégzi a munkát.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
76 vélemény:
Annamária Horváth
Annamária Horváth
2023-10-18
IKEA, Mömax és XXXLutz bútorokat szereltek össze nálam. Gyorsan, szépen dolgoztak, rugalmasak voltak a helyszínen. A kapcsolatfelvétel is könnyü volt. Nagyon ajánlom Öket!
Katalin Nemes
Katalin Nemes
2023-10-16
A cég szolgáltatásait ajánlásra vettem igénybe, és pontosan azt kaptam, amit a vélemény alapján vártam: gyors, pontos és precíz munkát, korrekt árat. A kapcsolatfelvételtől a szerelés végéig folyamatos, udvarias kapcsolattartás, az ígért határidők pontos betartása, szakmai segítségnyújtás. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm a munkájukat, amennyiben hasonló szolgáltatásra lesz szükségem, a jövőben is őket veszem igénybe.
Klaudia Csatlós
Klaudia Csatlós
2023-10-05
Pár napon belül tudták vállalni a munkát és a megbeszélt időpontban el is végezték.
Éva Karika
Éva Karika
2023-09-26
Nagyon rugalmas, gyors, korrekt, segítőkész volt a fiatalember.
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.
Erzsébet Olasz
Erzsébet Olasz
2023-08-20
Gyors és korrekt árajánlat, 1 héten belüli időpont, pontos érkezés és megérkezéstől folyamatos munka végzés. Csak ajánlani tudom őket jó szívvel.
Kiss Ágnes
Kiss Ágnes
2023-08-20
Korrekt áron, gyorsan, precízen dolgoztak. Nálam IKEA bútorokat szereltek össze. Legközelebb is ezt acéget fogom felkérni hasonló munkára.