Az IKEA bútorokkal való lakberendezéshez csak képzelőerőre van szükség!

//

Akárcsak a divatban, a lakberendezésnek sem kell többe kerülnie, mint amennyit rászánna az ember. Egy kis képzelőerővel és személyre szabással az egyszerű IKEA bútorokat is egyedi és drágának tűnő elemmé varázsolhatod otthonodban.

Az alábbiakban néhány hasznos tippet adunk, hogy pontosan hogyan is nézhet ki a lakásod lakberendezést követően a lehető legkevesebb ráfordítással, ha a skandináv lapraszerelt bútor áruházból szerzed be a hozzávalókat.

Kísérletezz a színekkel

Használd ki a helyiséget arra, hogy mind a négy falon és akár a mennyezeten is kísérletezz sötétebb árnyalatú színekkel – különösen a kisebb terekben.

A mennyezet és a falak azonos színűre festése olyan buja érzést kelt, mintha egy gyönyörű ékszerdobozban lennél. Ha ugyanazt a színt használod a falakon és a mennyezeten, a falak magasabbnak tűnnek. Ez nyugalmat teremt a helyiségben, valamint felnagyítja annak méretét, mivel nincsenek kontrasztok, amelyek vonzzák a tekintetet.

A kontrasztot leginkább a kiegészítőkben és bútordarabokban hagyd érvényesülni, így lesz harmonikus és kiegyensúlyozott a helyiség.

Légy kreatív a meglévő darabokkal

Adj a hétköznapi bútoroknak és kiegészítőknek egyedi frissítést úgy, hogy például egy babaházat faliszekrénnyé alakítasz át. Az IKEA bútorok kínálatában számos olyan darab van, amik más felhasználásra is alkalmasak, így nemcsak ötletes, de hatékony is lesz a lakberendezésed.

A bútorok ilyen jellegű alkalmazása egy nem feltűnő módja annak, hogy az alapvető fontosságú és érdekes tárgyakat rendben tartsuk anélkül, hogy beépített szekrényekre kellene költenünk.

Például fesd le a belsőjét a bútornak aranyszínűre a csillogás érdekében és máris feldobtad egy régi bútor stílusát és kinézetét.

Minden a részletekben rejlik

Sok múlik a részleteken, ami egy profi lakberendező számára nem jelenthet gondot, viszont egy kezdőnek sokkal inkább.

A képzelőerőd nem szabhat határt a lakberendezésnek, de vannak bizonyos alap követelmények, amelyeket követned kell, hogy még a legapróbb részletek is tökéletes képet mutassanak, ha rápillantasz a helyiségre.

Képzeld el, hogy a saját karakteredet és személyiségedet alkalmazhatod a bútorokon. A lakberendezők képességeik nagy részét képezi az ügyfeleik igényeinek sokféle szempontból történő elemzése, aminek végeredménye, hogy személyre szabott bútorokat kínáljanak, a legnagyobb figyelmet fordítva a részletekre. Ezt kell tenned neked is, amikor a saját otthonodat szeretnéd berendezni alacsony költségvetésű IKEA bútordarabokkal és kiegészítőkkel.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
87 vélemény:
Katalin Zana
Katalin Zana
2024-02-15
Gyorsan jött, precíz és szép munkát végzett Sándor, köszönjük!
Annamária Hovanyecz
Annamária Hovanyecz
2024-02-04
Gyors, megbízható, precíz munkavégzés. Ajánlom mindenkinek!
Attila Varga
Attila Varga
2024-02-03
Pontos, remek szakemberek, csak ajnlani tudom.
Gábor Tóth
Gábor Tóth
2024-02-03
Gyors, pontos, precíz, megbízható :)
Zoltánnè Folinek
Zoltánnè Folinek
2024-01-12
Megbízható , minőségi munkát végző, cég, elfogadható árakkal. Jó szívvel ajánlom mindenkinek .
Norbert Engel
Norbert Engel
2024-01-10
Telefonon egyeztettünk időpontot, percre pontosan érkeztek a megbeszélt napon. Gyors kipakolás után nekikezdtek a munkának. Precíz, gyors, alapos munkát végeztek, idő közben felmerülő problémákat vagy változtatásokat rugalmasan kezelték, így egy nap alatt össze is rakták a konyhát ! Köszönöm szépen a munkát nekik, másnak is szívből ajánlom Őket !
Maria Balazsi
Maria Balazsi
2024-01-09
Köszönöm a tökéletes munkát és hogy még a karácsonyelõtti csúcsforgalomban is bepréselték az én spontán rendelésemet.
Erika Nagyváradiné Tordai
Erika Nagyváradiné Tordai
2024-01-09
Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával! Megbízható, precíz, gondos munka.
Szilvia Horváth
Szilvia Horváth
2023-12-31
Pontos, precíz munkát végzett Sándor, 7 órát dolgozott nálam megállás nélkül. Az előre megbeszélt szekrénysoron kívül még egy komódot is összeszerelt. Kedves, megbízható, barátságos, munkájára igényes ember, jó szívvel ajánlom mindenkinek!