7 ok, amiért érdemes egy bútorszerelő szakemberhez fordulnod!

//

Régi álmod valósult meg a lakásfelújítással? Festőket fogadtál, alaposan megtervezted az összes részletet? Alig várod, hogy vadonatúj bútorodat elhelyezd a végső helyén?

Ha egy lapraszerelt bútor modellt választottál, akkor gondoskodnod kell még az összeszerelésről is.  Ez igen bonyolult munkafolyamattal is járhat, és ahhoz, hogy valóban esztétikus és szerkezetileg biztonságos legyen a végeredmény, fontos, hogy mindent precízen csinálj.

Érdemes fontolóra venned a profi szakember által kínált segítséget, hiszen a szolgáltatás jelentősen megkönnyítheti a dolgodat.

Íme 7 nyomós érv, hogy miért éri meg profira bíznod a munkafolyamatot

1. Takaríts meg minél több időt!

Az idő mindig értékes, de gondolj csak bele, hogy költözéskor vagy átalakításkor az utolsó dolog, ami miatt aggódni szeretnél az, hogy időt találj az új bútorok összeállítására.

Egy szakember rutinosan végzi el a munkát, te pedig más fontos teendőre fordíthatod a felszabadult órákat és napokat.

2. A tapasztalat garantálja a sikert

Egy szakértő számára könnyed tevékenységnek számít még egy bonyolult IKEA bútor összeszerelés is. Mivel ők napi szinten foglalkoznak ezzel a típusú munkával, valóban magabiztosan állnak a hirtelen felmerülő problémákhoz is.

Nincs semmi, amivel ne találkoztak volna, és tudják, hogyan kell helyesen végrehajtani a teljes összeszerelést.

3. Nincs sokadik próbálkozás

A bútorösszeszerelő ezermester azonnal látja, hogy a folyamat minden lépése megfelelő eredménnyel szolgál-e. Rögtön kiszúrja, ha valami nem stimmel és nem kell azon rágódnia, hogy vajon melyik lépés volna a legideálisabb.

Felejtsd el a feleslegesen megtett köröket, nincs több össze- és szétszerelés, ha egy alkatrész rosszul illeszkedik.

4. Rendelkeznek megfelelő eszközökkel

Próbáltál már bútort összeszerelni úgy, hogy közben újabb és újabb speciális csavarhúzóra lett szükséged? Az is előfordulhat, hogy a munka kellős közepén merül fel a szerszámigény, és gyakran megesik, hogy az adott eszköz nem is szerepel a barkácskészletünkben.

Mivel egy profi személy mindennel rendelkezik, amire szükség lehet, így nem kell elmenned a boltba, hogy megvásárold azokat az eszközöket, amelyeket aztán soha többé nem fogsz használni.

5. Fontos a biztonságod

Meglehet, hogy tettre késznek érzed magad, de egy lapraszerelt bútor összeállítása során is történhetnek balesetek, ha nem tudod, mit hogyan kell egészen pontosan csinálni. Sok darab különösen nehéz és néhány tárgy éles is lehet. Az átlagember számára egy egyszerű barkácsmozdulat is otthoni balesetekhez vezethet. Egy szó mint száz: a biztonságod mindennél fontosabb.

A szakemberek már annyiszor hajtották végre ezeket a feladatokat, hogy szinte a kezükben van a mozdulat.

6. Kisebb a bútorsérülés esélye

A bútorokkal gyakran meglehetősen nehéz manőverezni, különösen, ha nem vagy gyakorlott abban, amit csinálsz.

Elég egy pillanat, és a rutin hiánya miatt leeshet egy-egy darab vagy megcsúszhat egy szerszám, ami károkat okozhat vadonatúj bútorod felületén. Mivel a szakértők tudják, mit kell tenniük, kisebb az esélye annak, hogy károk keletkeznek, lerontva ezzel a végső esztétikai élményt.

7. Eltakarítják a rendetlenséget

A professzionális bútorösszeszerelő szolgáltatás részét képezi, hogy a szakemberek időt fordítanak az általuk okozott szennyeződések felszámolására. Ide tartozik a megmaradt szemét felszedése és annak biztosítása, hogy a pótalkatrészek visszakerüljenek a kezedbe. Ez hatalmas könnyebbséget jelent, mivel gyorsan átadhatod magad a kényelemnek és a pihenésnek. Keress bátran a kapcsolati űrlapon megtalálható elérhetőségeken keresztül, ha egy igazán profi és precíz szakemberre bíznád az összeszerelést.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
32 vélemény
Robert Somay
Robert Somay
2022-11-05
Pontos, megbízható és készpénzmentes, és mindez korrekt áron. Még egyszer nagyon köszönjük a bútorszerelést!
Olvass tovább
Anikó Kertész
Anikó Kertész
2022-10-03
Nagyon gyorsan sikerült időpontot egyeztetni. Minden úgy ment, ahogyan megbeszéltük. Precíz, pontos volt a szerelő úr és korrekt áron dolgozott. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a galériaágy összeszerelésével. Máskor is őt fogom hívni ilyen helyzetekben.
Olvass tovább
Zsófia Horváth
Zsófia Horváth
2022-09-01
Vègtelenül precíz,pontos.A megkeresèsre szinte azonnal vàlaszolt,hamar tudta vàllalni.Pontosan,precizen,tisztàn ès gyorsan dolgozott.El sem hittem,hogy ilyen könnyen sikerült a szerelèst (emeletesàgy) elintèzni.Ha bùtorszerelès,akkor csak Ôt!
Olvass tovább
Marcell Tátrai
Marcell Tátrai
2022-09-01
Gyors, profi munka, meglepetések nélkül!
Olvass tovább
Adam Kosik
Adam Kosik
2022-08-22
Nagyon jó a tapasztalatunk velük, szét-, és összeszerelésnél is időben jöttek, gyorsan végeztek, a munka pedig hibátlan volt. Az ár is nagyon rendben van, abszolút ajánlom!
Olvass tovább
Kata Mészáros
Kata Mészáros
2022-08-22
Korrekt, gyors, precíz munkavégzés és kapcsolattartás. Csak Ajánlani tudom!
Olvass tovább
Evelin Séra
Evelin Séra
2022-08-19
Minden úgy ment, ahogyan megbeszéltük. Precíz, pontos és normalis fiatalember volt a szerelő úr. Teljes mértéoben meg vagyunk elégedve vele. Máskor is őt fogom hívni ilyen helyzetekben.
Olvass tovább