Az IKEA bútorokkal való lakberendezéshez csak képzelőerőre van szükség!

//

Akárcsak a divatban, a lakberendezésnek sem kell többe kerülnie, mint amennyit rászánna az ember. Egy kis képzelőerővel és személyre szabással az egyszerű IKEA bútorokat is egyedi és drágának tűnő elemmé varázsolhatod otthonodban.

Az alábbiakban néhány hasznos tippet adunk, hogy pontosan hogyan is nézhet ki a lakásod lakberendezést követően a lehető legkevesebb ráfordítással, ha a skandináv lapraszerelt bútor áruházból szerzed be a hozzávalókat.

Kísérletezz a színekkel

Használd ki a helyiséget arra, hogy mind a négy falon és akár a mennyezeten is kísérletezz sötétebb árnyalatú színekkel – különösen a kisebb terekben.

A mennyezet és a falak azonos színűre festése olyan buja érzést kelt, mintha egy gyönyörű ékszerdobozban lennél. Ha ugyanazt a színt használod a falakon és a mennyezeten, a falak magasabbnak tűnnek. Ez nyugalmat teremt a helyiségben, valamint felnagyítja annak méretét, mivel nincsenek kontrasztok, amelyek vonzzák a tekintetet.

A kontrasztot leginkább a kiegészítőkben és bútordarabokban hagyd érvényesülni, így lesz harmonikus és kiegyensúlyozott a helyiség.

Légy kreatív a meglévő darabokkal

Adj a hétköznapi bútoroknak és kiegészítőknek egyedi frissítést úgy, hogy például egy babaházat faliszekrénnyé alakítasz át. Az IKEA bútorok kínálatában számos olyan darab van, amik más felhasználásra is alkalmasak, így nemcsak ötletes, de hatékony is lesz a lakberendezésed.

A bútorok ilyen jellegű alkalmazása egy nem feltűnő módja annak, hogy az alapvető fontosságú és érdekes tárgyakat rendben tartsuk anélkül, hogy beépített szekrényekre kellene költenünk.

Például fesd le a belsőjét a bútornak aranyszínűre a csillogás érdekében és máris feldobtad egy régi bútor stílusát és kinézetét.

Minden a részletekben rejlik

Sok múlik a részleteken, ami egy profi lakberendező számára nem jelenthet gondot, viszont egy kezdőnek sokkal inkább.

A képzelőerőd nem szabhat határt a lakberendezésnek, de vannak bizonyos alap követelmények, amelyeket követned kell, hogy még a legapróbb részletek is tökéletes képet mutassanak, ha rápillantasz a helyiségre.

Képzeld el, hogy a saját karakteredet és személyiségedet alkalmazhatod a bútorokon. A lakberendezők képességeik nagy részét képezi az ügyfeleik igényeinek sokféle szempontból történő elemzése, aminek végeredménye, hogy személyre szabott bútorokat kínáljanak, a legnagyobb figyelmet fordítva a részletekre. Ezt kell tenned neked is, amikor a saját otthonodat szeretnéd berendezni alacsony költségvetésű IKEA bútordarabokkal és kiegészítőkkel.

Szólj hozzá!


Nézd meg, hogyan értékelték az ügyfeleink a szolgáltatást:

KIVÁLÓ
71 vélemény:
Agi kedvenc
Agi kedvenc
2023-08-22
Nagyon udvarias profin dolgozó szakemberek. Nincs meglepetés, minden előzetesen egyeztetett munkára felkészültek. Helyszínen még kiderült pár apróbb munka, azt is megcsinálták külön megjegyzés nélkül. Hozzáértők, profik, gyorsak. Szívből tudom ajánlani mindenkinek.
Erzsébet Olasz
Erzsébet Olasz
2023-08-20
Gyors és korrekt árajánlat, 1 héten belüli időpont, pontos érkezés és megérkezéstől folyamatos munka végzés. Csak ajánlani tudom őket jó szívvel.
Kiss Ágnes
Kiss Ágnes
2023-08-20
Korrekt áron, gyorsan, precízen dolgoztak. Nálam IKEA bútorokat szereltek össze. Legközelebb is ezt acéget fogom felkérni hasonló munkára.
Fekésházi Krisztina
Fekésházi Krisztina
2023-08-01
Sándort hétvégén kerestem email ben, amire készségesen válaszolt. Profi gépekkel érkeztek, a bútorokat gyorsan összeszerelték, jó szívvel ajánlom őket másoknak is!
Clara Bal
Clara Bal
2023-07-31
Rovid idon belul adtak idopontot, pontosan erkeztek. Ketto szemely nagyon precizen 1 ora alatt osszeallitott egy 3 ajtos gardrobszekrenyt. Nagyon ajanlom oket mindekinek.
György Nagy
György Nagy
2023-06-19
Csak ajánlani tudom: szakmailag és emberileg is kiválóak.
Zoltan Gutmann
Zoltan Gutmann
2023-06-16
Gyors profi munka.Szakszerű precíz munkavègzès.Ajánlom.