Az IKEA bútorokkal való lakberendezéshez csak képzelőerőre van szükség!

//

Akárcsak a divatban, a lakberendezésnek sem kell többe kerülnie, mint amennyit rászánna az ember. Egy kis képzelőerővel és személyre szabással az egyszerű IKEA bútorokat is egyedi és drágának tűnő elemmé varázsolhatod otthonodban.

Az alábbiakban néhány hasznos tippet adunk, hogy pontosan hogyan is nézhet ki a lakásod lakberendezést követően a lehető legkevesebb ráfordítással, ha a skandináv lapraszerelt bútor áruházból szerzed be a hozzávalókat.

Kísérletezz a színekkel

Használd ki a helyiséget arra, hogy mind a négy falon és akár a mennyezeten is kísérletezz sötétebb árnyalatú színekkel – különösen a kisebb terekben.

A mennyezet és a falak azonos színűre festése olyan buja érzést kelt, mintha egy gyönyörű ékszerdobozban lennél. Ha ugyanazt a színt használod a falakon és a mennyezeten, a falak magasabbnak tűnnek. Ez nyugalmat teremt a helyiségben, valamint felnagyítja annak méretét, mivel nincsenek kontrasztok, amelyek vonzzák a tekintetet.

A kontrasztot leginkább a kiegészítőkben és bútordarabokban hagyd érvényesülni, így lesz harmonikus és kiegyensúlyozott a helyiség.

Légy kreatív a meglévő darabokkal

Adj a hétköznapi bútoroknak és kiegészítőknek egyedi frissítést úgy, hogy például egy babaházat faliszekrénnyé alakítasz át. Az IKEA bútorok kínálatában számos olyan darab van, amik más felhasználásra is alkalmasak, így nemcsak ötletes, de hatékony is lesz a lakberendezésed.

A bútorok ilyen jellegű alkalmazása egy nem feltűnő módja annak, hogy az alapvető fontosságú és érdekes tárgyakat rendben tartsuk anélkül, hogy beépített szekrényekre kellene költenünk.

Például fesd le a belsőjét a bútornak aranyszínűre a csillogás érdekében és máris feldobtad egy régi bútor stílusát és kinézetét.

Minden a részletekben rejlik

Sok múlik a részleteken, ami egy profi lakberendező számára nem jelenthet gondot, viszont egy kezdőnek sokkal inkább.

A képzelőerőd nem szabhat határt a lakberendezésnek, de vannak bizonyos alap követelmények, amelyeket követned kell, hogy még a legapróbb részletek is tökéletes képet mutassanak, ha rápillantasz a helyiségre.

Képzeld el, hogy a saját karakteredet és személyiségedet alkalmazhatod a bútorokon. A lakberendezők képességeik nagy részét képezi az ügyfeleik igényeinek sokféle szempontból történő elemzése, aminek végeredménye, hogy személyre szabott bútorokat kínáljanak, a legnagyobb figyelmet fordítva a részletekre. Ezt kell tenned neked is, amikor a saját otthonodat szeretnéd berendezni alacsony költségvetésű IKEA bútordarabokkal és kiegészítőkkel.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
49 vélemény:
Barnabás Szőke
Barnabás Szőke
2023-03-04
Precíz, minőségi munka. Maximálisan elégedett vagyok.
Hajnalka Nyeste
Hajnalka Nyeste
2023-02-01
Pontosan, gyorsan, profin 😄
Wagner és Wagner Ügyvédi Iroda
Wagner és Wagner Ügyvédi Iroda
2023-01-29
Első osztályú szolgáltatás. Remek, udvarias, pontos. Biztos, hogy a jövőben máshoz nem fordulunk.
Leila Kalash
Leila Kalash
2023-01-27
Percre pontosan érkezett a szerelő Úr. Kiváló, gyors és tiszta munkát végzett. Korrekt, udvarias. Ezentúl csak őt hívjuk. 10 ⭐️
Katalin Kotai
Katalin Kotai
2023-01-09
Minden rendben ment, a megbeszéltek szerint, időben, átláthatóan, és nagyon szép lett a szekrény. Számlát is kaptam, és bármilyen módon fizethető az ár, ami sajnos kevés egyéni szolgáltatónál valósul meg, pedig ez lenne a "normális", ezért ezt külön kiemelném mint pozitívumot.
Márton Nagy
Márton Nagy
2022-12-15
Kíváló, tiszta, pontos - újra founk vele dolgozni!