Az IKEA bútorokkal való lakberendezéshez csak képzelőerőre van szükség!

//

Akárcsak a divatban, a lakberendezésnek sem kell többe kerülnie, mint amennyit rászánna az ember. Egy kis képzelőerővel és személyre szabással az egyszerű IKEA bútorokat is egyedi és drágának tűnő elemmé varázsolhatod otthonodban.

Az alábbiakban néhány hasznos tippet adunk, hogy pontosan hogyan is nézhet ki a lakásod lakberendezést követően a lehető legkevesebb ráfordítással, ha a skandináv lapraszerelt bútor áruházból szerzed be a hozzávalókat.

Kísérletezz a színekkel

Használd ki a helyiséget arra, hogy mind a négy falon és akár a mennyezeten is kísérletezz sötétebb árnyalatú színekkel – különösen a kisebb terekben.

A mennyezet és a falak azonos színűre festése olyan buja érzést kelt, mintha egy gyönyörű ékszerdobozban lennél. Ha ugyanazt a színt használod a falakon és a mennyezeten, a falak magasabbnak tűnnek. Ez nyugalmat teremt a helyiségben, valamint felnagyítja annak méretét, mivel nincsenek kontrasztok, amelyek vonzzák a tekintetet.

A kontrasztot leginkább a kiegészítőkben és bútordarabokban hagyd érvényesülni, így lesz harmonikus és kiegyensúlyozott a helyiség.

Légy kreatív a meglévő darabokkal

Adj a hétköznapi bútoroknak és kiegészítőknek egyedi frissítést úgy, hogy például egy babaházat faliszekrénnyé alakítasz át. Az IKEA bútorok kínálatában számos olyan darab van, amik más felhasználásra is alkalmasak, így nemcsak ötletes, de hatékony is lesz a lakberendezésed.

A bútorok ilyen jellegű alkalmazása egy nem feltűnő módja annak, hogy az alapvető fontosságú és érdekes tárgyakat rendben tartsuk anélkül, hogy beépített szekrényekre kellene költenünk.

Például fesd le a belsőjét a bútornak aranyszínűre a csillogás érdekében és máris feldobtad egy régi bútor stílusát és kinézetét.

Minden a részletekben rejlik

Sok múlik a részleteken, ami egy profi lakberendező számára nem jelenthet gondot, viszont egy kezdőnek sokkal inkább.

A képzelőerőd nem szabhat határt a lakberendezésnek, de vannak bizonyos alap követelmények, amelyeket követned kell, hogy még a legapróbb részletek is tökéletes képet mutassanak, ha rápillantasz a helyiségre.

Képzeld el, hogy a saját karakteredet és személyiségedet alkalmazhatod a bútorokon. A lakberendezők képességeik nagy részét képezi az ügyfeleik igényeinek sokféle szempontból történő elemzése, aminek végeredménye, hogy személyre szabott bútorokat kínáljanak, a legnagyobb figyelmet fordítva a részletekre. Ezt kell tenned neked is, amikor a saját otthonodat szeretnéd berendezni alacsony költségvetésű IKEA bútordarabokkal és kiegészítőkkel.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
98 vélemény:
Ilona Őszi
Ilona Őszi
2024-05-01
Nevükhöz híven gyorsan és pontosan dolgoznak, azonkívül együttműködőek és készségesen segítőkészek is.
Alexandra Szily
Alexandra Szily
2024-04-18
Gyors és precíz munkavégzés, kiváló kommunikáció. Ajánlom!
Anita Polgar
Anita Polgar
2024-04-04
Ikea bútorokat szereltek nálam Pető Sándor és kollegája! Gyorsan, szakszerűen, precizen dolgoztak! Megbízható szolgáltatás és nagyon korrekt áron , gyorsan válaszolnak a megkeresésre! Szívből ajánlom bárkinek!
Tamás Csuzda
Tamás Csuzda
2024-04-04
Korrekt, pontos volt a szakember. Minőségi munkát kaptam tőle, teljesen elégedett vagyok a munkával, csak ajánlani tudom másnak is.
Vencel Dögei
Vencel Dögei
2024-03-30
Miután voltak nálam Smastad szekrénysort összeállítani és polcot falra rögzíteni csak egy dolgot bántam meg: azt, hogy korábban nem őket hívtam, ikeás összeállításra. Gyorsan, szépen dolgoztak, és úgy gondolom, hogy jó áron.
Oliver Spiriev
Oliver Spiriev
2024-03-27
Sándorék munkájával maximálisan elégett vagyok. Profi, precíz és lelkiismeretes munkát végeztek, korrekt áron és kifogástalan minőségben. Bizalommal fogom őket keresni a jövőben is, ajánlani ismerőseim körében, és most itt is :)
Imre Kaposi
Imre Kaposi
2024-03-27
Korrekt, gyors munkavégzés! Ajánlom!
Klau Vajda
Klau Vajda
2024-03-22
Emailen gyorsan, flottul, kedvesen és részletesen zajlott az egyeztetés, majd a megbeszélt időpontban szuper gyorsaságban történt az összeszerelés. :) Minden bútor (ágy, ágyneműtartó, asztal, forgószékek) tökéletesen, precízen került összeszerelve átadásra. Csak ajánlani tudom Sándort és csapatát!
Márta Fekete
Márta Fekete
2024-02-26
Köszönöm a gyors, szakszerű, precíz szerelést.
Nikolett Balogh
Nikolett Balogh
2024-02-21
A sok pozitív visszajelzés hatására vettem igénybe a cég szolgáltatását, és nem kellett csalódnom, minden rendben és gördülékenyen ment: udvariasság, gyors és precíz munkavégzés. Csak ajánlani tudom mindenkinek.