Miért az IKEA konyhabútor? Az IKEA konyha előnyei és beszerelésük

//

Az első dolog, ami beugrik mindenkinek, amikor az IKEA konyhákról és az IKEA konyhabútorokról beszélnek az, hogy nem igazi fa bútor. Amikor azonban rászánják magukat és a vásárlás mellett döntenek megbizonyosodnak róla, hogy hihetetlenül tartósak. 

Szilárd meggyőződésem, hogy a konyha az otthon szíve és egy olyan helyiség is, amely komoly használatban van a mindennapokban… és bizony a konyhaszekrény is néha keményen igénybe van véve. Így kiemelkedően fontos szempont lehet egy konyhabútor tartóssága a vásárlás során, de más tényezőkre is érdemes lesz odafigyelni. 

Az IKEA kiváló minőségű alapanyagokat használ

IKEA BODARP fiókelőlapos konyha Budapesten
IKEA BODARP fiókelőlapos konyha Budapesten

Általánosságban elmondható, hogy otthonunkban a konyhai fiókok viselik a legtöbb igénybevételt. Ha valaminek ki kell állnia az idő vasfogát a konyhában, azok a fiókok. 

Nos, az IKEA tömör fémből készült kiváló fiókvasalatok használ, amelyet a Blum gyárt és ezen felül olyan fiókcsillapítókat is használ, amelyek lehetővé teszik a lágy zárást.

Az IKEA-konyha megvásárlása az alábbi főbb tényezőkön is alapulhat: 

  • Ár: Az IKEA monopóliumot teremtett a lakberendezési termékek méretgazdaságossága terén. Nem minden IKEA bútor válik népszerűvé, azonban méretük elképesztő árképzési erőt ad az IKEA-nak, hogy nagyszerű termékeket készítsen hihetetlen áron. Történetesen az egyik ilyen nagyszerű termékük az IKEA konyhabútor, például a BODARP konyha.
  • Kialakítás: Vannak más tömeggyártású szekrényrendszerek is a piacon, de egyszerűen nem képesek felvenni a harcot az IKEA termékekkel. Az IKEA konyhaszekrények teljesen modulárisak és némi kreatív gondolkodással megdöbbentő, hogy mennyire alkalmazkodóak a tervezés terén.
  • Rugalmasság: Mint fentebb említettem, az IKEA konyhabútorok sokféleképpen felszerelhetők, így hihetetlen rugalmasságot biztosítanak a készen kapható konyharendszerhez. Ez azt is jelenti, hogy ha 10 éven belül megunnád a szekrényajtót, vagy tönkremegy valamelyik fiók, könnyen kicserélheted őket.

Az IKEA konyha előnyei 

IKEA METOD konyhabútorsarok
IKEA METOD konyhabútorsarok
  • Megfizethető/költséghatékony
  • Kiváló beépítési minőség
  • Megfelelő tervezési választások
  • Hihetetlen rugalmasság a tervezésben (különösen az ár szempontjából)
  • Viszonylag egyszerű összeszerelés

Bár a fentiekben nem tettünk említést róla, a legtöbb IKEA konyhabútor 25 év garanciával rendelkezik, amely az anyag- és gyártási hibákra vonatkozik. Nem terjed ki a kopásra és a helytelen beszereléssel kapcsolatos problémákra, ezért is ajánlatos a bútorszerelő szakember igénybevétele.

Az IKEA konyhaszekrények összeszerelése

IKEA BODARP előlapos konyha
IKEA BODARP előlapos konyha

Az átlagos barkácsolót nem szabad megijesztenie az IKEA konyhaszekrények beszerelésének a gondolata, azonban ha nem értesz hozzá, akkor mindenképpen a szakember a legjobb megoldás, ha IKEA konyhabútor összeszerelés a cél.

Az IKEA konyhabútor összeállítása egy multidiszciplináris folyamat, amely sokrétű készséget és szakértelmet igényel és messze túlmutat az IKEA szekrények felszerelésén. Az összeszerelés alapvető folyamata nagyon egyszerű, de időnként komolyabb odafigyelést és szaktudást is igényelhet. Ha nem tartozol azok közé az emberek közé, akik otthonosan mozognak a barkácsolás területén fordulj hozzám bizalommal és kérj árajánlatot itt

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
76 vélemény:
Annamária Horváth
Annamária Horváth
2023-10-18
IKEA, Mömax és XXXLutz bútorokat szereltek össze nálam. Gyorsan, szépen dolgoztak, rugalmasak voltak a helyszínen. A kapcsolatfelvétel is könnyü volt. Nagyon ajánlom Öket!
Katalin Nemes
Katalin Nemes
2023-10-16
A cég szolgáltatásait ajánlásra vettem igénybe, és pontosan azt kaptam, amit a vélemény alapján vártam: gyors, pontos és precíz munkát, korrekt árat. A kapcsolatfelvételtől a szerelés végéig folyamatos, udvarias kapcsolattartás, az ígért határidők pontos betartása, szakmai segítségnyújtás. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm a munkájukat, amennyiben hasonló szolgáltatásra lesz szükségem, a jövőben is őket veszem igénybe.
Klaudia Csatlós
Klaudia Csatlós
2023-10-05
Pár napon belül tudták vállalni a munkát és a megbeszélt időpontban el is végezték.
Éva Karika
Éva Karika
2023-09-26
Nagyon rugalmas, gyors, korrekt, segítőkész volt a fiatalember.
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.
Erzsébet Olasz
Erzsébet Olasz
2023-08-20
Gyors és korrekt árajánlat, 1 héten belüli időpont, pontos érkezés és megérkezéstől folyamatos munka végzés. Csak ajánlani tudom őket jó szívvel.
Kiss Ágnes
Kiss Ágnes
2023-08-20
Korrekt áron, gyorsan, precízen dolgoztak. Nálam IKEA bútorokat szereltek össze. Legközelebb is ezt acéget fogom felkérni hasonló munkára.