Ez a 3 legkelendőbb könyvespolc az Ikeában!

//

A szervezett és stílusos könyvespolc manapság egyre népszerűbb trend. A modern könyvespolcok, könyvszekrények és magasszekrények ma már segíthetnek abban, hogy úgy rendezd el könyvespolcodat, mint egy kurátori művészeti kiállítást.

Nem feltétlenül kell egy szakemberhez fordulnod ahhoz, hogy saját könyveidből egy gyönyörű kiállítást hozz létre, de találnod kell egy vagy több vonzó könyvespolcot, amelyen elhelyezheted azokat.

Egy jó könyvespolc szinte a ház bármelyik helyiségét tökéletesen kiegészíti és tárolási lehetőségek végtelen sorát kínálja.

Az Ikea számos jól megépített könyvespolcot kínál, amelyek kedvező árúak és gyakran egy gyűjtemény részét képezik. Ez lehetőséget ad arra, hogy csak egyetlen darabot vásárolj meg, vagy a hozzáillő elemekkel kiegészítve nagyobb tárolási megoldást hozz létre. Bárhogyan is döntesz a könyvespolcok stílusáról, az Ikea számos olyan lehetőséget kínál, amelyek nagyszerűen illik majd az otthonodba. Íme három a legkelendőbb IKEA könyvespolcból.

BILLY könyvespolc

Fotó: IKEA

Hihetetlen, de az Ikea BILLY könyvespolc-kollekcióját már 1979-ben piacra dobták és azóta is az egyik legkelendőbb termékük. Ez a nyitott, testre szabható polcokkal rendelkező BILLY könyvespolc önmagában is használható, vagy egy nagyobb, egymással összehangolt darabokból álló kollekció alapja is lehet.

Az ügyfelek ezeket a könyvespolcokat könyvtár elhelyezésére használják a dolgozószobában, de akár cipők tárolására is, vagy helyet teremtenek az ágyba szánt könyvek és játékkosarak rendszerezésére a gyerekszobában. Sőt a könyvespolc akár beépített éléskamraként is használható a konyhában.

BILLY könyvespolc üvegajtókkal

Fotó: IKEA

A BILLY könyvespolc üvegajtókkal egy kis színt visz a legkelendőbb BILLY kollekcióba. Jól működik önmagában vagy a többi kiegészítő darabbal is és ismét az állítható polcoknak köszönhetően könnyen testre szabható a könyvgyűjtemény vagy a dekoráció és a gyönyörű üvegajtók mögött mutathatod be azokat

HAUGA könyvespolc (könyvszekrény)

Fotó: IKEA

Ez a HAUGA könyvespolc a szekrénnyel két világ legjobbját kínálja. Nyitott polcokkal rendelkezik, amelyeken olyan tárgyak, mint a könyvek, kerámiák vagy műalkotások mutathatók be és egy alsó szekrényt is tartalmaz, amelyben asztalterítőket, főzőedényeket vagy irodai és elektronikai kiegészítőket tárolhatsz.

Egyszerű vonalvezetése és klasszikus stílusa jól illeszkedik a modern lakberendezési esztétikához.  Az ügyfelek számos felhasználási lehetőséget találtak ennek a kettős feladatot ellátó bútordarabnak, például társasjátékok tárolására a játszószobában vagy extra rendszerezésre a szekrényen belül.

Bármelyikre is essen a választásod garantáltan elégedett leszel, hiszen nem csak praktikusak, de esztétikailag is jól mutatnak az IKEA könyvespolcok. Ne feledd, hogy a megfelelő könyvespolc kiválasztásával még nem ért véget a feladat. A lapraszerelt bútorok összeszerelése nem könnyű és sokszor csak bosszúsággal jár, ezért érdemes olyan szakemberhez fordulnod, aki profin és gyorsan elvégzi a munkát.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
98 vélemény:
Ilona Őszi
Ilona Őszi
2024-05-01
Nevükhöz híven gyorsan és pontosan dolgoznak, azonkívül együttműködőek és készségesen segítőkészek is.
Alexandra Szily
Alexandra Szily
2024-04-18
Gyors és precíz munkavégzés, kiváló kommunikáció. Ajánlom!
Anita Polgar
Anita Polgar
2024-04-04
Ikea bútorokat szereltek nálam Pető Sándor és kollegája! Gyorsan, szakszerűen, precizen dolgoztak! Megbízható szolgáltatás és nagyon korrekt áron , gyorsan válaszolnak a megkeresésre! Szívből ajánlom bárkinek!
Tamás Csuzda
Tamás Csuzda
2024-04-04
Korrekt, pontos volt a szakember. Minőségi munkát kaptam tőle, teljesen elégedett vagyok a munkával, csak ajánlani tudom másnak is.
Vencel Dögei
Vencel Dögei
2024-03-30
Miután voltak nálam Smastad szekrénysort összeállítani és polcot falra rögzíteni csak egy dolgot bántam meg: azt, hogy korábban nem őket hívtam, ikeás összeállításra. Gyorsan, szépen dolgoztak, és úgy gondolom, hogy jó áron.
Oliver Spiriev
Oliver Spiriev
2024-03-27
Sándorék munkájával maximálisan elégett vagyok. Profi, precíz és lelkiismeretes munkát végeztek, korrekt áron és kifogástalan minőségben. Bizalommal fogom őket keresni a jövőben is, ajánlani ismerőseim körében, és most itt is :)
Imre Kaposi
Imre Kaposi
2024-03-27
Korrekt, gyors munkavégzés! Ajánlom!
Klau Vajda
Klau Vajda
2024-03-22
Emailen gyorsan, flottul, kedvesen és részletesen zajlott az egyeztetés, majd a megbeszélt időpontban szuper gyorsaságban történt az összeszerelés. :) Minden bútor (ágy, ágyneműtartó, asztal, forgószékek) tökéletesen, precízen került összeszerelve átadásra. Csak ajánlani tudom Sándort és csapatát!
Márta Fekete
Márta Fekete
2024-02-26
Köszönöm a gyors, szakszerű, precíz szerelést.
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.